Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

ben de bu başlığa dahil olmak istiyorum ama izninizle birkaç sorum olacak kızlar.
malum, çeyiz için para biriktirmem lazım.
başlangıç için en güzel yatırım ne olur sizce.
maaşımı aldıkça gidip çeyrek-tam altın falan mı alayım?
bu dönemde fiyatlar yükselmişken bunu yapmam mantıklı olur mu sizce?

farmasicim en son ayın kaçında birikimimizi bildirmemiz gerekiyor canım

farmasi altın fiyatlarını nereden takip ediyordun canım unuttum.
altı hiç düşmeyecek sanki bendede 30 00lira nakit var.altın hesabınamı yatırsam acaba ,bank asyada vadeli hesapta ne dersiniz kızlarrrrrrrrrr

farmasi ben de listeye dahil olucam yakında inşallah, ama şu an yeni başladığım için kumbarayı açmak istemedim, çünkü çok az bişey var zaten içinde. bu arada aycangülün topiğine bi bak istersen, birinci alternatif tarihte de saat değişikliği oldu, kusura bakma, özel mesaj yazamıyorum henüz, o yüzden burdan yazıp haberdar edeyim dedim.

altı hiç düşmeyecek sanki bendede 30 00lira nakit var.altın hesabınamı yatırsam acaba ,bank asyada vadeli hesapta ne dersiniz kızlarrrrrrrrrr

tl olarak durmaktansa altın bence daha mantıklı canım.uzun vadede kaybetmiyosun.bizimde paramız altın hesabında ayın 3 ünde yatırdık şuan ki kur itibariyle 4000 kadar kar yaptı

Ben paragaranti.com'dan takip ediyorum..

Esma'cım evet durdugum yerde 58 TLyi kim istemez :)

Bence kızlar altın çok çok daha artıcak, bir kere artmaya başladımı kolay kolay düşmez, şimdi altına pahalı diyoruz ya, yakında dahada artınca bu rakamlar az görünecek, vay be diyeceğiz, ağustosta ne kadar düşükmüş, keşke o zaman alsaydık deriz..

Altın hep böyledir, her dönem el yakar ama uzun vadede kazandırır.

Geçen sene temmuzda evlendiğimde bana kayınvalidem 100gr bilezik takmıştı, 6.000TL'ye almışlar o zaman, şimdi 6.000 değil 10.400 TL'ye alınır o bilezik, 1 yılda 4.400TL'yi durduk yere kazandık

kaynanaya bak be:):):) böyle kaynanalar bizim başımıza1 yıldaki kazanç harika yaa

oh oh allah artırsın:):):ya gün yapçak birini bulsam direk güne gircem.. eski işyerinde yapmıştık öyle bende bilezik almıştım 5 tane.. o zaman 500 den aldığım bilezik şimdi 2000 lira.. farka bak ya

Gün olayını bende seviyorum fakat benimde etrafımda kimse yok . Dün benden uzakta olan bir arkadaşımla laf arasında konuşuyorduk . Altının yükselişinden bahsettim .
Yakın olsaydık gün yapardık dedim . Şimdi neden yapmıyoruz dedi : veee hemen 5 kişi bulduk . Gün yapmaya karar verdik . Paralarıda hesaba yatıracağız
Nasıl ama ?

selam altın kızlar;

Bugün altın almış başını gidiyor.Bu topik varya beni altın biriktirme manyağı yaptı.Biran önce şu borcu bitirmem lazım.Şuan eşim maaşını alana kadar 100 TL var cebimde ama onu bile gram altınmı alsam diye düşünüyorum. eşime rica ettim bana bugün bakalım söz verdi açacak inşallah bir altın hesabı.Ben çıkabilsem dışarı ben açacağım ama izin vermiyorlar.Bari açsada şu hesabı maaşından biraz para kalacak 1-2 gram altın alayım.altın hesabı eşimin ama takibi ben yapacağım o öyle şeyleri beceremez.

nisan ayında kredı çekip 224gr altın aldık 67 liradan
2 yıl vadeydı kredı odememız
şuan gr 108 lıra grmda 41 lira karımız var
kredı faızı gıttı karımızda nerdeyse 4000-5000 lıra
zarar etmeyız dıyordum ama bukadar kar edeceğimiz aklımın ucundan geçmezdi....

