• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

kızlar dışardan takip ediyodum yazayım dedim dayanamadım benim kocam kuyumcu iş yerlerine bi ekonomi prof. gelmiş o söylemiş altın 2012 şubata kadar 210tl yi geçecekmiş ve bunu söylediğinin üstünden 5-6 ay geçti nerdeyse bence yatırım yapın derim

sattım hayırlı bir iş için üzerine de 15000 tl kadar eklemiştim sonrasında da oldu bana bir apartman dairesi
şimdi o daireyi de sattım.
elimde olan özel finans kurumundaki 50000 tl o da altına yatınca 60000 tl oldu.
bir araba ( 21000tl değerinde)
1 bana ait devremülk
9000 tl ye yakın takı

maşallah maşallah allah inşallah hepimize daha çok versin
kızlar dışardan takip ediyodum yazayım dedim dayanamadım benim kocam kuyumcu iş yerlerine bi ekonomi prof. gelmiş o söylemiş altın 2012 şubata kadar 210tl yi geçecekmiş ve bunu söylediğinin üstünden 5-6 ay geçti nerdeyse bence yatırım yapın derim

üfff ne olur bee ozamn :53:

ne zamandır giremiyodum özledim sizi altın kızlar :) şekerler benim kocam arabasını satacak 12000 tl ye. bugün yarın satılır . bende dedim ki eşime arabayı satıp o parayla altın alalım ee madem ki altın yükselecek paramız azcık olsun artar 3-5 ay sonra satarız uygun bi araba alırız dedim oda olumlu baktı sizce bu altın piyasasında fikrim nasıll?? :79: :79:
Çoook iyi yaparsınız valla. Hele ki iş yerleriniz yakınsa evinize bir süre hiç almayın araba yani şöyle 1 yıl falan. O zaman ciddi kar yapmış olursunuz.
Ben de düşünmüştüm bunu ama oğlum küçük ve hastaneye gitmek sorun burada, o yüzden de eşim istemedi.

Kısa bir süre önce 2 tam altına 1000tl veriyorduk daha geçen gün 1300tl den daha fazla vermiştik galiba. BU gidişle değil 2 tam altın 1 tam altın bile almak zor olacak.BU yüzden de elimizdeki parayı oldukça dikkatli harcamaya çalışıyorum, biriktikçe gidip altın alacağım inşallah.

Bu arada arkadaşlar birşey soracağım benim yeşil altından kolyem ve bilekliğim var. sizce onları satıp tam altın mı alsam yoksa onlar yerinde dursun mu hangisi mantıklı sizce? Lütfen cevap yazın çünkü bozdurmak mantıklıysa yarın gidip altın alacağım

Altın 1,880 doları da aştıKüresel ekonomilerdeki kötü gidişatın yatırımcıyı güvenli limana yöneltmesiyle altın fiyatları 1,880 doların üzerini gördü
YazdırPaylaş
GoogleFacebookTwitterFriendFeedFavorilerimDiggDeliciousEmailAAA19 Ağustos 2011 Cuma, 16:05.
Küresel ekonomideki dalgalanmaların etkisiyle altın rekor üstüne rekor kırıyor.

New York'ta metalin onsu 1,880 doları aşarak yeni bir rekor kırdı.

Aralık vadeli altının onsu New York Comex piyasasında 1,881.40 dolarla tüm zamanların zirvesine çıkmasının ardından 43.40 dolar veya yüzde 2.4 yükselerek 1,865.40 dolar oldu. Fiyatlar bu hafta yüzde 6.9 oranında değerlendi.

Londra'da ise külçe altının onsu, 1,878.15 dolarla rekor kırarken son olarak yüzde 2.2 yükseldi ve 1,863.45 dolardan işlem gördü.

Metal, ABD'de beklenenden kötü gelen ekonomik veriler ve Avrupa'daki borç krizine dair endişelerin etkisiyle yedinci haftada da yükselişe doğru ilerliyor.

Kısa bir süre önce 2 tam altına 1000tl veriyorduk daha geçen gün 1300tl den daha fazla vermiştik galiba. BU gidişle değil 2 tam altın 1 tam altın bile almak zor olacak.BU yüzden de elimizdeki parayı oldukça dikkatli harcamaya çalışıyorum, biriktikçe gidip altın alacağım inşallah.

Bu arada arkadaşlar birşey soracağım benim yeşil altından kolyem ve bilekliğim var. sizce onları satıp tam altın mı alsam yoksa onlar yerinde dursun mu hangisi mantıklı sizce? Lütfen cevap yazın çünkü bozdurmak mantıklıysa yarın gidip altın alacağım

canım kullanmıyosan olabılır onun harıcınde 14 ayarda cok düşük alıyorlar:34:

canım bence hiç gerek yok
arada takarsın da ayrıca 14 ayar altının da fiyatı yükseliyor şimdi bunu satsan altın alacan durduk yere al sat ile kuyumcuya kazandırmanın anlamı yok:34:

arkadaşlar bildirim yaparken listede ne görmek istiyorsanız o miktarı yazın olur mu
geçen ay 2 çeyrek bu ay 3 çeyrek gibi yazmayın da
sadece 5 çeyrek yazın
valla bana burada hesap yaptırmayın beynim durma noktasına geldi haaaaaaaa:9::9::9::9:

farmasiiii canım tabloda beni yanlış yazmışsın 50 eurom yok ki benim :27: 1 yarım+5gr+13 tl vardı(13 tl artık yok :S) bu ay 3 gr altın alabilicem sadece keşke alsaydım şimdiye kadar :43:

