Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

Rabiacım ev almışsın bebişinde geliyor sanırım hamilesin, ne güzel mutluluklar bunlar, boşver altınları ölene kadar saklayamayızki, elbet birgün bozdurup biryerlerde kullanacağız

kızlar elımdekı parayı ata lıraya cevırmıs bulunmaktayım
allah hayır etsın ınsa allah
kazanclı ve bol bereketlı olur ınsa allah

Kızlar elimde 100 tl vardı üstünü tamamlayıp çeyrek altın almayı düşünüyordum söylemiştimde düşsün diye beklerken dün bir kitapçı açılmıştı ordan oğluma kitaplar ve boya seti aldım kartımda yoktu yanımda elimdeki biriktirdiğimi verdim kalmış 30 tl şu an baktım keşke dolar yapsaydım diyorum böylelikle harcamazdım tl olduğu zaman bir şekılde gidiyor benım cüzdandan bakalım onuda 20 dolar yapıp atacam kenara yoksa oda gidecek biliyorum.

malesef canım geçme ihtimalini bırak benim paraya ihtiyacım var. Bebek tedavisi görmeye başlayacağım

anladım canım bak borç aldığın kişiler sana dar gününde yardımcı olmuşlar kısa vadede de eline 750 tl geçmiyecekmiş madem bence önce borcunu kapat ki insanlara karşı kredin bitmesin ve de onların hakkına girmemiş ol.
çünkü bize nasıl davranılmasını istiyorsak öyle davranalım karşımızdakine de ben şahsen öyle düşünüyorum.
şimdi kendi karımızı düşünmenin derdinde olup da karşıdakini madur etmenin bence anlamı yok.
biz de borç versek en kısa zamanda ödenmesini isterdik öyle değil mi?

evet canım çok mantıklı konuşuyosun bende aynen senin gibi düşündüğüm için böyle olması kanısına vardım.

evet canım çok mantıklı konuşuyosun bende aynen senin gibi düşündüğüm için böyle olması kanısına vardım.

para kazanılır harcanır birikir vs vs bunlar yaşam boyu devam eder
ama önemli olan insanların gözünde itibarımızı ,saygınlığımızı kaybetmemektir bitanem.
insanlar da ufak tefek alışverişlerle ,diyaloglarla ölçülürler her zaman ve ona göre karşımızdaki bize hemencecik bir not veriverir.

amanınnnnnnnnnnn ne döktürmüşsünüz kızzz oku oku bitmedi,ne yazacağımı unuttum hatırlayınca gelirimmm

ne zamandır giremiyodum özledim sizi altın kızlar :) şekerler benim kocam arabasını satacak 12000 tl ye. bugün yarın satılır . bende dedim ki eşime arabayı satıp o parayla altın alalım ee madem ki altın yükselecek paramız azcık olsun artar 3-5 ay sonra satarız uygun bi araba alırız dedim oda olumlu baktı sizce bu altın piyasasında fikrim nasıll?? :79: :79:

ya hemşom öyle oldu valla
heke benim çenem düştü elime vurdu o da klavyeme yansıdı
eline çenene sağğlık bitanemmmmm

offf off ben eşime diyeli aylar oldu arabamızı kayınpedere satıcaz biz işte üstünü de baya viriktirdik gel birikeni altın hesabına al dedim düşerse müşerse iş yoğunluğundan fırsatta bulamadı bilmem ne derken şimdiyee istediğimiz arabamnın fiyatını çoktan geçerdikk

evet farmasi beni listeye dahil edebilirsin, bunun için biriktirdiğim miktarı mı söylemem gerekiyor sana?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…