Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

bende para varsa hep kafamdan bişeyler almak gecer ne alsam derim düşünürüm hep

sakın haaaaaaaaaaaaaaaaaaa
illa birşeyler almak istityorsan git paranın yettiğince altın al döviz al
fazladan giysiye çula çaputa para harcamaaaaaaaaaaaaaaaa

karanfilce zümren kim ?
yazdıklarına katılıyorum , ben de tl olsa bile harcamayanlardanım

okulda erkek zümrem var çok fena biri anlatamam. altına yatırım yaptığımı nasıl anlıyor anlamıyorum. kolumda bir tane bileziğim var sanırım ordan çakıyor davayı. sen kesin altın yığıyorsundur diyor bana. gıcık şey oysa aynı maaşı alıyoruz hatta aynı ücreti bi de bekar har vurup harman savuruyor.

zümre olayı ne anlamadım

siz ne iyi yönlendiriyosunuz valla kızlar giysi almıcam bende kızımda suan öle düşünüyorum

esmacım bu devirde para kolay mı kazanılıyor hoş hangi devirde kolay kazanılıyordu ki
çok kazansak bile çok harcamak gibi hem zorunluluğumuz yok hem de böyle bir lüksümüz olabilir mi ? Allah sormaz mı nereden kazandın nereye harcadın diye ?

doğru valla ben kızıma cok harcıyorum inanamazsın dolabı dolu kendime onun yarısı kadar engel olamıyorum görünce hele indirim varsa tamam

tamam şimdi oldu .
branşın nedir canım ? benim sosyal bilgiler

zümre olayı ne anlamadım

aynı branş öğretmenler birbirinin zümresidir

bayramda geliyo ama kızıma gecen kıs indirimden almıstım 6-7 parca hazırda var almıcam o yüzden pantolonlarını felan 9.90dan aldım
bak bunu güzel düşünmüşsün
eşim de haftasonu tatil dönüşü çocuklara bayramlık almak isteyip istemediğimi sordu .
dedim mart ayında izmir dönüşü bir mağazadan uygun fiyata aldığım şeylerin etiketlerini bile çıkarmadım gerek yok dedim. ben de indirimde uygun gördüklerimi hesap edip ona göre alıyorum pahalı pahalı almıyorum .
ne demişler çocuğun yediği helal ,giydiği haram hiç gerek yok fazla fazla harcamaya.
zaten eylülde de okullar açılırken alışveriş yaparım o bayramlık parasıyla

doğru valla ben kızıma cok harcıyorum inanamazsın dolabı dolu kendime onun yarısı kadar engel olamıyorum görünce hele indirim varsa tamam

canım ilerde çocuğun asıl arkadaşlarının arasında giyime kuşama çok önem verdikleri çağda giyinip süslenmek isteyecek bence o zamanlara sakla paranı
çünkü o zaman daha çok lazım bence para

ben size katılmıyorum yeni kıyafetler ozellikle de bayramlarda çoçuklar için apayrıdır. Annem bizi kıyafetlere boğsada bayramda yeni şeyler giymenin tadı bambaşkaydı. Bence burdan kısmak yanlış ben olsam once çoçuğumun gözündeki sevinci düşünürdüm

doğru canım almak bile istemiyo bakmıyo bile cocuk artık benimde etiketleriyle duruyo gecen senede öle yaptım bi bayram.etiketi oluncada yeni oldugunu anlıyo kızım

ben indirimde hiç alasım gelmez yani ek olarak almam ihtiyacım varsa bir de indirimdeyse anca alırım. bence indirimde birşeyler almaktansa ihtiyaç hissettiğinde gidip iki katı fiyata almak daha mantıklı. çünkü indirimi görünce hiç ihtiyacın olmayandan 3 tane alırsın misal 30 lira tutar. ama ihtiyaç hissedip gidip aldığında iki katı fiyata bi tane alırsın eder 20 tl
tamam şimdi oldu .
branşın nedir canım ? benim sosyal bilgiler

aynı branş öğretmenler birbirinin zümresidir
bilgisayar canım meslekçiyim

Son düzenleme:

artık okadar alıyorumki aldıklarıma bile bakmıyo etiketliler var bazanın altında zaten yeni diğer arkadasta öle yapıyomus yani yine yeni

cnm çarşıya gitmeye bile vaktim olmuyor birde para olarak biriktirmek istiyrm biraz
sonra tam altın alırım diye düşündüm
o zaman problem yapmıyayım elektrik faturasını

cnm tez zamanda Rabbim nasip etsin size bebek
doğru söylüyrsun ama riks almaktan korkuyrm
yani masrafı çok
bebek olursa birikim yapamıcaz evde alamıcaz gbi geliyor
o yüzden biraz biriktirip sonra çocuk düşünüyrm
ama Rabbimin gücüne gitmesin inş. istediğimizde çocuk sahibi oluruz

merhaba bayanlar hayırlı kazançlar bereketler...24 yaşındayım 2 sene 9 aylık evliyim:)çalışıyorum...
bende mi birikim yapsam die düşündüm...eşimle ikimizin ayrı ayrı kumbarası vardı her biriktirdiğimizde parası olmayınca patlatıyor kumbarayı
bu sefer gizli biriktirmeyi düşünüyorum...
sizler çalışıyormusunuz...

bayramlık kıyafet almayalım demedikki yanlış anlamışsın dolapta 2 oğlanın etiketi üzerinde sadece 2şerden 4 tane tişörtü var diyorum.
onları bir mağazanın çocuk reyonundan almıştım. marka vermek istemiyorum yanlış hareket olabilir diye.
bırak bayramlığı 15 gün sonra bodruma tatile gidecek mayosunu aldım lisanslı bir ürün.
bayram sevincini yaşamak yaşatmak zaten bizde de küçüklüğümüzden bu yana en güzel yaptığımız etkinliklerden biri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…