Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

canım ayın 27 sinde topluca elinde neyin ne kadar olduğunu tabloda görünmesini istediğin şekliyle özelden mesaj olarak atarsın eklerim

günaydınl gününüz hayırlı bol bereketli olsun hanımlarr
bugün altın alcamya hani elimdeki künyelerden biri çok kırılıyor
onuda katsammıki bileziğe yoksa dursun o süsmü :44:

canım ayın 27 sinde topluca elinde neyin ne kadar olduğunu tabloda görünmesini istediğin şekliyle özelden mesaj olarak atarsın eklerim

tmm cnm sölerım bu arada ceyrek alınacak gıbı deıl 181 olmuş sanırsam cok artıyor yaaa...daha 100 tl m var bu gıdısle bı ceyrek alamıcam gıbı gorunuo acaba gr mı alsam off off...

günaydınl gününüz hayırlı bol bereketli olsun hanımlarr
bugün altın alcamya hani elimdeki künyelerden biri çok kırılıyor
onuda katsammıki bileziğe yoksa dursun o süsmü :44:

çok düşük gıdıyor ama yınede sen bılırsın bende öyle kolye zıncırım kopuo dıe bozdurmustum sımdı zıncır alamıorum kolye ucum duruo...parasımı coktan harcandı...

tmm cnm sölerım bu arada ceyrek alınacak gıbı deıl 181 olmuş sanırsam cok artıyor yaaa...daha 100 tl m var bu gıdısle bı ceyrek alamıcam gıbı gorunuo acaba gr mı alsam off off...

çeyrek alamayacaksan canım gram al o zaman ,tl de kalırsam harcarım diyorsan

cerenim merhaba canım
evet aynen dediğin gibi oluyor.yanlız bankaya gittiğinde insanı çok etkiliyorlar.
kıza altın hesabı açıcam dediğimde ,fiyatlar uçmuş bence almayın dursun dedi.düşerse zararınız çok olur falan filan
bende altın hihçbirzaman zarar ettirmez dedim helede uzun vadede olunca hayırlısı olsun sen hesabı aç dedim.
yani onları pek dinleme bu krizde altın anca fırlar düşsede az düşer.

söylediğini dikkate alıcam eminim bana da öyle diyeceklerdir pzt daha yüksek olur altın diye düşünüyorum ama kararlıyım acıcam hayırlısı olsun hakkımızda
bişey daha soracagım kızlar ben şimdi bu ay bi çeyrek aldım 162 ye şuan bozdursam 170 lira falan eder kumbaramda da 60 lira falan var ceyrek alamıcam cünkü gittikçe yükseliyor ve fazla paramda yok üzerine koyabileceğm harcanmasın diye çeyreği bozdurup bozuklarımı da üstüne koyayım 2 gram altın alayım diyorum nasıl fikir sizce mantıklı değilmi

süper o zaman canım çok iyiye almışsın bereketli olsun

bereketli olsun canım inşlhh alırızz ya çil çil altınlar sağlık olsunda önce gerisi olur inşlh

saolun kızlarr hepimizin berektli olsunn inş...öbür aya alah kerim bakalımm artık parayı iyce biriktirmeyince gidemem:)

benim garanti bankasında hesabım var.ordan kartım var diye açtırmıştım.6 ayda bir 45 tl kesiyorlar hesabımdan.
altın hesabı için bank asyadan açtırmıştım .altın hesabı açılınca mecbur normal hesabında oluyor ayrıca.garantiyi kapattıracağım pis para sömürücüleri.boşu boşuna hep paralarım ziyan oluyor.

