farmasi altın fiyatlarını nereden takip ediyordun canım unuttum.
altı hiç düşmeyecek sanki bendede 30 00lira nakit var.altın hesabınamı yatırsam acaba ,bank asyada vadeli hesapta ne dersiniz kızlarrrrrrrrrr
az önce ekonomi haberlerinde altının 1863 olduğu,2000 lere geleceğii söylüyordu uzmanlar
Ben paragaranti.com'dan takip ediyorum..
Esma'cım evet durdugum yerde 58 TLyi kim istemez :)
Bence kızlar altın çok çok daha artıcak, bir kere artmaya başladımı kolay kolay düşmez, şimdi altına pahalı diyoruz ya, yakında dahada artınca bu rakamlar az görünecek, vay be diyeceğiz, ağustosta ne kadar düşükmüş, keşke o zaman alsaydık deriz..
Altın hep böyledir, her dönem el yakar ama uzun vadede kazandırır.
Geçen sene temmuzda evlendiğimde bana kayınvalidem 100gr bilezik takmıştı, 6.000TL'ye almışlar o zaman, şimdi 6.000 değil 10.400 TL'ye alınır o bilezik, 1 yılda 4.400TL'yi durduk yere kazandık
oh oh allah artırsın:):):ya gün yapçak birini bulsam direk güne gircem.. eski işyerinde yapmıştık öyle bende bilezik almıştım 5 tane.. o zaman 500 den aldığım bilezik şimdi 2000 lira.. farka bak ya
bu ayın 27-28 inde canımfarmasicim en son ayın kaçında birikimimizi bildirmemiz gerekiyor canım
farmasi altın fiyatlarını nereden takip ediyordun canım unuttum.
altı hiç düşmeyecek sanki bendede 30 00lira nakit var.altın hesabınamı yatırsam acaba ,bank asyada vadeli hesapta ne dersiniz kızlarrrrrrrrrr
canım ben seni listeye yazayım mı gene de şimdi .farmasi ben de listeye dahil olucam yakında inşallah, ama şu an yeni başladığım için kumbarayı açmak istemedim, çünkü çok az bişey var zaten içinde. bu arada aycangülün topiğine bi bak istersen, birinci alternatif tarihte de saat değişikliği oldu, kusura bakma, özel mesaj yazamıyorum henüz, o yüzden burdan yazıp haberdar edeyim dedim.
süperrrrrrrrrrrrrrrrrrselam altın kızlar;
Bugün altın almış başını gidiyor.Bu topik varya beni altın biriktirme manyağı yaptı.Biran önce şu borcu bitirmem lazım.Şuan eşim maaşını alana kadar 100 TL var cebimde ama onu bile gram altınmı alsam diye düşünüyorum. eşime rica ettim bana bugün bakalım söz verdi açacak inşallah bir altın hesabı.Ben çıkabilsem dışarı ben açacağım ama izin vermiyorlar.Bari açsada şu hesabı maaşından biraz para kalacak 1-2 gram altın alayım.altın hesabı eşimin ama takibi ben yapacağım o öyle şeyleri beceremez.
