Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

ramazan bereketiyle sanırım mesajlar çifter çifter gidiyor

Son düzenleme:
Canlarım benimde kumbiriğim babam tarafından sayıldı ve tamı tamına 1 tl liklerde 192.5 tl çıktı yarın ilk iş kuyumcudan altın almayaaa topluca alınca gene size bildiririm çok öptüm hepiinizii

Kızlar merhaba...giremedim uzun zamandır...aklıma geldınız bı bakım dedımm...ben bu ısı beceremıcemm...50 tl vardıya dun harcamak zorunda kaldım..eve gıttı ...ama gecen gun bankaya gıttım kızıma kumbara hesabı actırdım her ay en az 65 tl yatıcakmıs anca oyle bırıktırırım ...bıde kumbaraya atıyorum ufak tefek seyler altın parası toplayamam belkı ama turk parası olunca kesın harcıyorum onun kanaatına vardımm...

Canlarım benimde kumbiriğim babam tarafından sayıldı ve tamı tamına 1 tl liklerde 192.5 tl çıktı yarın ilk iş kuyumcudan altın almayaaa topluca alınca gene size bildiririm çok öptüm hepiinizii

ahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa işte bir kirli çıkı haberi daha
bereketli olsun cincan:124::124::::124::::124::::124::::124::::124::::124::::124::::124::::124::::124::::124::::124::::124::::124::::124::::124::::124::124:

ahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa işte bir kirli çıkı haberi daha
bereketli olsun cincan:124::124::::124::::124::::124::::124::::124::::124::::124::::124::::124::::124::::124::::124::::124::::124::::124::::124::::124::124:

Ben kirli çıkıların en koca kafasıyım hayatım söylediğim gibi biliyosun neden böyle dediğimi ama işte diyorlar ya zararın neresinden dönülse kardır

benim şahsi kanaatim şu birikim işlerine yeni başlayanlar sakın burayı bırakmasınlar buranın motivasyonundan eksik kalmasınlar kendi başlarına kalırlarsa bir süre sonra birikim filan hepsi suya düşer gibi geliyor.
tecrübeli kendi sistemini oturtmuşlar için sözüm yok

Herzamanki gibi çookk çok haklsın evet yeni başlayanlara ciddi motivasyon oluyor ama şöyle bir durumda var ben kendimi bildim bileli birikim yaparım ama özellikle şu son 3 ayda bir sapıttım ki hemde ne sapıttım motive çok önemli ve ben kendime birşey farkettim sıktıkça daha çok gidiyor herkesin kendince bir taktiği var

Haklısın farması arkadasımm...benım zaten motıvasyona ıhtıyacımm var ...motıve edın benı motıve edın ....

Sende benim gibisin durucan ikimizide şurda bi sopalasınlar bak nasıl kendimize geliyoruz oklava neredeeee

Oklava bende cnm . Elime bir para geçse hiç durmayacağım . Hazır altında düşmüş . Ohhhh misss Önceden ayakkabı ,çanta alamadığımda içim giderdi.
Şimdi altın alamazsam içim gidiyor

Oklava bende cnm . Elime bir para geçse hiç durmayacağım . Hazır altında düşmüş . Ohhhh misss Önceden ayakkabı ,çanta alamadığımda içim giderdi.
Şimdi altın alamazsam içim gidiyor

Sorma derenim kafamı taşlara vursam azdır bence duvardan duvara vurmalıyım ben gene dünya para harcamışım iyisimi farmasicanımın sözünü dinleyerek yarın ilk işim vadeli mevduatı bozmak olucak ve yarın koştur koştur altının fiyatı ne olursa olsun gidip altın alıcam vala alın alınca onları sevince bide topiği okuyunca daha bir gaza geliyoruz dereen ordan uzat şu oklavanıda azıcık sopala bizi

Ah ah altın alacam ama param yok.Motive olmuşum artık hani yatıp kalkıyorum altın ve para diye.ALLAH yardımcım olsun.

Sonuçta doğru yolu bulmuşsun Sana kıyamam nurum Amaaaa paranı çar çur edersen o zaman oklava ortaya çıkabilir . Yarın alacağın altının şimdiden
hayırlı olsun tatlım

Sonuçta doğru yolu bulmuşsun Sana kıyamam nurum Amaaaa paranı çar çur edersen o zaman oklava ortaya çıkabilir . Yarın alacağın altının şimdiden
hayırlı olsun tatlım

Çok teşekkür ederim canım çıkarmı bilemiyorum ama 3 ata alıcam sanırım 3 tane alamasam eğer 2 ata 2-3 çeyrekle dönücem bereketli olur inşallah okadar çok gereksiz harcama yaptımki inşallah Allahın izniyle birdaha yapmayacağım böule

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…