yok canım alım yapmıcam zaten beynim döndü öyle bakarken
tabi mantıklı olarak kuyumcu gibi düşünmek lazım alırken yüksek satarken düşüyor fiyat

başıyazmalı mesaş saati dışında baktıysan öyle oluyor arada çok fark oluyor.gun içinde mesai saatlerinde okadar fark yok..ve yüksek olandan alacaksın sen..bozdururkende düşük olana bakacaksın..
tamam canım teşekkürler anladım şimdi

ben kartımıda kapattırdım
nefret ediyorum o bankadan

garanti mevduat hesabından mı kesiyor bende altın hesabı için garanti yada bankasya düşünüyodum acaba altın hesabından da alırmı en iyisi bankasya galiba değil mi kızlar. banka nasıl keser o kadar ücret yaa ayrıca bankaya girip şikayet ettiğinde paranı geri istediğinde veririler o paranı kesemezler gir al ne hakla kesiyolarmış canım benm de bi kaç kez yılda bir kullanım ücreti aldılar gittim geri istedm yatırdılar nerde yazıyomuş o kanun git iste kapatcam hesabımı dee al paranı bırakma

kızlar bank asyanın sitesinde altın fiyatlarına bakarken 2 tane gram altın fiyatı vardı biri normal gram altın diğeri has altın diye geçiyordu.
banka bize hangini alıyor acaba

ben kartımıda kapattırdım
nefret ediyorum o bankadan

zaten kart ücreti ödüyorum her sene.ben kapatamıyorum malesef ya lazım oluyor yapamıyorum.birde benzin için mecbur.ama hesapla ne işim var var internet otomatikte onuda gider öderim gişeden sanki hesaba kaldım.)çok sömürüyorlar çok...

sakın sakın garantiden falan açma diyim sana.git banka asyadan aç ne hasaba para kesme var ne kredi kartı üyelik aidatı.valla canım açarken hesabı sölüyorlar.kadın bana dediki işte böyle böyle senede şu kadar kesinti eğer 3 fatura otomatik ödemeye veririsen kesilmeyecek.bende vermedim işte 6 aylık iki taksitle kesiyorlar direk hesaptan.

sakın sakın garantiden falan açma diyim sana.git banka asyadan aç ne hasaba para kesme var ne kredi kartı üyelik aidatı.valla canım açarken hesabı sölüyorlar.kadın bana dediki işte böyle böyle senede şu kadar kesinti eğer 3 fatura otomatik ödemeye veririsen kesilmeyecek.bende vermedim işte 6 aylık iki taksitle kesiyorlar direk hesaptan.[/QUOTE]

sağol canım yok vazgectm garantidem arastırdm netten bankasya alıyormu hesap işletm ücreti bulamadım kuveyttürk hesap işletm ücreti almıyormuş bankasya kullanan arkadslar memnuun mu bide alım satımda ne kadar ücret kesiyor farmasi nerde acaba o bilirdi :))))

sağol canım yok vazgectm garantidem arastırdm netten bankasya alıyormu hesap işletm ücreti bulamadım kuveyttürk hesap işletm ücreti almıyormuş bankasya kullanan arkadslar memnuun mu bide alım satımda ne kadar ücret kesiyor farmasi nerde acaba o bilirdi :))))[/QUOTE]

ben bank asyadan memnunum. bank asya'da külçe altın gram fiyatı oluyor. alış-satış fiyatları genelde borsadaki bildirenle aynı oluyor. çok fazla fark olmuyor. bir cuma günü bu oran değişebiliyor.

ben bank asyadan memnunum. bank asya'da külçe altın gram fiyatı oluyor. alış-satış fiyatları genelde borsadaki bildirenle aynı oluyor. çok fazla fark olmuyor. bir cuma günü bu oran değişebiliyor.

Son düzenleme:

sağol canım en uygunu bankasya ve kuveyttürk ama bankasya hesaptan 3 ayda bir 10 lira alıyor diye duydum yılda 40 lira doğru mu altın hesabı içinde gecerlimi bu pzt gidip bikonuşacagım bakalım ne diyecekler :) sizce pzt altın yükselirmi düşermi?

altın hesabında keisnti olmuyor diye biliyorum ama sen yine de güzelce öğren istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…