• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi kızlar hep birlikte soğan kürüne başlayalım!!!

Bende basladim. bugun 4. günüm.
InsaALLAH hepimizden birer birer hayirli haberler gelir.

Tarifini okudum. soganlari soymadan 4 e bolup kaynayan suyun icine atip 5 dk kapagi kapali kaynatacaksin.

Kabuklari soyup diye yazmissin da duzeltmek istedim.
Canım saraçoğlu üsteki kahverengi kabuğunu soyun diyo tarifte

Canım saraçoğlu üsteki kahverengi kabuğunu soyun diyo tarifte
ALLAH ALLAH... bir cok yerde bende kabuklariyla atin diye okudum ve dinledimm

Belkide yanlisim vardir bilemicem.
Aman etkisini gosterdinde ki sanki etkisini goruyor gibiyim. kasiklarim agrimaya basladi.

Bende basladim. bugun 4. günüm.
InsaALLAH hepimizden birer birer hayirli haberler gelir.

Tarifini okudum. soganlari soymadan 4 e bolup kaynayan suyun icine atip 5 dk kapagi kapali kaynatacaksin.

Kabuklari soyup diye yazmissin da duzeltmek istedim.
CAnım kabukları soymak derken sadece o kahverengi olan kısmını çıkarmak lazım dikkatli yapmak lazım.

Evet canım kaba kabuğunu. Kahverengi olan kısım varya onu sadece temizlesek yeterli

2 kahve rengi kabuk ust uste. en ustekini temizledim altindaki kaldi.
Tamamen beyazi cikana kadar soymadim.
Sagol canim. BEnde cok bas agrisi yaptı bu sogan kuru. 5. gunumude devirdim sukurler olsun
10 gun kaldi.

Merhaba. 3 aydır soğan kürünü uyguladım. Adet dönemim çok sancılı olurdu biraz o sancı azsldı. Tamamen geçmedi ama azaldı. Ben hamilelik için istedim soğan kürünü ama olmadı. 3 ay çalışan biri olarak her sabah 6 da uyandım kaynattım. Emeğimi geçtim. Umudum. O her ay umutlanma kendini hamile sanma ve sonrası adet olma yok mı:KK43:( psikolojim bozuldu. Çok kötüyüm. Ne yapacağımı bilemiyorum. Çok umutlanmıştım :KK43:(
Cnm ben sogan kurunden sonra havuc incir kurunu yaptim o ay hamile kaldim. Saracoglunun kuru. Sogan kuru hamile kalmak icin degil iltihabi myomlari temizlemek icin.

Onu da deniyim... Nasıl yapılıyor nasıl başlanıyor? Anlatabilir misin rica etsem..
Svdatrks Svdatrks
Ben saracoglunun kurunu uyguladim. Tabii once dr a gittim.Eger sorun varsa once dr tedavisi. Kurleri arastirin herhangibir sorununuz varsa iyi gelmeyebilir. Bu küru Saracoglu Yumurta rezervleri azsa, yumurta gelişimi yavaşlamişsa, yumurta catlatma sorunu var ise ve adet gunu 30 un ustunde ise havuç incir kürünü öneriyor. Her sitede farkli ben tv deki videosunu dinleyerek ona gore yaptim. İkisi ayri ayri kaynatiliyor. Adetin 5. Gunu baslaniliyor. Aç karna icilecek.
8-9 adet kuru inciri eger uzeri beyazsa soguk suda tutulmasi gerekiyor. elinle ortadan ikiye bölüp Yarim litre klorsuz kaynamiş su da 15 dk kaynatiliyor. Ilıyince süz .
3 tane havucu yarim litre kaynamiş klorsuz suda 20 dk kaynatilacak. Havucta kolay bukulur olmayacak. Gevrek olacak. Daha iyi oluyormus . Elinle ikiye bolup atabilirsin. İliyinca süzülecek. sonra ikisini ayni cam bir kavanoz yada surahiye bosaltilacak . 20-25 gun kullanin diyor. Buzdolabinda iki gun saklaniyor.
Gunde bir -bir bucuk bardak icilmesi gerekiyor.
Tadi cok guzel. Meyve suyu niyetine icilebilir. Ben yumurtlama testi de kullanmistim. Yumurtlamaya gore kullandim. 20 gun kullanmadim. Kaynama süresi çok onemli saat tut mutlaka. Bide esine de keciboynuzu ozunu icir.bir yemek kasigi ac karnina ictikten sonra ardindan su icebilir. Sperme etki ediyor. Hem akcigerlere oksurugede iyi. Kiş icin cok iyi. Sadece sperm icin degil. Buyun herkesin kullanmasinda fayda var. Soguk alginligini hafif atlatiyorsunuz.
İnsallah faydasini gorursunuz

