- 16 Mart 2014
- 6.547
- 6.079
- 448
- Konu Sahibi sagliklihayat
-
tabiki cnm hoş geldin yeni hamilesin galiba ayy :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinBen katilmak isterim canim
sen bugünden bir yere not almaya basla tatlım kılamadığın olupta geri kazasını yaparsan onu kıldım say cnmBen katilmak isterim canim
Hosbuldum :) evet ve ilk hamileligim bugun gordum cok sukur bebisimi.bugun yarim olmasin yarindan itibaren not alayim ben detabiki cnm hoş geldin yeni hamilesin galiba ayy :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
tamam cnm . oyyy o kalp atışları öyle güzel olur ki pıt pıt pıt daha cook görcen bebişini inşallah:)Hosbuldum :) evet ve ilk hamileligim bugun gordum cok sukur bebisimi.bugun yarim olmasin yarindan itibaren not alayim ben de
hoş geldin tatlım yarından itibaren not alalım o zman ben bu durumdan cok sıkıldım ben düzenli kılayım ki cocugumuz da öyle görsün alışsın demi inşallah olurtopigin hayırlı olsun canım çok güzel düşünmüşsün. katılmayı isterim, bende bir kılıp bir bırakanlardanım son zamanlarda çok ara verdim malesef tekrardan toparlanmama vesile olursun inşallah
Insallah canimmtamam cnm . oyyy o kalp atışları öyle güzel olur ki pıt pıt pıt daha cook görcen bebişini inşallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?