bende para varsa hep kafamdan bişeyler almak gecer ne alsam derim düşünürüm hep
sakın haaaaaaaaaaaaaaaaaaa
illa birşeyler almak istityorsan git paranın yettiğince altın al döviz al
fazladan giysiye çula çaputa para harcamaaaaaaaaaaaaaaaa
karanfilce zümren kim ?
yazdıklarına katılıyorum , ben de tl olsa bile harcamayanlardanım
siz ne iyi yönlendiriyosunuz valla kızlar giysi almıcam bende kızımda suan öle düşünüyorum
okulda erkek zümrem var çok fena biri anlatamam. altına yatırım yaptığımı nasıl anlıyor anlamıyorum. kolumda bir tane bileziğim var sanırım ordan çakıyor davayı. sen kesin altın yığıyorsundur diyor bana. gıcık şeyoysa aynı maaşı alıyoruz hatta aynı ücreti bi de bekar har vurup harman savuruyor.
siz ne iyi yönlendiriyosunuz valla kızlar giysi almıcam bende kızımda suan öle düşünüyorum
esmacım bu devirde para kolay mı kazanılıyor hoş hangi devirde kolay kazanılıyordu ki
çok kazansak bile çok harcamak gibi hem zorunluluğumuz yok hem de böyle bir lüksümüz olabilir mi ? Allah sormaz mı nereden kazandın nereye harcadın diye ?
okulda erkek zümrem var çok fena biri anlatamam. altına yatırım yaptığımı nasıl anlıyor anlamıyorum. kolumda bir tane bileziğim var sanırım ordan çakıyor davayı. sen kesin altın yığıyorsundur diyor bana. gıcık şeyoysa aynı maaşı alıyoruz hatta aynı ücreti bi de bekar har vurup harman savuruyor.
zümre olayı ne anlamadım
tamam şimdi oldu .
branşın nedir canım ? benim sosyal bilgiler
aynı branş öğretmenler birbirinin zümresidir
bak bunu güzel düşünmüşsünbayramda geliyo ama kızıma gecen kıs indirimden almıstım 6-7 parca hazırda var almıcam o yüzden pantolonlarını felan 9.90dan aldım
doğru valla ben kızıma cok harcıyorum inanamazsın dolabı dolu kendime onun yarısı kadar engel olamıyorum görünce hele indirim varsa tamam
bak bunu güzel düşünmüşsün
eşim de haftasonu tatil dönüşü çocuklara bayramlık almak isteyip istemediğimi sordu .
dedim mart ayında izmir dönüşü bir mağazadan uygun fiyata aldığım şeylerin etiketlerini bile çıkarmadım gerek yok dedim. ben de indirimde uygun gördüklerimi hesap edip ona göre alıyorum pahalı pahalı almıyorum .
ne demişler çocuğun yediği helal ,giydiği haram hiç gerek yok fazla fazla harcamaya.
zaten eylülde de okullar açılırken alışveriş yaparım o bayramlık parasıyla
canım ilerde çocuğun asıl arkadaşlarının arasında giyime kuşama çok önem verdikleri çağda giyinip süslenmek isteyecek bence o zamanlara sakla paranı
çünkü o zaman daha çok lazım bence para
bak bunu güzel düşünmüşsün
eşim de haftasonu tatil dönüşü çocuklara bayramlık almak isteyip istemediğimi sordu .
dedim mart ayında izmir dönüşü bir mağazadan uygun fiyata aldığım şeylerin etiketlerini bile çıkarmadım gerek yok dedim. ben de indirimde uygun gördüklerimi hesap edip ona göre alıyorum pahalı pahalı almıyorum .
ne demişler çocuğun yediği helal ,giydiği haram hiç gerek yok fazla fazla harcamaya.
zaten eylülde de okullar açılırken alışveriş yaparım o bayramlık parasıyla
canım ilerde çocuğun asıl arkadaşlarının arasında giyime kuşama çok önem verdikleri çağda giyinip süslenmek isteyecek bence o zamanlara sakla paranı
çünkü o zaman daha çok lazım bence para
ben indirimde hiç alasım gelmez yani ek olarak almam ihtiyacım varsa bir de indirimdeyse anca alırım. bence indirimde birşeyler almaktansa ihtiyaç hissettiğinde gidip iki katı fiyata almak daha mantıklı. çünkü indirimi görünce hiç ihtiyacın olmayandan 3 tane alırsın misal 30 lira tutar. ama ihtiyaç hissedip gidip aldığında iki katı fiyata bi tane alırsın eder 20 tldoğru valla ben kızıma cok harcıyorum inanamazsın dolabı dolu kendime onun yarısı kadar engel olamıyorum görünce hele indirim varsa tamam
bilgisayar canım meslekçiyimtamam şimdi oldu .
branşın nedir canım ? benim sosyal bilgiler
aynı branş öğretmenler birbirinin zümresidir
ben size katılmıyorum yeni kıyafetler ozellikle de bayramlarda çoçuklar için apayrıdır. Annem bizi kıyafetlere boğsada bayramda yeni şeyler giymenin tadı bambaşkaydı. Bence burdan kısmak yanlış ben olsam once çoçuğumun gözündeki sevinci düşünürdüm
cnm çarşıya gitmeye bile vaktim olmuyor birde para olarak biriktirmek istiyrm birazcanım neden bi çeyrek daha almıyosun düşmüşken alabilrsn bence :) ayrıca 30 lira elektrik için cok iyi az bile bizimde dikkat etmeme ragmen 38-42 arası gelir iki kişiyiz ve ikimizde calışıyoruz yani klima falanda yok anlamıyorum ama su az benim bulaşığı camasırı hep makinaya atıyorum çalıştıgımdan sadece haftasnu temizlik yapıyorum 10-12 falan gelir su faturam bi ev için normal bence bunlar
ben de 25 yaşındayım 23,5 yaşında evlendim. 5-6 aydır bebek istiyoruz ama olmuyor. bence bebek fikrini çok erteleme nacizane fikrim.
bak biz 1 buçuk yıllık evliyiz nerdeyse ev parasının yarısını biriktirdik. evlat da önemli 3 yılda değil de 5 yılda oluversin evin ama o eve bir de süs lazım değil mi?
sonra paranız var ama sizinde bebeğiniz yok gibi dengesiz laflar edenler çok oluyor(tabi çekemeyenler) onlar umrumda değil sadece Allaha havale ediyorum. sanki parayı da veren Allah çocuğu da hepsi onun, istediğine istediğini istediği kadar veriyor. bak şurdaki insanlara Allah herkese farklı farklı rızıklar vermiş. eğer çocuk istiyorsan evliliğe alışınca çocuk fikrini de düşün. maddiyat yüzünden erteleme
ben size katılmıyorum yeni kıyafetler ozellikle de bayramlarda çoçuklar için apayrıdır. Annem bizi kıyafetlere boğsada bayramda yeni şeyler giymenin tadı bambaşkaydı. Bence burdan kısmak yanlış ben olsam once çoçuğumun gözündeki sevinci düşünürdüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?