selam kızlar..son dönemdeki şu şehit olayları derinden yaraladı uğrayamadım ne zamandır...Allahımız eşimle beraber tüm askerlerimizi korusun..nolur dua edelim hep........ben de durup durup altının rekor yaptığı gün aldım..dün yani yeni tarih kulplu cumhuriyet 686dan aldım herkese bereketler diliyorum

farmasicim en son ayın kaçında birikimimizi bildirmemiz gerekiyor canım
bu ayın 27-28 inde canım

şu siteden canım

http://altin.doviz.com/gram-altin
ben de öyle yapmıştım

canım ben seni listeye yazayım mı gene de şimdi .
uyarın için de çok sağol bitanem.

süperrrrrrrrrrrrrrrrrr
şimdiden hayırlı olsun canım

Son düzenleme:
inşallah canımm allah herkese kend evinde oturmayı nasip etsin amin :)

inşallah aminnnn onun için uğraşıyoruzzz ahhh sanki hayal gibi bana

valla bide bu düşmanlar ahh şöle bi bakışları varki ayhh öle baktıklarını görünce beni coşturuyolar yaaa
geçen sene aldım aynen bu vakitler falandı galiba bayram öncesi yani ayhh bi bakıolarki nasıl kestiriolar bi hayılı olsun demeyipte yan yan bakana ne denir
saol canımmm:90:

hahahahhahayyy canım valla düşman çatlatayım derken düşman kazanma elinde kolunda bilezği gören mazallah musallat olur filan..:84:

saklıyorum cnm ben bileklik takıyorum

kaynanaya bak be:):):) böyle kaynanalar bizim başımıza1 yıldaki kazanç harika yaa

hahahh neee :86: öle kaynan varmıymış yaaa benimkiler bana bi tel bilenzik taktılar tamam 1 tane
bide diolarki grmce yok 2 tane bir babam 1 annem taktıya dior :86:
sanki çoook bişey taktılar ya onu tartışmak istiyor hıhhhh kanıtlar var anacım kim kaçtane takmış aç düğün kasetini izle

birtane: allah kavuştursun sağ salim çabucak gelsin inşallah eşin
bende yarın alıcam cnm şimdi 3-5 tl oynucak satınca inşallah daha fazla kar edicez

10 yıl önce kayınvalidemler 1 set ve de tanesi 20 gr dan 10 tane bilezik takmışlardı

tl olarak durmaktansa altın bence daha mantıklı canım.uzun vadede kaybetmiyosun.bizimde paramız altın hesabında ayın 3 ünde yatırdık şuan ki kur itibariyle 4000 kadar kar yaptı

evet canım haklısın
bugün bankaya gidip altın hesabı açtırıp oraya yatırıyım bari cuma günün bereketiyle rabbim birikimlerimizi helalinden arttırsın inşaallah.
altın hesabı gram altın alıyor dimi ata lira istesek alrmı acaba

Biriktiremiyorsa eğer böyle birşey yapabilirsiniz aslında.

=)) Gelini yaşadı desene 6 tane bileziği oldu =)

Şehri satın alamasak bile mahalleyi satın alırdık ismini de altın kızlar mahallesi yapardık =)

Benim de moralim çok bozuluyor haberleri izleyice. Gitti yine canlarımız
Allahım korusun bütün asker ve polisleri.

Biz düğündeki bilezikler haricinde sadece künye almıştık 20 gram. Bayramda bilezikleri değil de sadece künyemi takmıştım. Hemen soruyorlar ne o sattınız mı bilezikleri diye. Yooo satmadım duruyor deyince manidar bir şekilde niye takmadın o zaman dediler. Moralim bozulmuştu çok. Sanki satsam karşıma geçip göbek atacaak akrabalarım. Geçen ay sünnette bileziklerimi takıp gittim hepsi koluma bakıyorlar. Ben çok üzülüyorum bu duruma ya. Benim kuzenlerim teyzelerim para içinde yüzseler gurur duyarım valla. Kuzenim şöyle rahat yaşıyor şöyle güzel evi var diye övünürüm ama onlar benim için öyle düşünmüyorlarmış meğersem. Ben de bu yüzden onlara bana davrandıkları gibi davranacağım... Off ya ne geliyorsa akrabadan geliyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…