10 yıl önce kayınvalidemler 1 set ve de tanesi 20 gr dan 10 tane bilezik takmışlardı
Biz düğündeki bilezikler haricinde sadece künye almıştık 20 gram. Bayramda bilezikleri değil de sadece künyemi takmıştım. Hemen soruyorlar ne o sattınız mı bilezikleri diye. Yooo satmadım duruyor deyince manidar bir şekilde niye takmadın o zaman dediler. Moralim bozulmuştu çok. Sanki satsam karşıma geçip göbek atacaak akrabalarım. Geçen ay sünnette bileziklerimi takıp gittim hepsi koluma bakıyorlar. Ben çok üzülüyorum bu duruma ya. Benim kuzenlerim teyzelerim para içinde yüzseler gurur duyarım valla. Kuzenim şöyle rahat yaşıyor şöyle güzel evi var diye övünürüm ama onlar benim için öyle düşünmüyorlarmış meğersem. Ben de bu yüzden onlara bana davrandıkları gibi davranacağım...Off ya ne geliyorsa akrabadan geliyor zaten
oww maşallah halen duruyolarmı bol berketliolsun inşallah
hmm benimkiler kuzen diller zehirli grmclr
oww maşallah halen duruyolarmı bol berketliolsun inşallah
hmm benimkiler kuzen diller zehirli grmclr
selam altın kızlar;
Bugün altın almış başını gidiyor.Bu topik varya beni altın biriktirme manyağı yaptı.Biran önce şu borcu bitirmem lazım.Şuan eşim maaşını alana kadar 100 TL var cebimde ama onu bile gram altınmı alsam diye düşünüyorum. eşime rica ettim bana bugün bakalım söz verdi açacak inşallah bir altın hesabı.Ben çıkabilsem dışarı ben açacağım ama izin vermiyorlar.Bari açsada şu hesabı maaşından biraz para kalacak 1-2 gram altın alayım.altın hesabı eşimin ama takibi ben yapacağım o öyle şeyleri beceremez.
yaşamıyorum şu an ama bir süre yaşadım. Sparkasse ve Volksbank'ın var diye biliyorum ama tabi bir sor yine de.
slm kızlar size birşey danışmak istiyorum..benim şuanda 15 gr 1 tane bileziğim var.750 lira borcum var.malum altında yükselmiş.sizce bozdurup borcuma kapatsammı ne olur bana fikir verin :18::18:
slm kızlar size birşey danışmak istiyorum..benim şuanda 15 gr 1 tane bileziğim var.750 lira borcum var.malum altında yükselmiş.sizce bozdurup borcuma kapatsammı ne olur bana fikir verin :18::18:
ne kadar tutar tahminen bir bilgin varmı canım? ayriyetten işçiliksiz bir bilezik. şimdi kartını buldum.15.96 gr yazıyor
kız kardeşim düğünümde takmamıştı sonradan hediye aldı.1.290 a almıştı oda..borcumunda aciliyeti var çok kararsız kaldım..sen baya kar yapmışsın tatlım bereketli olsunayyy cnm benım borç ödenır bende bı bılezık yapmıştım 23.85 gr geldı ben 1580 tl ye aldım hala borcu var fakat bılezıgım suan 2000 tl yı de gectı...yanı borç ödenıoo fakat bılezık yapılmazzzz kesınlıkle kesınlıkle bozdurma cnmmm...o senın bırıkımın olsun...
hatta ben borcunu bıtırım bı dene daha almak ıstıorum...ben gün e gırdım de aldım her ay 100 tl verıoz gercı bana dokunmuoo sen tek kişiden aldıysan yınede bılemıcem ama bence bozdurma...
sanırım 1.650ye falan bozdururumcnm suan merakımdan baktım 15 gr burma bılezık fıyatı 1635 tl idi...artık sen tahmın et...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?