Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

10 yıl önce kayınvalidemler 1 set ve de tanesi 20 gr dan 10 tane bilezik takmışlardı

oww maşallah halen duruyolarmı bol berketliolsun inşallah

hmm benimkiler kuzen diller zehirli grmclr

Araştırma: Altın gelecek hafta yükselebilirBloomberg'in anketine göre altın gelecek hafta rekor seviyelerden yükselişini sürdürebilir
YazdırPaylaş
GoogleFacebookTwitterFriendFeedFavorilerimDiggDeliciousEmailAAA19 Ağustos 2011 Cuma, 12:57.
Bloomberg'in anketine göre, altın, borç sorunları ve yavaşlayan ekonominin alternatif varlık olarak metale yönelik talebi artırması sonucu, rekor seviyelerden yükselişini sürdürebilir.

Nloomberg'in anketine katılan 20 trader, yatırımcı ve analistin 16'sı ya da yüzde 53'ü, altının gelecek hafta yükseleceğini söyledi. Beş katılımcı gelecek hafta düşüş beklerken, dokuz katılımcı ise nötr kaldı. Aralık vadeli altın kontratları bu hafta yüzde 4.7 yükseldi ve bugün ons başına 1,829.70 doları görerek tarihinin en yüksek seviyesine ulaştı.

arkadaslar aranizda almanya da yasayan var mi? gecen gun altin hesabi icin banka arastirdim ama istedigim bilgilere ulasamadim..

aslında bız kadınlar kırlı cıkıyız ordan burdan yıne eşıme dedım o ıhtıyacım bunu alcam vsss 50 tl daha attım daha ıkı gun oncede bı ceyrek almıstım kenarda 5 ceyregım oldu...ıkı gun once eskı ceyrek 165 tl ye aldım..suan ne kadar acaba?
bu arada benıde lısteye alın ıns ceyrek daha fazla artmassa bı ceyrek daha almaya nıyetım var bayrama kadar ıns alırım...

oww maşallah halen duruyolarmı bol berketliolsun inşallah

hmm benimkiler kuzen diller zehirli grmclr

sattım hayırlı bir iş için üzerine de 15000 tl kadar eklemiştim sonrasında da oldu bana bir apartman dairesi
şimdi o daireyi de sattım.
elimde olan özel finans kurumundaki 50000 tl o da altına yatınca 60000 tl oldu.
bir araba ( 21000tl değerinde)
1 bana ait devremülk
9000 tl ye yakın takı

arkadaşlar bundan birkaç sayfa önce yayınladığım tablonun altına bir de not düşmüştüm lütfen isteklerinizi özel mesaj olarak atın diye tek tek sayfaları ayıklamam takdir edersiniz ki zor .
Yeni üye olanlar hariç özel mesaj atmayanları değerlendirmiyorum

Son düzenleme:

ahhh ahhh bende beklıodum düşsün dıe o zaman 150 idi baktım düşücegı yok ceyregı 165 ten aldım halada artıyorr....ben evlenelı ıkı yıl oldu ıkı yıl önce aşkım bana tanesı 21-22 gram dan 6 tane burma bılezık yapmıştı hepsını bır aldıgımızdan hatırlıorum 3750 tl tutmuştu...şuan bankaya altın hesabına yatırdık her gecen gun soruyorum en son 7950 tl demıslerdı ve o zaman ceyrek 134 tl ıdı yanlıs hatırlamıosam ayyyy bak sımdı aklıma sormak geldı ben su bankayı arıyım da sorıyımm...altın manyagı oldum cıktımmmm hehehe

ıkı senede ne kadar kar etmısız yauwwwww

yaşamıyorum şu an ama bir süre yaşadım. Sparkasse ve Volksbank'ın var diye biliyorum ama tabi bir sor yine de.

sagol canim...ya ben gecen gun burdaki turk bankalarda varmidir diye arstirmistim ..simdi almanca birde arattim..dedigin gibi sparda bankta boyle bir imkan varmis..ama volksbank i bilmiyorum.detayli bir arastirma yapmam lazim.bu arada bu bankalarin hangisi daha iyi?bir bilgin varmi?ben suan baska bir banlada oldugum icin hic arstirmadimda,en iyisi gidip yerinde sormak..tesekkurler tekrardan..:))

Bende evlenirken ev aldık borçlar çok üstüne birikince bunaldım diye 13 adet bilezliğimi bozdurdum.Keşke bozdurmasaymışım ama herşeyde bir hayır vardır.Eğer bozdurmasaydım borçlar ödenemez bende bebek yapamazdım.Demekki hayırlı bir iş için bozulmuş.

slm kızlar size birşey danışmak istiyorum..benim şuanda 15 gr 1 tane bileziğim var.750 lira borcum var.malum altında yükselmiş.sizce bozdurup borcuma kapatsammı ne olur bana fikir verin :18::18:

slm kızlar size birşey danışmak istiyorum..benim şuanda 15 gr 1 tane bileziğim var.750 lira borcum var.malum altında yükselmiş.sizce bozdurup borcuma kapatsammı ne olur bana fikir verin :18::18:

süper olur canımmmmm
bir de şunu sormak istiyorum ne iş yapıyorsun?

Son düzenleme:
Altının ons fiyatı 1867.30 doları aşarak tüm zamanların en yüksek düzeyini gördü. Çeyrek altın 177 liraya yükseldi.

- Altın fiyatlarında yükseliş bitmek bilmiyor.

Altın, ABD'de bozulan ekonomik görünüm ve Avrupa bankalarının durumu hakkındaki endişelerle artan güvenli liman arayışı nedeniyle art arda ikinci seansta da rekor kırdı. Yüzde 1'in üstünde değer kazanan altının onsu 1867.30 dolara kadar yükseldi.

Küresel ekonomik büyümenin yavaşlayacağı endişelerinin arttığı uluslararası piyasalarda güvenli liman olan altın yükseliyor.

Altının ons fiyatındaki rekor iç piyasada fiyatları artırdı. Çeyrek altın yeniden 177 liraya çıkarken, altının gramı 108 dolara kadar yükseldi.

Son düzenleme:

ayyy cnm benım borç ödenır bende bı bılezık yapmıştım 23.85 gr geldı ben 1580 tl ye aldım hala borcu var fakat bılezıgım suan 2000 tl yı de gectı...yanı borç ödenıoo fakat bılezık yapılmazzzz kesınlıkle kesınlıkle bozdurma cnmmm...o senın bırıkımın olsun...

hatta ben borcunu bıtırım bı dene daha almak ıstıorum...ben gün e gırdım de aldım her ay 100 tl verıoz gercı bana dokunmuoo sen tek kişiden aldıysan yınede bılemıcem ama bence bozdurma...

kız kardeşim düğünümde takmamıştı sonradan hediye aldı.1.290 a almıştı oda..borcumunda aciliyeti var çok kararsız kaldım..sen baya kar yapmışsın tatlım bereketli olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…