Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Farması ben belirttiğin tarihe kadar sana özel mesaj atacam şimdiilik bekliyorum hafta sonuna kadar para durumum değişebilir
Farması ben belirttiğin tarihe kadar sana özel mesaj atacam şimdiilik bekliyorum hafta sonuna kadar para durumum değişebilir
merhaba kızlar
benim hala aklım karışık.bir miktar birikmişim var onu gidip altın hesabına yatırmak istedim ama bankadaki görevli çok yüksek tavsiye etme diye uyardı bende zaten kararsız ve bu konuda bilgisiz olduğum için ikna oldum.bu olay geçen hafta oldu ve 99 alış fiyatıydı.şimdi ise 108 oldu galiba.pişmanım keşke yapsaydım 2000 gibi bi getirisi olcaktı bu artışın.uzmanları dinlediğimde heran düşebilir veya artabilir küçük yatırımcılar dikkatli olsun batada bilirler çıkadabilirler.
sizce ben neyapmalıyım tecrübelerinizi ve fikirlerinizi benimle paylaşırmısınız
evet canım elimizdeki toplam miktarı yazacağız .
hani daha önceden de yazmıştım aylık kendimize düzenli bir defter tutalım birikim seyrimizi görmek açısından kendimizi değerlendirebilmek adına diye.
ben şahsen tutuyorum bitanem
bizim de bank asyada altın hesabımız
ben de ilk zaman zorlandım kafam karıştı
ama alıştık şimdi..
kızlar,
bugün eşimle çıktık bankaya gittik .bank asyadaki hesabımı altın hesabına çevirdik hayırlısıyla.gramını 107 den aldık.inşallah bereketli olur.
kızlar mrb kumbarama 1.40 liraattım allah bereket versn :) kızlar ya bi çeyreğim var ve eylüülde bekledğimiz bi para var onada bicumhuriyet almayı düşünüyorduk ama evde tutmaya korkuyoruz eşimle düşündük altın hesabı açalım dedik işte 6-7 gram altın alırız hem garanti olur diye düşündük bank asyadan almayı düşünüyoruz ama altın hesabından isteğimizzaman bozdurup tl olarak alabiliyoruz değilmi tl üzeriden işlem görüyor yani ihtiyacımız olunca 1 gram bozdurabilirzdiye biliyorum hesabı olanlar anlatabilirlermi nasıl oluyor?
cerencim bankasyada aynen dediğin şekilde oluyor canım
hayırlı olsun canımkızlar,
bugün eşimle çıktık bankaya gittik .bank asyadaki hesabımı altın hesabına çevirdik hayırlısıyla.gramını 107 den aldık.inşallah bereketli olur.
o zaman ordan actırayım ben hesabımı pzt ilk işim bu şuan bi çeyreğim var onu bozudurucam kumbaradakileri de koyarım 3 gralan olur ilk açılış için yeterli olur mu sonraki aylarda da takviye yaparak devam ederim inşallah :)))))
canım altın hesabı nasıl oluyor..kuzenımde altın hesabı acırtırmıs
ne kdrla baslamak lazım,ayrı bir ucret alıyorlar mı,faiz gibigunah mıdır acaba?
benım kenarda 150 tl fln var onla baslasam olur mu__*?:44:
canım bizde açtıralı bir iki ay anca oldu bank asyadan açtırdık..
ayrı bir ücret alınmıyor elindeki paranla git hemen açarlar..
para gram altın almana yeterse hemen alım yaparlar
olurda yetmezse cari hesabına yatırıyorlar sen internet bankacılığından istediğin anda işlemini gerçekleştiriyorsun..
senin miktarın gram altına yetiyor kalanı cari hesaba geçer sonra tekrar para ekler alırsın inş.
benimde şöyle kafam karıştı bugün nedense altın hesabı olan arkadaşlar bir el atın ya kafam durdu
hesabımızda 835 tl var şimdi altın hesabını tıklıyorum altın alış 103 altın satış 109 yazıyor
ben alım yapmak istersem 109 dan mı alıcam :44:
BİRİKİM LİSTESİ
KK NİCK TL ÇEYREK ALTIN CUMH. ALTINI YARIM ALTIN GR ALTIN DÖVİZ BİLEZİK gr
1 farmasi 185 tl 2 cumhuriyet
2 ececikkk35 4 çeyrek 1gr
3 arcak81 100 1 çeyrek 1 cumhuriyet
4 karalahana 2200tl
5 başıyazmalıkız 1311 tl
6 taydin 4gr
7 deren1907 800 tl 3 çeyrek
8 prometheus 1500 tl 4 çeyrek tamam
9 sonbahar14 175tl 3 çeyrek tamam
10 amonra
11 julia
12 speedy
13 ferihann 60 tl
14 gamze_eymen 100 tl
15 zehra1025 140tl
16 vanilya30 35 tl 5 çeyrek 135 dolar
17 seyhan77 90 euro
18 nur_tfk 140 tl 1 cumhuriyet
19 pasaklıtanrıca 10 çeyrek
20 naz8 39.35 tl
21 denizinkızı 54 tl
22 ezgikc 21tl 1 gr
23 deymil 2 çeyrek 1 yarım 50 euro
24 violin35 1 yarım 5gr tamam
25 meltemzeynep 300 tl 7 çeyrek
26 superisi87
27 gökyüzündedans 1 çeyrek 30 dolar
28 ikon 1 çeyrek 1 yarım 30 dolar
29 hayat8990 1 çeyrek 1 gr
30 nazende_87 2 çeyrek 1 gr 90 gr tamam
31 rabia1984 100 euro
32 alici_bjk 4 çeyrek
33 mandalina01 1 çeyrek tamam
34 efsunum
35 ESEV 150 tl
36 cerenim 1 çeyrek tamam
37 ecrin1001 40 tl 1 çeyrek 1 yarım
38 CosMo 5 çeyrek
39 mucok 110 tl 3 çeyrek 1 gr tamam
40 innuk
41 sunny66 1 çeyrek 1 yarım
42 ladyfog 250 tl 5çeyrek 1 cumhuriyet 7 gr tamam
43 peri_iii
44 irras_
45 ceylinbaharfatih 85 tl 1 çeyrek tamam
46 joeyfun
47 darkseaa 7 yarım tamam
48 sabrii11 40 tl tamam
49 naz8 1 çeyrek tamam
50 xxtalyaxx 3 çeyrek 10 cumhuriyet tamam
51 yusum 5 cumhuriyet tamam
52 minilya 50 tl 5 çeyrek tamam
53 sevimsiz_25
kontrol edin bakalım listede yanlışık var mı ?düzeltmemi istedikleriniz ya da listeye dahil olmak isteyenler
canım bizde açtıralı bir iki ay anca oldu bank asyadan açtırdık..
ayrı bir ücret alınmıyor elindeki paranla git hemen açarlar..
para gram altın almana yeterse hemen alım yaparlar
olurda yetmezse cari hesabına yatırıyorlar sen internet bankacılığından istediğin anda işlemini gerçekleştiriyorsun..
senin miktarın gram altına yetiyor kalanı cari hesaba geçer sonra tekrar para ekler alırsın inş.
benimde şöyle kafam karıştı bugün nedense altın hesabı olan arkadaşlar bir el atın ya kafam durdu
hesabımızda 835 tl var şimdi altın hesabını tıklıyorum altın alış 103 altın satış 109 yazıyor
ben alım yapmak istersem 109 dan mı alıcam :44:
listede adım vaaaarrrr biraz daha biriksin, söylicem miktarı da. bu arada şu "tamam"lar ne anlama geliyor, merak ettim de