selam kızlar..son dönemdeki şu şehit olayları derinden yaraladıuğrayamadım ne zamandır...Allahımız eşimle beraber tüm askerlerimizi korusun..nolur dua edelim hep........ben de durup durup altının rekor yaptığı gün aldım..dün yani yeni tarih kulplu cumhuriyet 686dan aldım herkese bereketler diliyorum
inşallah canımm allah herkese kend evinde oturmayı nasip etsin amin :)
topik sabah sabah coştu espriler havada uçuşuyorrrrrrrrrrrrrrrrrrr
düşman çatlatacaksan hemen alllllllllllll
hem yatırım hem de takı olur al gitsin gençken takınmıyacaz da ne zaman takınacazzzzzzzzzzz
şimdiden bereketli olsun canımm
hahahahhahayyy canım valla düşman çatlatayım derken düşman kazanmaelinde kolunda bilezği gören mazallah musallat olur filan..:84:
kaynanaya bak be:):):)böyle kaynanalar bizim başımıza 1 yıldaki kazanç harika yaa
inşallah aminnnn onun için uğraşıyoruzzz ahhh sanki hayal gibi bana
valla bide bu düşmanlar ahh şöle bi bakışları varki ayhh öle baktıklarını görünce beni coşturuyolar yaaa
geçen sene aldım aynen bu vakitler falandı galiba bayram öncesi yani ayhh bi bakıolarki nasıl kestiriolar bi hayılı olsun demeyipte yan yan bakana ne denir
saol canımmm:90:
saklıyorum cnm ben bileklik takıyorum
hahahh neee :86: öle kaynan varmıymış yaaa benimkiler bana bi tel bilenzik taktılar tamam 1 tane
bide diolarki grmce yok 2 tane bir babam 1 annem taktıya dior :86:
sanki çoook bişey taktılar ya onu tartışmak istiyor hıhhhh kanıtlar var anacım kim kaçtane takmış aç düğün kasetini izle
birtane: allah kavuştursun sağ salim çabucak gelsin inşallah eşin
bende yarın alıcam cnm şimdi 3-5 tl oynucak satınca inşallah daha fazla kar edicez
tl olarak durmaktansa altın bence daha mantıklı canım.uzun vadede kaybetmiyosun.bizimde paramız altın hesabında ayın 3 ünde yatırdık şuan ki kur itibariyle 4000 kadar kar yaptı
Bunu geçende eşim de söyledi.
Taksitleri sabit kalacak nasılsa dedi.
Bir de tezi şu: O taksit miktarıyla seneye şimdi aldığın gr kadar alamazsın.
Ama ben cesaret edemedim bir türlü.
Az evvel gr 108 olunca aramış diyor ki:
Dediğimi yapsaydık en az gr başı 8 tl kardaydık diyor.
Ne bileyim işte.
Ben de madem taksit ödemeye meraklısın her ay bana ver o parayı ben altın alırım diyorum.
=)) Gelini yaşadı desene 6 tane bileziği oldu =)valla ya.. ben işyerinde gün yaparken yengemi aramış sende katıl demiştim.. oğlunun 6 bilezğini aldı o sayede..hatta onda yokken ben verdim.. ben yana yakıla gün yapmaya adam ararken duydumki o istda olmasına rağmen izmirdeki akrabalarımızla güne girmiş.. konu altın olunca çok pis gücendim kendisine
Şehri satın alamasak bile mahalleyi satın alırdık ismini de altın kızlar mahallesi yapardık =)annemde öyledir pikeye nevsime mutfak eşyası tabak çanak alır sürekli yeter diyorum çul çaput dolu ev ama sözüm geçmiyor
aynı mahallede otursaydık topik olarak birbirime baka baka o şehri satın alırdık kanımca
selam kızlar..son dönemdeki şu şehit olayları derinden yaraladıuğrayamadım ne zamandır...Allahımız eşimle beraber tüm askerlerimizi korusun..nolur dua edelim hep........ben de durup durup altının rekor yaptığı gün aldım..dün yani yeni tarih kulplu cumhuriyet 686dan aldım herkese bereketler diliyorum
inşallah aminnnn onun için uğraşıyoruzzz ahhh sanki hayal gibi bana
valla bide bu düşmanlar ahh şöle bi bakışları varki ayhh öle baktıklarını görünce beni coşturuyolar yaaa
geçen sene aldım aynen bu vakitler falandı galiba bayram öncesi yani ayhh bi bakıolarki nasıl kestiriolar bi hayılı olsun demeyipte yan yan bakana ne denir
saol canımmm:90:
saklıyorum cnm ben bileklik takıyorum
hahahh neee :86: öle kaynan varmıymış yaaa benimkiler bana bi tel bilenzik taktılar tamam 1 tane
bide diolarki grmce yok 2 tane bir babam 1 annem taktıya dior :86:
sanki çoook bişey taktılar ya onu tartışmak istiyor hıhhhh kanıtlar var anacım kim kaçtane takmış aç düğün kasetini izle
birtane: allah kavuştursun sağ salim çabucak gelsin inşallah eşin
bende yarın alıcam cnm şimdi 3-5 tl oynucak satınca inşallah daha fazla kar edicez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?