Hatunlar gr 108 oldu.
Bu arada benim de birçok arkadaşım yaz başında kredi ile altın aldılar.
Faizi bırakın çoktan kârâ geçtiler.
Bunu daha çok normalde para biriktiremeyenler yapıyor.
amanın :18: :18: :18:altının gramı 108 tl şu an itibariyle kızlarrrrrrrrrrrrrr
hele faizlerin düşük olduğu dönemde alıpda biraz bekleyip şimdi altınında yükseldiği dönemde bozması acayip kar ettirir ama ben güvenemem yinede üç beş kuruş biriktirip almayı tercih ederim
altının gramı 108 tl şu an itibariyle kızlarrrrrrrrrrrrrr
Bunu geçende eşim de söyledi.bayram kredisi filan çekip bizdemi alsak napsak ya.. faizleride düşük hem ..
Benim çvremdekiler de ay sonunu zor getiriyoruz diyorlar ama sürekli gidip pike takımı, kıyafet almayı biliyorlar =)))oh oh allah artırsın:):):ya gün yapçak birini bulsam direk güne gircem.. eski işyerinde yapmıştık öyle bende bilezik almıştım 5 tane.. o zaman 500 den aldığım bilezik şimdi 2000 lira.. farka bak ya
Benim çvremdekiler de ay sonunu zor getiriyoruz diyorlar ama sürekli gidip pike takımı, kıyafet almayı biliyorlar =)))
Keşke birarada olsak da gün yapsak ne güzel olurdu =)))
Benim çvremdekiler de ay sonunu zor getiriyoruz diyorlar ama sürekli gidip pike takımı, kıyafet almayı biliyorlar =)))
Keşke birarada olsak da gün yapsak ne güzel olurdu =)))
Merhaba kızlar..
Benimde şöyle bi silkilenip tutumlu olmaya ihtiyacım var.. tutum yakamdan paçamdan bırakmayın benideeee
ilk önce alışveriş konusunda kısıtla kendini canım.biz bayanların en büyük zaafı çünkü o.. ahh ahh aynı gömlekten 3 4 renk aldığımı bilirim..külliyen zarar ya.. ben giyim alışverişinden kısınca biriktirmeye başladım en çok.. artık ihtiyacım olanı alıyorum..zevkine gidip alışveriş yapmıyorum..
evet cnm ya maalesef benimde derdim bu alışveriş ! ya alışverişin dışında taksit maksit te var gerçi.. ama şu giyim konusunu rafa kaldırmam gerek
Hanımlar bende bu ay ilk defa altına yatırım yaptım ve gerçekten kazandımAyın 1'inde internet şubesinden 300TL'lik gr. altın altım, şimdi 300 TL oldu bana 358 TL :))
58TL kardayım, çok bir para değil ama yinede görünce çok mutlu oldum :)
Bundan sonra hep altına hücuuumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?