sakın sakın garantiden falan açma diyim sana.git banka asyadan aç ne hasaba para kesme var ne kredi kartı üyelik aidatı.valla canım açarken hesabı sölüyorlar.kadın bana dediki işte böyle böyle senede şu kadar kesinti eğer 3 fatura otomatik ödemeye veririsen kesilmeyecek.bende vermedim işte 6 aylık iki taksitle kesiyorlar direk hesaptan.
sağol canım en uygunu bankasya ve kuveyttürk ama bankasya hesaptan 3 ayda bir 10 lira alıyor diye duydum yılda 40 lira doğru mu altın hesabı içinde gecerlimi bu pzt gidip bikonuşacagım bakalım ne diyecekler :) sizce pzt altın yükselirmi düşermi?
arkadaşlar kuveyt türk'ü arayıp sordum. ordan normal bir bir hesap olmasa da sadece "altın hesabı" açabiliyormuşuz. herhangi bir ücret alınmıyor. altın bozdurduğumuzda "şubeden" alabiliyormuşuz. internet üzerinden alım-satım yapılabiliyormuş. 3,6,12 aylık vadeli şekilde 10 gr altını değerlendirebiliyormuşuz. kar payı dağıtılıyor. yakınında şube olan, şubeye gitme sorunu olmayacak olan(para veya altın tesliminde) gidip alabilir. hemde ücretsiz bir hesap :)) üstelik 1 gr altın parasından daha az da olsa işlem yapılıyor altın alabiliyoruz. 0,01 grama kadar. 1 tl miz olsa bile :))
Garanti bankasi vadesiz altin hesabindan hesap isletim ucreti almiyor kizlar
Vadesiz Altın Hesabı | Bireysel | Garanti Bankası
malesef bornova da kuveyttürk yokmuş baska ilçeye gidip açtırsam zaten internet üzerinden kullanıcam ama eşim yinede yakın olsun 40 lira için uğraşma diyor lazım olur her an yanıbasımızda dursun acil bi durum olsa nasıl gidip alcaz diyo bankasyaya gidecegm artık :) sizle birlikte takip eder alım satım yaparımbankasya mantıklı
canım ben de bankasya ile çalışıyorum herhangibir kesinti yapmıyorlar
en azından ben öyle biliyorum dilersen bunu bi sor bizi de aydınlat ama benim bildiğim kesinlikle kredi kartı bankamtik kartından işletim ücreti yokkkkkkkkk
arkadaşlar kuveyt türk'ü arayıp sordum. ordan normal bir bir hesap olmasa da sadece "altın hesabı" açabiliyormuşuz. herhangi bir ücret alınmıyor. altın bozdurduğumuzda "şubeden" alabiliyormuşuz. internet üzerinden alım-satım yapılabiliyormuş. 3,6,12 aylık vadeli şekilde 10 gr altını değerlendirebiliyormuşuz. kar payı dağıtılıyor. yakınında şube olan, şubeye gitme sorunu olmayacak olan(para veya altın tesliminde) gidip alabilir. hemde ücretsiz bir hesap :)) üstelik 1 gr altın parasından daha az da olsa işlem yapılıyor altın alabiliyoruz. 0,01 grama kadar. 1 tl miz olsa bile :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?