• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları ...haydi kasım anneleri, bebeklerimizin ilk ve son hallerinin fotoları...

kızlar resmin direk ekranda görünmesini istiyorum nasıl yapabilirim acaba?yardım bekliyorum cahilliğime verin:(((

herkezin bebişine maşallah kızlar.
dünden bugüne ne kadar değişmişler hepsini Allah nazarlardan korusun.

kızlar bebişler ne kadar güzeller yaa maşallaaaaah hepsine..allahım nazarlardan korusun :))

kızlar çok bilmiş ablanız güya bir sayfa açtıydı ... ama afferin biri akıllılık etmiş benden önce davranmış zaten çok da güzel olmuş

işte benim nezire muazzezimin doğduğu günkü hali
cino019ge5.jpg
[/IMG]

bu da şimdiki hali...
maşallah demeyi de unutmayın kısçeme...

dsc0579cc2.jpg
[/IMG]

Son düzenleme:
bebişlerimizin hepsine maşallah ne kadar da değişmişler değil mi?Allah hepsini nazarlardan saklasın

gülbeşeker
sanırım temmuz annelerinde görmüştüm ben bu başlığı, ordan aklıma geldi. kasım annelerinin nesi eksik dedim. :))

kızına 41 kere maşallah, cok sevimli. Allah talihini de böyle güzel etsin inşallah.

bütün 2008 kasım bebişlerine kocaman bir maşallah. hepsini gözümüzden sakınıyoruz. ben nazara cok inanıyorum. hepsine maşallah.
Allah kötü gözlerden korusun bebişlerimizi.

kasım ayı prens ve prensesleri için:

maallahjy5.jpg
maallahjy5.jpg
maallahjy5.jpg
maallahjy5.jpg
maallahjy5.jpg
maallahjy5.jpg
maallahjy5.jpg

a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

Son düzenleme:
ImageShack - Image Hosting :: espa0358gh0.jpg bu kızımın hastanedeki hali henüz 2saatlik ImageShack - Image Hosting :: espa0603bx2.jpg buda şimdiki hali

arkadaşlar hepimizin bebişleri birbirinden tatlı hepsine kocaman maşallah Allahım nazarlardan korusun.

maşallah asortia'cığım eylül kızımız da kocaman olmuş... allah nazarlardan ve tüm kötülüklerden korusun.. hepimizin evlatlarını...
kızım dedesiyle nasıl çıkmış... çok da keyifliler maşallah...:nazar:
0512081829bo6.jpg
[/IMG]

babişko seni internete verdim rezil oldun aleme... haberin olsun...sırnaşık şey:dance:

0512081830ez5.jpg
[/IMG]

Son düzenleme:
Back