Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fiyatı: 2248 TL javascript:fnc_TavsiyeEt('265')javascript:fnc_UrunBilgisiIste('265')
5biryerde ataymış budaa maşalah yaa
bende bayıldımda paraısda baydı amaa:roflol:hee bizimki daha 2:)-tatlicadiarzu-melisdeniz ben bayıldım o 5i bir yerde ataya 22.5 tane çeyrek altın parasıkaydirigubbakcemile3
melisdeniz ben bayıldım o 5i bir yerde ataya 22.5 tane çeyrek altın parasıkaydirigubbakcemile3
aminn çigdemcim yaa olurmuu olurrr bu azimle çok dirii demiiay nasıl diri duruyor öyle,
inşallah hepimizin olur kenarda 5 i bir yerdesi
bide bilezikk fiyatalrına modlerine bakım biiii...iyi bişe olursa paylaşacam
şimdi inceliyomm çigdemm hasırlar çok pahalıı:sinifsinif:bak bak insan gördükçe gaza geliyor
şimdi inceliyomm çigdemm hasırlar çok pahalıı:sinifsinif:
fiyatlar aşagıdaa işte canımm..onlarıı alamayızdaa belkim ince burma.vereliniortakay hasırlara bakma boşa gülüm biz şimdilik şöle ince bileziklere bakalım,
daha yeni başladık altınlar biriksin ozamn hasırlarada bakarız, trabzon burmasında:icecream:
oo kim vredii:)bakım kociştenmi aldınn.şimdide 3,25 atıım akşam parası:)
fiyatlar aşagıdaa işte canımm..onlarıı alamayızdaa belkim ince burma.vereliniortak
napımm biraz hepmize azim gelsin biriktirmeye..kaydirigubbakcemile3çok güzeller:lepi:
oo kim vredii:)bakım kociştenmi aldınn.
tabiki kocişbank:) bu arada bılezıkler çok guzelde onlar acaba işçilikten kaybedermi bende almayı duşunuyomda en az deger hangısı kaybederse ondan almak ıstıyom sizce hangılerı daha az deger kaybeder