Svdatrks Ben saracoglunun kurunu uyguladim. Tabii once dr a gittim.Eger sorun varsa once dr tedavisi. Kurleri arastirin herhangibir sorununuz varsa iyi gelmeyebilir. Bu küru Saracoglu Yumurta rezervleri azsa, yumurta gelişimi yavaşlamişsa, yumurta catlatma sorunu var ise ve adet gunu 30 un ustunde ise havuç incir kürünü öneriyor. Her sitede farkli ben tv deki videosunu dinleyerek ona gore yaptim. İkisi ayri ayri kaynatiliyor. Adetin 5. Gunu baslaniliyor. Aç karna icilecek.
8-9 adet kuru inciri eger uzeri beyazsa soguk suda tutulmasi gerekiyor. elinle ortadan ikiye bölüp Yarim litre klorsuz kaynamiş su da 15 dk kaynatiliyor. Ilıyince süz .
3 tane havucu yarim litre kaynamiş klorsuz suda 20 dk kaynatilacak. Havucta kolay bukulur olmayacak. Gevrek olacak. Daha iyi oluyormus . Elinle ikiye bolup atabilirsin. İliyinca süzülecek. sonra ikisini ayni cam bir kavanoz yada surahiye bosaltilacak . 20-25 gun kullanin diyor. Buzdolabinda iki gun saklaniyor.
Gunde bir -bir bucuk bardak icilmesi gerekiyor.
Tadi cok guzel. Meyve suyu niyetine icilebilir. Ben yumurtlama testi de kullanmistim. Yumurtlamaya gore kullandim. 20 gun kullanmadim. Kaynama süresi çok onemli saat tut mutlaka. Bide esine de keciboynuzu ozunu icir.bir yemek kasigi ac karnina ictikten sonra ardindan su icebilir. Sperme etki ediyor. Hem akcigerlere oksurugede iyi. Kiş icin cok iyi. Sadece sperm icin degil. Buyun herkesin kullanmasinda fayda var. Soguk alginligini hafif atlatiyorsunuz.
İnsallah faydasini gorursunuz