arkadaşlar bildirim yaparken listede ne görmek istiyorsanız o miktarı yazın olur mu
geçen ay 2 çeyrek bu ay 3 çeyrek gibi yazmayın da
sadece 5 çeyrek yazın
valla bana burada hesap yaptırmayın beynim durma noktasına geldi haaaaaaaa:9::9::9::9:

yanı toplam bırıkımı yazıcaz oylemı bu aykını deıl:44:

merhaba kızlar
benim hala aklım karışık.bir miktar birikmişim var onu gidip altın hesabına yatırmak istedim ama bankadaki görevli çok yüksek tavsiye etme diye uyardı bende zaten kararsız ve bu konuda bilgisiz olduğum için ikna oldum.bu olay geçen hafta oldu ve 99 alış fiyatıydı.şimdi ise 108 oldu galiba.pişmanım keşke yapsaydım 2000 gibi bi getirisi olcaktı bu artışın.uzmanları dinlediğimde heran düşebilir veya artabilir küçük yatırımcılar dikkatli olsun batada bilirler çıkadabilirler.
sizce ben neyapmalıyım tecrübelerinizi ve fikirlerinizi benimle paylaşırmısınız

yanı toplam bırıkımı yazıcaz oylemı bu aykını deıl:44:

evet canım elimizdeki toplam miktarı yazacağız .
hani daha önceden de yazmıştım aylık kendimize düzenli bir defter tutalım birikim seyrimizi görmek açısından kendimizi değerlendirebilmek adına diye.:34:
ben şahsen tutuyorum bitanem:38:

Son düzenleme:
malesef canım geçme ihtimalini bırak benim paraya ihtiyacım var. Bebek tedavisi görmeye başlayacağım

anladım cnm o zaman bozdur dedıgım gıbı benım borc 100 tl 100tl ayda ödenıyor...senın öle deılse sen bozdur kalanını yıne ceyrege yatırırsın...sonucta altınlar kötu zamanlar ıcın öle deılmı?

evet canım elimizdeki toplam miktarı yazacağız .
hanni daha önceden de yazmıştım aylık kendimize düzenli bir defter tutalım birikim seyrimizi görmek açısından kendimizi değerlendirebilmek adına diye.:34:
ben şahsen tutuyorum bitanem:38:

ben tutuyorum canım 25 temmuzda 89.88 liradan almıştım bugün 106,23 den aldım. çok yüksek ama napalım duracağı yok altının:59::59:

Allah bereket versin hepimizin birikimine inşallah...:69::69:

BİRİKİM LİSTESİ
KK NİCK TL ÇEYREK ALTIN CUMH. ALTINI YARIM ALTIN GR ALTIN DÖVİZ BİLEZİK gr
1 farmasi 185 tl 2 cumhuriyet
2 ececikkk35 4 çeyrek 1gr
3 arcak81 100 1 çeyrek 1 cumhuriyet
4 karalahana 2200tl
5 başıyazmalıkız 1311 tl
6 taydin 4gr
7 deren1907 800 tl 3 çeyrek
8 prometheus 1500 tl 4 çeyrek tamam
9 sonbahar14 175tl 3 çeyrek tamam
10 amonra
11 julia
12 speedy
13 ferihann 60 tl
14 gamze_eymen 100 tl
15 zehra1025 140tl
16 vanilya30 35 tl 5 çeyrek 135 dolar
17 seyhan77 90 euro
18 nur_tfk 140 tl 1 cumhuriyet
19 pasaklıtanrıca 10 çeyrek
20 naz8 39.35 tl
21 denizinkızı 54 tl
22 ezgikc 21tl 1 gr
23 deymil 2 çeyrek 1 yarım 50 euro
24 violin35 1 yarım 5gr tamam
25 meltemzeynep 300 tl 7 çeyrek
26 superisi87
27 gökyüzündedans 1 çeyrek 30 dolar
28 ikon 1 çeyrek 1 yarım 30 dolar
29 hayat8990 1 çeyrek 1 gr
30 nazende_87 2 çeyrek 1 gr 90 gr tamam
31 rabia1984 100 euro
32 alici_bjk 4 çeyrek
33 mandalina01 1 çeyrek tamam
34 efsunum
35 ESEV 150 tl
36 cerenim 1 çeyrek tamam
37 ecrin1001 40 tl 1 çeyrek 1 yarım
38 CosMo 5 çeyrek
39 mucok 110 tl 3 çeyrek 1 gr tamam
40 innuk
41 sunny66 1 çeyrek 1 yarım
42 ladyfog 250 tl 5çeyrek 1 cumhuriyet 7 gr tamam
43 peri_iii
44 irras_
45 ceylinbaharfatih 85 tl 1 çeyrek tamam
46 joeyfun
47 darkseaa 7 yarım tamam
48 sabrii11 40 tl tamam
49 naz8 1 çeyrek tamam
50 xxtalyaxx 3 çeyrek 10 cumhuriyet tamam
51 yusum 5 cumhuriyet tamam
52 minilya 50 tl 5 çeyrek tamam
53 sevimsiz_25

kontrol edin bakalım listede yanlışık var mı ?düzeltmemi istedikleriniz ya da listeye dahil olmak isteyenler :34:

Son düzenleme:
herkese hayırlı iftarlar canlar Allah oruçlarımızı kabul etsin inşallah AMİN.

Son düzenleme:
benımkısı dogru valllaa kızlarr gr altın felan nasıl yanı ceyrek mı ıyı gram mı 24 ayardan mı alıosunuz artıı kuyumcularda satıo mu? ve gr altın kaç lıra?

Back