benim saçlarım simsiyah ve tenim de esmer dolayısıyla başka renkler bana hiç yakışmıyo zaten ten rengime de uymuyo. bana da soruyolar bi araplık var mı diye
yok öyle bişey diyorum.
kendimi bi ünlüye de benzetemiyorum açıkçası.
kızlar bu ünlülerin bir çoğu kara kaş kara göz değilki yada bunlar kara kaş kara gözse ben kap kara kasım demek oluyo
bak canım benim ten rengim bu şekilde kaşlarım biraz daha siyah sanki saçlarım da aynı bu renk
ama benim gözlerim de çok koyu kahve insanlar siyah sanıyo o derece kömür gibiyim yani
Eki Görüntüle 249773
Kahverengi ve koyu kahverengi göze sahip ünlülerin resimlerini ekledim sonuçta koyu renk göz beyaz tende de olur,sen kendini kötü hissetme,resimdekilerin çoğunun kaşı boya zaten yüzlerine de bi ton fondoten sürmüşlerdir
bi de benim dikkatimi çeken esmer ünlülerin gözleri ya lens ya da renkli ama gözler koyu renkliyse saçlarını açık renge boyuyolar
Bence her insanın doğal hali daha güzel...Kim Kardashian da esmer bir kadın ve muhtemelen koyu saç rengine sahip.Ve ona siyah saç acayip yakışıyor,sarıya filan da boyamış ama koyu renk kadar hoş durmamış...Lens konusu ise bende çok hevesleniyorum özellikle solotica hidrocharme mel ve ocre çok istedim ama hem allerjik bir yapım olduğu için alamıyorum hemde yıllar önce paraya kıyıpta aldığım lenslerimi toplam 10 kez takmamışımdır,takınca kimsenin gözlerine bakamıyordum
Bu arada bunların dışında kalan insanlarda var tabi,Çağla Şikel de esmer bir kadın ama sarı saç çok hoş duruyor onda...
Ayyyy çok şey yazdım sanırım
ama çağla şikelin kaşları çok koyu değil benim kaşlarım çok siyah o yüzden kahveye bile boyamıyorum. bi de benim saçlarım kalın telli boyayınca daha da kalınlaşıyo sanki taranmıyo falan çok bakımsızlaşıyo bana boya hiç yaramadı. ya kaşları da boyatıcam biraz açık renge ya da hep kara kız olarak kaılcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?