Ben troid ameliyati oldum hormonlar dengesizlesti adet duzenim bozuldu dra gittim sogan kurunu yapmistim. Rahim tertemiz hormonlar normal pkoda olabilirdi . Troid hormonlardan dolayi yeni yeni hormonlarim duzeliyirdu. Pkoyu duyunca hemen arastirdim. Hemen bu kure basladim evdede yumurtlama takibi yaptim.

Merhaba kizlar bende soğan kuruyle hamile kalanlardanim Allahin izniyle. Ben kabukariyla değil de soyup kaynatmistim 10 gün sürmüştür sabah aksam aksattigim da olmuştur illaki çok şükür gebeyim Rabbim herkese nasip etsin inşallah

Svdatrks Svdatrks
Ben saracoglunun kurunu uyguladim. Tabii once dr a gittim.Eger sorun varsa once dr tedavisi. Kurleri arastirin herhangibir sorununuz varsa iyi gelmeyebilir. Bu küru Saracoglu Yumurta rezervleri azsa, yumurta gelişimi yavaşlamişsa, yumurta catlatma sorunu var ise ve adet gunu 30 un ustunde ise havuç incir kürünü öneriyor. Her sitede farkli ben tv deki videosunu dinleyerek ona gore yaptim. İkisi ayri ayri kaynatiliyor. Adetin 5. Gunu baslaniliyor. Aç karna icilecek.
8-9 adet kuru inciri eger uzeri beyazsa soguk suda tutulmasi gerekiyor. elinle ortadan ikiye bölüp Yarim litre klorsuz kaynamiş su da 15 dk kaynatiliyor. Ilıyince süz .
3 tane havucu yarim litre kaynamiş klorsuz suda 20 dk kaynatilacak. Havucta kolay bukulur olmayacak. Gevrek olacak. Daha iyi oluyormus . Elinle ikiye bolup atabilirsin. İliyinca süzülecek. sonra ikisini ayni cam bir kavanoz yada surahiye bosaltilacak . 20-25 gun kullanin diyor. Buzdolabinda iki gun saklaniyor.
Gunde bir -bir bucuk bardak icilmesi gerekiyor.
Tadi cok guzel. Meyve suyu niyetine icilebilir. Ben yumurtlama testi de kullanmistim. Yumurtlamaya gore kullandim. 20 gun kullanmadim. Kaynama süresi çok onemli saat tut mutlaka. Bide esine de keciboynuzu ozunu icir.bir yemek kasigi ac karnina ictikten sonra ardindan su icebilir. Sperme etki ediyor. Hem akcigerlere oksurugede iyi. Kiş icin cok iyi. Sadece sperm icin degil. Buyun herkesin kullanmasinda fayda var. Soguk alginligini hafif atlatiyorsunuz.
İnsallah faydasini gorursunuz
İlgin için teşekkürler. Deneyeceğim. Umarım faydası olur.

Bu arada 4. gun gelismelerim oluyor.
Ben ilacini kullandigom zaman kasiklarim agrimisti. dr aramistim. ne guzel yunurtalarin calisiyor iste demisti daha omce hic aksik ağrısı cekmemistim. 7 aydir ne hamile kalabiliyorum dusukten sonra nede kasiklarim agridi. belliki yunurtalarim calismadi.
4. gunumdeyim sogan kurunun ve bugun kasiklarim dhea ilacini kullandigimdaki gibi agrimaya basladi. insan agrincekince sevinir mi? ben seviniyorum :)))
Sogan kurunu nasil yapiyorsunuz

Back