Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

bundan 15 gün önce 143 tl ye almıştım çeyreği 155 olunca çok yüksek deyip almaktan vazgeçmiştim 2.çeyreği bekliyordum düşer diye ama bu gidişle çok zor valla

Hatunlar gr 108 oldu.
Bu arada benim de birçok arkadaşım yaz başında kredi ile altın aldılar.
Faizi bırakın çoktan kârâ geçtiler.
Bunu daha çok normalde para biriktiremeyenler yapıyor.

Hatunlar gr 108 oldu.
Bu arada benim de birçok arkadaşım yaz başında kredi ile altın aldılar.
Faizi bırakın çoktan kârâ geçtiler.
Bunu daha çok normalde para biriktiremeyenler yapıyor.

bayram kredisi filan çekip bizdemi alsak napsak ya.. faizleride düşük hem ..

altının gramı 108 tl şu an itibariyle kızlarrrrrrrrrrrrrr
amanın :18: :18: :18:

Bu altındaki yükseliş yüzünden hiçbirşey satın alasım gelmiyor bunu alacağıma kenara koyarım paramı altın alırım diyorum. Eşim sen iyice çığrından çıkıyorsun diyor

hele faizlerin düşük olduğu dönemde alıpda biraz bekleyip şimdi altınında yükseldiği dönemde bozması acayip kar ettirir ama ben güvenemem yinede üç beş kuruş biriktirip almayı tercih ederim

ben faize hiç bulaşılmamasını tavsiye ederim helal olana haramı bulaştırmak niye anlamış değilim
bugün 1 e 5 kazandırır yarın bereketi olmaz 15 çıkartır bir yerlerden manevi yönden mesuliyeti de çabası .
nacizane bu konudaki fikrim bu

altının gramı 108 tl şu an itibariyle kızlarrrrrrrrrrrrrr

çok yükseldi ya ben bugün düşüş yapar diye düşünmüştüm.

bu ay başka gelecek param yok eylül ayında hedefim 18 gramlık bir bilezik daha yapmak
ama paraların ara ara gelecek parayı tamamlayıncaya kadar altın hesabına yatırcam elime geçtikçe para tamamlayınca alırım bileziğimi

bayram kredisi filan çekip bizdemi alsak napsak ya.. faizleride düşük hem ..
Bunu geçende eşim de söyledi.
Taksitleri sabit kalacak nasılsa dedi.
Bir de tezi şu: O taksit miktarıyla seneye şimdi aldığın gr kadar alamazsın.
Ama ben cesaret edemedim bir türlü.
Az evvel gr 108 olunca aramış diyor ki:
Dediğimi yapsaydık en az gr başı 8 tl kardaydık diyor.
Ne bileyim işte.
Ben de madem taksit ödemeye meraklısın her ay bana ver o parayı ben altın alırım diyorum.

farmasi benim o 250 lirayı sil para harcandı giti gecen ay bu ay bi çeyrek aldım kumbarada da var biraz ay sonuna kadar yapabilrsem bi çeyrek daha yaparım yapamazsam bi çeyrek yazarsın sana zahmet herkese bol birikimler çeyrek 180 i buldu kızlar valla cok yükseliyor

oh oh allah artırsın:):):ya gün yapçak birini bulsam direk güne gircem.. eski işyerinde yapmıştık öyle bende bilezik almıştım 5 tane.. o zaman 500 den aldığım bilezik şimdi 2000 lira.. farka bak ya
Benim çvremdekiler de ay sonunu zor getiriyoruz diyorlar ama sürekli gidip pike takımı, kıyafet almayı biliyorlar =)))
Keşke birarada olsak da gün yapsak ne güzel olurdu =)))

Benim çvremdekiler de ay sonunu zor getiriyoruz diyorlar ama sürekli gidip pike takımı, kıyafet almayı biliyorlar =)))

valla ya.. ben işyerinde gün yaparken yengemi aramış sende katıl demiştim.. oğlunun 6 bilezğini aldı o sayede..hatta onda yokken ben verdim.. ben yana yakıla gün yapmaya adam ararken duydumki o istda olmasına rağmen izmirdeki akrabalarımızla güne girmiş.. konu altın olunca çok pis gücendim kendisine

annemde öyledir pikeye nevsime mutfak eşyası tabak çanak alır sürekli yeter diyorum çul çaput dolu ev ama sözüm geçmiyor

aynı mahallede otursaydık topik olarak birbirime baka baka o şehri satın alırdık kanımca

Merhaba kızlar..
Benimde şöyle bi silkilenip tutumlu olmaya ihtiyacım var.. tutum yakamdan paçamdan bırakmayın benideeee

ilk önce alışveriş konusunda kısıtla kendini canım.biz bayanların en büyük zaafı çünkü o.. ahh ahh aynı gömlekten 3 4 renk aldığımı bilirim..külliyen zarar ya.. ben giyim alışverişinden kısınca biriktirmeye başladım en çok.. artık ihtiyacım olanı alıyorum..zevkine gidip alışveriş yapmıyorum..

evet cnm ya maalesef benimde derdim bu alışveriş ! ya alışverişin dışında taksit maksit te var gerçi.. ama şu giyim konusunu rafa kaldırmam gerek

Hanımlar bende bu ay ilk defa altına yatırım yaptım ve gerçekten kazandım Ayın 1'inde internet şubesinden 300TL'lik gr. altın altım, şimdi 300 TL oldu bana 358 TL :))

58TL kardayım, çok bir para değil ama yinede görünce çok mutlu oldum :)

Bundan sonra hep altına hücuuumm

bence gayet iyi bir kazanc canım durdugun yerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…