Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

arkadaslar hafta bası paramı bankaya yatırıcam benım ıcın en ıyısı bu.altını saklamak cok zor saklayabılecegımı dusunmuyorum.zaten bankada 6000 tl gıbı bı param vardı elımdekı parayıda pazartesi 1000 tl yapıp bankaya yatırmaya kesın karar verdım.tl olarak elımde durunca harcıyorum,altın da almaya kalksam ceyrek yada bilezik saklaması cok zor olucak.en ıyı cozum benım ıcın banka...

Son düzenleme:
ben bugün kızıma 3 tane çeyrrek aldım koydum 1 tanede arkadaşıma doğum yaptı bebişine takıcam,99 tl aldık her birini
kendime de 5 tl koydum..acaba nezaman listeye alınıcam...bu beni daha da heveslendiricek çünkü oyüzden soruyorum..:))

çiğdemcim kötü olmuş yakalanman canım yaa ister istemez haklısın para bırakıcak ama kalmayınca mecburen sende vardır dicek ve rahat olacak..sende kumbaranı değiştir tatlım başka kumbara al onu boşalt ne yapalım eger var sende derse açar gösterirsin boş kumbaranı yemın etsen başın ağırmaz:))):dance:

yeni katılan arkadaşlar hoşgelmişler:)) lahanacım liste müthiş olmuş boncuklu boncuklu çok begendim arkadaşım...kızlar sizinle pek denk gelemıyoruz ama büyük bir azimle para biriktirmeye devam edıyorum..dün 1tl bozukları gittim bütünlettım,kumbaram ağır durmasın dedım ortada oldugu için kociş kaldırır diye kağıt para tutuyorum içinde saymadım kumbaramı ama kağıtları saydıgımda 550 olmuştu bozukluda vardı az tam sayınca haber veririm ..hepinize bol bol birikimler:)))

altınların hayırlı olsun canım, ben burda 100 aldım 1 lira daha karlısın sen, üstelik ben pazarlıkta yaptım 102 dedei 100 veririm dedim, ilden ile fiyat farkediyor sanırım..

haklısın esracım, olmadı harcadım bitti gitti derim,
evet kumbara yerinide değiştirdim, yatak odamdayken mutfağa alıverdim..

maşallah canım, Allah berekt versin,
süpper gidorsun arkadaşımalkisalkisalkis

şimdide 27 tl attım arkadaslar.927 oldu...

az kalmış 1000 olmaya, berektli olsun paracıkların:lepi:

Son düzenleme:
çiğdemcim bence kumbarayı ordan kaldırma derim bu sefer sakladıgını düşünecek üzülebilir eşin,bence yenı bir kumbara alsan dıyorum en azından eskisini kaldırsa bile boş bulacak sende böylece biriktirmemiş görüneceksın benım başımada geldiği için sadece bir öneri benıde yakalamıştı eşim ikinciye kumbara aldım:))

canım çok haklısın, çok ince düşünüyorsun,
benimde aklıma geldi o yüzden kumbaram (içi nerdeyse boş) yatak odasında ben kola kutusundan yeni kumbara yaptım kendime, hem açma ihtimelimde olmuyor, 1 ay dolsun açıcam, mutfağada zulaldım, artık yakalnırsm oda şansımakaydirigubbakcemile3

bu sefer dikkat et çiğdemcim çok mutfağa giren bir eşin yoksa yakalanmassın canım merak etme:))

çiğdemcim kola kutusu çok güzel bir fikir ama ona 1 tller girermiki canım??

canım ağzını bıcakla genişlettim 1 lirayıda biraz zorladım tam 1 lik girecek şekilde açık..
benim annem hep bu kutu kolalara koyardı, halende yapar, doluncada alır eline bıcağı üst kısmını kesip boşaltırdı..

ben eşime burayı okuyunca hemen söyledim yaaa keşke demeseydim bak gördünüzmü oda sıkışınca yanaşcak bana demi kirli çıkı seni diye tühhhh saklasaydım keşke
bi keresinde sıkıştığında biriktirdiğim 150 tl yi koymuştum önüne şaşırmıştı sonra faiziyle iade etmişti:)
buarada bulduğum bozukları topladım attım kumbarama toplamda 9 tl ciğim oldu 2... 3 gün yokum şehir dışında olucamonların yerine olsun şimdi koyduğum 4 tl...
döndüğümde görüşürüz kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…