Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

yemin olsun ki 20000 tl alıcamız var söylüyoruz ama nerdee ...hepsi bir bahane...benim ilk hayalim bu borçları geri almak ...gerçi yabancı değiller ama.. söylemektende anlamıyorlar...

çok kötü bir durum Allah sabır versin.
insanlara iyilik yapmak da suç olmuş bu devirde anlaşılan o ki.

7.85 şişeme

artık para harcamaya kıyamıyorum her şeye fuzuli olarak bakmaya başladım ama eşim sorun şimdi 1 haftada 100 tl harcamız neye ne verdi bilmiyorum canım çok sıkıldı
annemleri ziyarete geldim ben evde 100 tl bıraktım yerinide biliyordu haftalıkta almamış ona rağmeeen 100 tlyi bitirmiş sinir krizlerine girdim maşallah dedim

Benımde suan 50 tl var kenarda....bakalım aylık 100 tl atmayı dusunuyorum ...esimden gizli para bırıktırmeyı dusnuyorumm...daa ...o da benım garantım olsun ...

dün pazar parasından 6,5 tl kaldı ama 5 tl kargo parası verdim kumbaraya kaldı 1,5 tl napalım buna şükür

Son düzenleme:

Artık hergün bir haber var şehitlerimizle ilgili. Çok kötü cidden.

Ben çok düşünüyorum bu ay bu kadar koysak şu ay şu kadar koysak kenara diye. Ama yok yani artık elimden geldiğince biriktireceğim ama gelecek ay da şu kadar koyabilsek diye düşünmeyeceğim valla.

yemin olsun ki 20000 tl alıcamız var söylüyoruz ama nerdee ...hepsi bir bahane...benim ilk hayalim bu borçları geri almak ...gerçi yabancı değiller ama.. söylemektende anlamıyorlar...

Amanın az da değilmiş duru ya. Sertçe söylemedikten sonra vermezler bilirim. Çocuğun da vvar galiba, insan düşünür ya bunların çocukları var diye

Erkekler genelde böyle canım. Kim bilir neye gitmiştir 100tl. Hergün dışarıda yemek yemiştir belki de.

Evet canım cocugum var 2 yasında kızım ...evladımın rızkını yedırmem kımseye ...benım zoruma gıden enayı yerıne konmak ben asla borcum varken luks yasıyamam...ama bu borc para verdıklerımın 1 harıc dıgerlerı hep luks ıcınde kızıyorum o yuzden ....

allah bağışlasın canım.
İnsan parasını alamadığına mı üzülsün yoksa onların umursamaz tavrına mı? Kötü bir durum canım. Yani çok az bir para da değil ki üzerine biraz daha eklesen ev peşinatı olabilir yani.

Neyse arkadaslar benım cıkmam lazım hafta ıcı gorusuruz saglıklı bırıkımler sıze....

Benımde suan 50 tl var kenarda....bakalım aylık 100 tl atmayı dusunuyorum ...esimden gizli para bırıktırmeyı dusnuyorumm...daa ...o da benım garantım olsun ...

en iyisi cnmbnecede esımle bırıkımımız varr ama onun bılmedıgı yanı bnm bırıktırdgım var oda yenı basladım cnmm azda olsada sene sonuna kadar nekadar bırıktıtırım bakalım

valla bacım ne zaman arasam çalışıyordu yani sinir oldum bi insan bu kadarmı tutarsız olur o parayı bitirmiş bana para soruyordu bide bişi demedim bende ben bişi alırsam bile 10 kere düşünüyorum ama benim eşim saolsunnn maşallah yanii allahım en yakında akıl fikir versin ne desemde anlamıyor ille başına bişi gelmesi gerekiyor anlaması için

kesinle canım hayali olmayan insan mı olur neler düşündüler kimbilir..

ama geleceği düşünmeyede mecburuz insanoğlu hep isteklerimiz planlarımız var malesef..

sanırım attığımız her kuruşta hayırlısını dilemeliyiz..

hani hep bir örnek anlatılır çok çocuk isteyen biri varmış dualarında sacede Allahım bana çocuk nasip et dermiş hayırlısını asla dilemek aklına gelmezmiş..

çocuğu olmuş ama hayırsız büyümüş..

hep bu örnek gelir aklıma ..hayırla biriktirmeyi ve harcamayı nasip etsin yaradan hepimize inş..

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin canım

ben kumbaramdaki paralarla 30 dolar yaptım kızlar.
malum altın yükseldi o kadarbiriktiremiyorum
bende harcamaktan korktuğum için hemen dolar yaptım
bugünde kumbaraya 6 tl attım
inş. damlaya damlaya altıncıklar olacak

bereketli olsun canım

Çok doğru söylüyorsun. Hepimiz için hayırlı ise olsun isteklerimiz.

en iyisi cnmbnecede esımle bırıkımımız varr ama onun bılmedıgı yanı bnm bırıktırdgım var oda yenı basladım cnmm azda olsada sene sonuna kadar nekadar bırıktıtırım bakalım
Kirli çıkın daisy =) Önce asker yolu gözledik seninle şimdi de para biriktireceğiz beraber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…