hmm evt doğru ama tam altın falan alsakta nereye koycaz peki eve 1 sefer hırsız girmişti ondan beri evde kuruş bulundurmayız ve ayrıcada şöle bayram öncesi düşman çatlatmak istiyom
yani bilezik zararmı olur:44:
hmm evt doğru ama tam altın falan alsakta nereye koycaz peki eve 1 sefer hırsız girmişti ondan beri evde kuruş bulundurmayız ve ayrıcada şöle bayram öncesi düşman çatlatmak istiyom
yani bilezik zararmı olur:44:
Dün 103 ten alırken içime oturmuştu.
Düşer demiştim. Boşuna bu kadar yüksekten aldım demiştim.
Gerçekten öyle.canım piyasalar bu panik havasını yaşarken kimse altının düşmesini beklemesin nacizane fikrim bu
Gerçekten öyle.
Satışlardan dolayı düşse bile hemen toparlar.
Anlık düşüşler normal zaten.
Yalnız bu gidişle 110-115 aralığı bayramı beklemeyecek galiba.
kızlar bır soru daha
su an elımde ata lıralarım var kasada tutuyorum
dovızı cevırıcem altına ama gram olarak bankadan mı alayım yoksa kasada kı atalarıma ılave mı yapayım
sızce hangısı daha kazanclı
kızlar bır soru daha
su an elımde ata lıralarım var kasada tutuyorum
dovızı cevırıcem altına ama gram olarak bankadan mı alayım yoksa kasada kı atalarıma ılave mı yapayım
sızce hangısı daha kazanclı
merhabalar.
yeni liste oluşturuldumu göremedim. adımı orda görmek istiyorum da :)))
elime yakında biraz para geçecek. daha fazla yükselmesede bir ata alabilsem :44:
hiç farketmez ikisi de banka ortamında muhafaza edildikten sonra
ama interaktif bankacılıktan para lazım olduğunda satmak zorunda kalırsam gram gram satarım bankaya gidip kasayla uğraşmam diyorsan vadesiz altın hesabına alabilirsin canımmmmmmmmmmmmm
eklemiştim canım
genelde cuma günü çıkıyor pazartesi biraz düşüyor altın bugün gram altın alacaktım ama pazartesiyi beklesemmi şaşırdım ne dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?