• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi kızlar hep birlikte soğan kürüne başlayalım!!!

Ya çok sinirim bozuldu:KK43: soğan suyundan sonra normal adetimi oldum adetim bitti 3 gün geçti şimdi yine kanama:KK43: neden ama
Canım belki de temizliyor Rahmi ondan sonra tekrar leke olmussun. Üzülme hayırlısı olsun allahtan gecikmemiş benimki gibi 3 hafta

Merhaba bende pco luyum pcolulara iyi geldigi soyleniyor
Bende bu ay rahim filmi cektircektim hatta bu hafta
Fakat doktorum izinliymis yani diger aya kaldi
Sogan kurune baslamak istiyordum internetten pcodan kurtuldugunu adrtlerinin duzene girdigini soylen cok insan okudum gecen sene kasim ayinda kabuklu sekilde 13 gun uygulamistim siddetli bir agri girince biraktim belki yok edicekti herneyse
Simdi tekrar basliyorum kabuklu mu kabuksuz mu yapmak gerek acaba birde adetken basliyanlarda var adetten sonrada basliyanlar var hangisini yapmak gerek suan adetimin 2inci gunu
Üzerinde o kalın zar duracak kabuklarını alacaksın ama kalın sarı zarı duracak canım

İyice yıkansın temizlensin diye öyle yazıyor. Salata yaparken de yeşillikleri bekletiriz ya hani. İyice yıkayıp da yapabilirsin bence. Ben öyle yaptım.

En dış kabuğunu soy. İyice yıka mikrop bakteri vb olmadın diye. Sonra 4-5 parçaya böl kaynamış suya at. 5 dk kaynasın ılınınca iç. Tadı da kötü değil. Öyle abartıldığı gibi bişi yok yani.
Tadini bikiyorum cnm nasil yapildiginida bikiyorum
Gecen sene kasimda yapmistim
Benim sorum su sitesinde kabularjni soymayin sirkeli suda bekletin demis ole kaynatin demis dogrusu ney onu merak ettim cnm

Cnm bnm orasjni anladim benim sorunum kabugunu soymadan yapin demesi hangisi dogru olur soymak mi soymamakmi?
Hışırtılı olan dış kabuğu soymak lazim Tabiki. Üzerinde o kalın sarı kabuk kalacak ama.
Sirkeli suda oyle bekletmene gerekiyor bence . O dedigim kabuğu soyduktan sonra Bi sorun kalmaz. Sirkeli suda çok bekletirsen özü de gider

Hışırtılı olan dış kabuğu soymak lazim Tabiki. Üzerinde o kalın sarı kabuk kalacak ama.
Sirkeli suda oyle bekletmene gerekiyor bence . O dedigim kabuğu soyduktan sonra Bi sorun kalmaz. Sirkeli suda çok bekletirsen özü de gider
Tamam cnm sag olasin ben halen leke de olsa adet oluyorim tam kesilmedi ne zmn baslim acaba?

Tamam cnm sag olasin ben halen leke de olsa adet oluyorim tam kesilmedi ne zmn baslim acaba?

Adetimiz bittikten 2 gün sonra başlıyoruz ve 15 gün devam ediyoruz. 1,5-2 bardak klorsuz suyu kaynatın. Soğanın kabuklarını soyup, 4-5 parçaya bölüp, kaynayan suyun içine atın.dakika ağzı kapalı olarak kaynatın. Ilıyınca için. Kürü 15 gün boyunca, sabah ve akşam taze olarak hazırlayıp, için.

Bu Kürü uyguladıktan sonra, ikinci kez, adet görmeden 10 önce, tekrar 5 veya 7 gün daha uygula canım.

Şifa olsun insallah

Adetimiz bittikten 2 gün sonra başlıyoruz ve 15 gün devam ediyoruz. 1,5-2 bardak klorsuz suyu kaynatın. Soğanın kabuklarını soyup, 4-5 parçaya bölüp, kaynayan suyun içine atın.dakika ağzı kapalı olarak kaynatın. Ilıyınca için. Kürü 15 gün boyunca, sabah ve akşam taze olarak hazırlayıp, için.

Bu Kürü uyguladıktan sonra, ikinci kez, adet görmeden 10 önce, tekrar 5 veya 7 gün daha uygula canım.

Şifa olsun insallah
Saol cnm onsallah ise yarar tek sorunum pco ondan kurtulmak istiyorum

Kızlar bende bu ay ilk defa soğan kürü uyguladım bat dündü henüz olmadım ama beklemedeyim sizlerden ne haber?

Ay hadi hayirlisi cnm bi farklilik varmi?
Canım o kadar uzun zamandır hayal kırıklığı yaşıyorum ki şuan olsa bile anlayamam belkide biraz sonra tak diye gelir kırmızılar şaşırmam yani oyüzden sevinemiyorum,, gögüslerim agrıyo sadece :)

Back