• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi kızlar hep birlikte soğan kürüne başlayalım!!!

Hiç bir sorun yok canım ne eşimde nede bende ama olmuyo zamanı gelmedi demekki diyorum nasip herşey, senin sorunun ne canım?
Suan icin tek sorunumuz pco cnm esimde daha sonuclarini alip doktora gorunmedi benim kontrolumde goruncekti doktorum izinliymis esiminde isleri var gidip ogrenemedi ins bisi cikmaz ondada

Suan icin tek sorunumuz pco cnm esimde daha sonuclarini alip doktora gorunmedi benim kontrolumde goruncekti doktorum izinliymis esiminde isleri var gidip ogrenemedi ins bisi cikmaz ondada
Hakkımızda hayırlısı olsun canım inşallah mutlu haberi en kısa zamanda alırız

Aynen hayirlisi cnm ben meraktan catlicam e nabiz gibi bi yerden ogrenememmiki acaba e devlet sifresivar bende orda gorunurmu sonuclar acaba?
Yok canım e devlette sonuçları göremezsin orda sadece kullanılan ilaçlar gözüküyo,, hastanenin web sitesinden bakılabilir özel hastanemi devletmi?

Hayırlısı insallah faydası olur. Çok guzel bir kür Aslı'nda bende bir umutla başladım ama bende ters etki yaptı adetimi geciktirerek insallah sana şifa olur hamile kalırsın canım
Canım geçen ay kür uyguladım bende de adet gecikmesi yaptl,, bu ay kullanmadım kür'ü ama 2 gün geciktim acaba yinemi onun etkisi? Sende kaç ay oldu gecikme?

Merhaba. 3 aydır soğan kürünü uyguladım. Adet dönemim çok sancılı olurdu biraz o sancı azsldı. Tamamen geçmedi ama azaldı. Ben hamilelik için istedim soğan kürünü ama olmadı. 3 ay çalışan biri olarak her sabah 6 da uyandım kaynattım. Emeğimi geçtim. Umudum. O her ay umutlanma kendini hamile sanma ve sonrası adet olma yok mı:(( psikolojim bozuldu. Çok kötüyüm. Ne yapacağımı bilemiyorum. Çok umutlanmıştım :((

Canım geçen ay kür uyguladım bende de adet gecikmesi yaptl,, bu ay kullanmadım kür'ü ama 2 gün geciktim acaba yinemi onun etkisi? Sende kaç ay oldu gecikme?
Canım onun etkisi olabilir benim sonraki adetlerimde de 2-3 gün gecikme yapmıştı yanı. Ama kullandığım ilk ay adetim 3 hafta gecikti

Merhaba. 3 aydır soğan kürünü uyguladım. Adet dönemim çok sancılı olurdu biraz o sancı azsldı. Tamamen geçmedi ama azaldı. Ben hamilelik için istedim soğan kürünü ama olmadı. 3 ay çalışan biri olarak her sabah 6 da uyandım kaynattım. Emeğimi geçtim. Umudum. O her ay umutlanma kendini hamile sanma ve sonrası adet olma yok mı:KK43:( psikolojim bozuldu. Çok kötüyüm. Ne yapacağımı bilemiyorum. Çok umutlanmıştım :KK43:(
canım herşeyin vakti ve zamanı vardır hayırlısı böyleymiş demekki emeklerim Boşa gitti falan diye düşünme sakın! Rahim içini temizliyor herkesinin yapması gereken bir kür Aslı'nda çöl faydalı. İyi yanından bak dualarını eksik etme rabbine sığın. İsyan etme bu şeytanın vesveseleri kardeşim.

Bende basladim. bugun 4. günüm.
InsaALLAH hepimizden birer birer hayirli haberler gelir.

Tarifini okudum. soganlari soymadan 4 e bolup kaynayan suyun icine atip 5 dk kapagi kapali kaynatacaksin.

Kabuklari soyup diye yazmissin da duzeltmek istedim.

Bu arada 4. gun gelismelerim oluyor.
Ben ilacini kullandigom zaman kasiklarim agrimisti. dr aramistim. ne guzel yunurtalarin calisiyor iste demisti daha omce hic aksik ağrısı cekmemistim. 7 aydir ne hamile kalabiliyorum dusukten sonra nede kasiklarim agridi. belliki yunurtalarim calismadi.
4. gunumdeyim sogan kurunun ve bugun kasiklarim dhea ilacini kullandigimdaki gibi agrimaya basladi. insan agrincekince sevinir mi? ben seviniyorum :)))

Back