- 4 Mart 2010
- 568
- 8
- 96
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sattım hayırlı bir iş için üzerine de 15000 tl kadar eklemiştim sonrasında da oldu bana bir apartman dairesi
şimdi o daireyi de sattım.
elimde olan özel finans kurumundaki 50000 tl o da altına yatınca 60000 tl oldu.
bir araba ( 21000tl değerinde)
1 bana ait devremülk
9000 tl ye yakın takı
kızlar dışardan takip ediyodum yazayım dedim dayanamadım benim kocam kuyumcu iş yerlerine bi ekonomi prof. gelmiş o söylemiş altın 2012 şubata kadar 210tl yi geçecekmiş ve bunu söylediğinin üstünden 5-6 ay geçti nerdeyse bence yatırım yapın derim
Çoook iyi yaparsınız valla. Hele ki iş yerleriniz yakınsa evinize bir süre hiç almayın araba yani şöyle 1 yıl falan. O zaman ciddi kar yapmış olursunuz.ne zamandır giremiyodum özledim sizi altın kızlar :) şekerler benim kocam arabasını satacak 12000 tl ye. bugün yarın satılır . bende dedim ki eşime arabayı satıp o parayla altın alalım ee madem ki altın yükselecek paramız azcık olsun artar 3-5 ay sonra satarız uygun bi araba alırız dedim oda olumlu baktı sizce bu altın piyasasında fikrim nasıll?? :79: :79:
evet farmasi beni listeye dahil edebilirsin, bunun için biriktirdiğim miktarı mı söylemem gerekiyor sana?
Kısa bir süre önce 2 tam altına 1000tl veriyorduk daha geçen gün 1300tl den daha fazla vermiştik galiba. BU gidişle değil 2 tam altın 1 tam altın bile almak zor olacak.BU yüzden de elimizdeki parayı oldukça dikkatli harcamaya çalışıyorum, biriktikçe gidip altın alacağım inşallah.kızlar dışardan takip ediyodum yazayım dedim dayanamadım benim kocam kuyumcu iş yerlerine bi ekonomi prof. gelmiş o söylemiş altın 2012 şubata kadar 210tl yi geçecekmiş ve bunu söylediğinin üstünden 5-6 ay geçti nerdeyse bence yatırım yapın derim
Kısa bir süre önce 2 tam altına 1000tl veriyorduk daha geçen gün 1300tl den daha fazla vermiştik galiba. BU gidişle değil 2 tam altın 1 tam altın bile almak zor olacak.BU yüzden de elimizdeki parayı oldukça dikkatli harcamaya çalışıyorum, biriktikçe gidip altın alacağım inşallah.
Bu arada arkadaşlar birşey soracağım benim yeşil altından kolyem ve bilekliğim var. sizce onları satıp tam altın mı alsam yoksa onlar yerinde dursun mu hangisi mantıklı sizce? Lütfen cevap yazın çünkü bozdurmak mantıklıysa yarın gidip altın alacağım
Kısa bir süre önce 2 tam altına 1000tl veriyorduk daha geçen gün 1300tl den daha fazla vermiştik galiba. BU gidişle değil 2 tam altın 1 tam altın bile almak zor olacak.BU yüzden de elimizdeki parayı oldukça dikkatli harcamaya çalışıyorum, biriktikçe gidip altın alacağım inşallah.
Bu arada arkadaşlar birşey soracağım benim yeşil altından kolyem ve bilekliğim var. sizce onları satıp tam altın mı alsam yoksa onlar yerinde dursun mu hangisi mantıklı sizce? Lütfen cevap yazın çünkü bozdurmak mantıklıysa yarın gidip altın alacağım
arkadaşlar bildirim yaparken listede ne görmek istiyorsanız o miktarı yazın olur mu
geçen ay 2 çeyrek bu ay 3 çeyrek gibi yazmayın da
sadece 5 çeyrek yazın
valla bana burada hesap yaptırmayın beynim durma noktasına geldi haaaaaaaa
yanı toplam bırıkımı yazıcaz oylemı bu aykını deıl:44:
malesef canım geçme ihtimalini bırak benim paraya ihtiyacım var. Bebek tedavisi görmeye başlayacağım
evet canım elimizdeki toplam miktarı yazacağız .
hanni daha önceden de yazmıştım aylık kendimize düzenli bir defter tutalım birikim seyrimizi görmek açısından kendimizi değerlendirebilmek adına diye.
ben şahsen tutuyorum bitanem