ilk resimdeki makyajı çooook beğendimmm.. bu arada koyu kahverengi gözlü bi arkadaşım mavi-lacivert tonlarında makyaj yaptığında çok hoş görünürdü gözleri. ben de çok hafif altın sarısı farı yakıştırıyorum kendime =)
Bende gözkapağının üzerine siyah kalem,gözün içine lacivert yada koyu yeşil kalem çeker,alt kirpik diplerime de açık mavi yada yeşil kalem sürerim,öylede güzel oluyor...Denemeni tavsiye ederim...
Bu arada konuya makyaj yazacağıma maykaj yazmışım kusura bakmayın
çok güzel konuuben de ekliyorum umarım sorun olmaz çok beğenirim bu kadını ve makyajlarını
Eki Görüntüle 249045 Eki Görüntüle 249046 Eki Görüntüle 249047 Eki Görüntüle 249048
smokey kahverengi de harika oluyor siyah gözlü bayanlara bnim tercihim. aynı farı bir kuru fırça ile bir de üzerine gölge yapmak için ıslak fırca ile kullanmanız gerçekten çok doğal bir sonuç veriyor aynı renk far olduğu için de dumanlı görünümü hafif bir koyulukla elde ediyorsunuz.
smokey kahverengi de harika oluyor siyah gözlü bayanlara bnim tercihim. aynı farı bir kuru fırça ile bir de üzerine gölge yapmak için ıslak fırca ile kullanmanız gerçekten çok doğal bir sonuç veriyor aynı renk far olduğu için de dumanlı görünümü hafif bir koyulukla elde ediyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?