Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

sağol canım yok vazgectm garantidem arastırdm netten bankasya alıyormu hesap işletm ücreti bulamadım kuveyttürk hesap işletm ücreti almıyormuş bankasya kullanan arkadslar memnuun mu bide alım satımda ne kadar ücret kesiyor farmasi nerde acaba o bilirdi :))))[/QUOTE]

canım ben de bankasya ile çalışıyorum herhangibir kesinti yapmıyorlar
en azından ben öyle biliyorum dilersen bunu bi sor bizi de aydınlat ama benim bildiğim kesinlikle kredi kartı bankamtik kartından işletim ücreti yokkkkkkkkk

kızlar hayırlı iftarlar Allah oruçlarımızı kabul etsin canlarrrrrrrrrrrrr

şimdi arayıp sordum. "altın hesabı" için bir ücret alınmıyor. zaten normal bir hesap varsa internet üzerinden kendimiz açabiliyoruz. "normal hesap" için 3 ayda bir 10 tl ücret alınıyor.

birde normal hesap olmadan, altın hesabı açılmıyormuş. gene de hesap ücreti bakımından iyi geldi bana. garantinin 70 tl olduğunu düşününce :))) bank asya 40 tl iyi geldi bana. ben altın bozdurucam zaman perşembe günlerini tercih ediyorum. nette o günler daha çok artıyor diye duymuştum. birkaç kere denk geldi. bozdurucam zaman alış-satış fiyatlarının yakın olduğu zamanları tercih ediyorum doğal olarak. kuveyt türkte altın hesabını vadeli de yapabiliyormuşsun kar da alabiliyormuşsun ayrıca. ikisini de araştırmak lazım. eskiden kuveyt türkte alış-satış farkı yoktu diye hatırlıyorum yanlış hatırlamıyorsam bir bakmak lazım :))(yanlışmış sordum) birde 1 gr altında da alış yapılabiliyormuş 1 tl olsa bile

Son düzenleme:
arkadaşlar kuveyt türk'ü arayıp sordum. ordan normal bir bir hesap olmasa da sadece "altın hesabı" açabiliyormuşuz. herhangi bir ücret alınmıyor. altın bozdurduğumuzda "şubeden" alabiliyormuşuz. internet üzerinden alım-satım yapılabiliyormuş. 3,6,12 aylık vadeli şekilde 10 gr altını değerlendirebiliyormuşuz. kar payı dağıtılıyor. yakınında şube olan, şubeye gitme sorunu olmayacak olan(para veya altın tesliminde) gidip alabilir. hemde ücretsiz bir hesap :)) üstelik 1 gr altın parasından daha az da olsa işlem yapılıyor altın alabiliyoruz. 0,01 grama kadar. 1 tl miz olsa bile :))

canım ben de bankasya ile çalışıyorum herhangibir kesinti yapmıyorlar
en azından ben öyle biliyorum dilersen bunu bi sor bizi de aydınlat ama benim bildiğim kesinlikle kredi kartı bankamtik kartından işletim ücreti yokkkkkkkkk
[/QUOTE]

araştırdım aynen dediğinizgibi bankasya hesap acmadan altın hesbaı acmıyor ona da 3 ayda 10 lira alıyor hesabı kullanmayacagım dedim olsun yinede acılmadan işlem yapamazsınız dedi

en mantıklısı kuveyttürk canım yaa onda karar kıldım eger bulunduğm ilçede varsa kuveyttürk e gidip actırcam eger yoksa bankasyaya gidicem teşekkürederim yardımların için :))))

malesef bornova da kuveyttürk yokmuş baska ilçeye gidip açtırsam zaten internet üzerinden kullanıcam ama eşim yinede yakın olsun 40 lira için uğraşma diyor lazım olur her an yanıbasımızda dursun acil bi durum olsa nasıl gidip alcaz diyo bankasyaya gidecegm artık :) sizle birlikte takip eder alım satım yaparım bankasya mantıklı

rica ederim :)) valla bankadan gidip alma meselesi bana da uymuyor yakınımda da yok sıkıntılı olur. 40 tl vericez artık :))

araştırdım aynen dediğinizgibi bankasya hesap acmadan altın hesbaı acmıyor ona da 3 ayda 10 lira alıyor hesabı kullanmayacagım dedim olsun yinede acılmadan işlem yapamazsınız dedi

en mantıklısı kuveyttürk canım yaa onda karar kıldım eger bulunduğm ilçede varsa kuveyttürk e gidip actırcam eger yoksa bankasyaya gidicem teşekkürederim yardımların için :))))[/QUOTE]

cnm bızde kuveyt turk e yatırdık 3 ay vadelı ben cok memnunum...

Diğer bankalarda az ya da çok hesap ücreti veriliyor ama kuveyt türkte böyle birşey yok değil mi? Peki altın almak için gerken parayı altın hesabına mı yatırıyoruz??
Eğer öyleyse ben de düşünebilirim bu bankayı.

bize kocaman bir alkış içimden geldi..

giyim kuşam konuşmaktansa birikim konuşuyor birbirimizi cesaretlendiriyoruz

Allah yolumuzu açık kumbaralarımızı bereketli eylesinn

kızlaarrrrrr bugun annemıde heveslendırdım annemde para verdı üç çeyrek aldım anneme ama şaka gıbı ben ıkı gun önce bı ceyrek almıstım ya 165 tl den nerdeeeeee anneme eskı ceyrek 173 tl den aldımm ıns annemede ıyı bı yatırım olur....
heeee bıde alırken kuyumcu dedıkı 225 tl olmasını beklıoruz abla dedı...herkes altına yatırım yapıor dedı...ayy ıns benım kenardakı 100 tl yıde ceyrek fazla artmadan ceyrege cevırırım...

sevinelimmi üzelelim mi bilemedim arkadaşlar
altının böyle çıkması hayra işaretmi
altın alacak kadar biriktiremiyodum az az dolar yapıyodum
o da altından geri kalmıyor
nasıl yapacağımı şaşırdım inanki

kimsecikler yokk bugün nerdesiniz güzellerarabalara zam gelmişti düşmüş bu sıralar indirim çok fırsat bulursak bakıp karar verip alıcaz yakınlarda gidecek paracıklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…