yemin olsun ki 20000 tl alıcamız var söylüyoruz ama nerdee ...hepsi bir bahane...benim ilk hayalim bu borçları geri almak ...gerçi yabancı değiller ama.. söylemektende anlamıyorlar...
kenarda şuan 50 tlm var onuda atıcam şişeme inş bi aksilik çıkmazsa
vanda şehit olanlardan biri patronumun amca oğlu..dediğiniz gibi bazen insan düşünüyor yarını belli olmayan bir dünya biriktiriyoruz ama bakalım harcamaya ömrümüz yetçekmi..bahsettiğim şehitte ev almak için doğuda daha çok para veriliyormuş sanırım ondan tayinin doğuya istemiş ve öldü.. bu şekilde düşünüp kimi zamanda soğuyor insan herşeyden.. insan ömrü hem uzun hem kısa diyipte bazende hırslanıyoruz
yemin olsun ki 20000 tl alıcamız var söylüyoruz ama nerdee ...hepsi bir bahane...benim ilk hayalim bu borçları geri almak ...gerçi yabancı değiller ama.. söylemektende anlamıyorlar...
7.85 şişeme
artık para harcamaya kıyamıyorum her şeye fuzuli olarak bakmaya başladım ama eşim sorun şimdi 1 haftada 100 tl harcamız neye ne verdi bilmiyorum canım çok sıkıldı
annemleri ziyarete geldim ben evde 100 tl bıraktım yerinide biliyordu haftalıkta almamış ona rağmeeen 100 tlyi bitirmiş sinir krizlerine girdim maşallah dedim
allah bağışlasın canım.Evet canım cocugum var 2 yasında kızım ...evladımın rızkını yedırmem kımseye ...benım zoruma gıden enayı yerıne konmak ben asla borcum varken luks yasıyamam...ama bu borc para verdıklerımın 1 harıc dıgerlerı hep luks ıcınde kızıyorum o yuzden ....
Benımde suan 50 tl var kenarda....bakalım aylık 100 tl atmayı dusunuyorum ...esimden gizli para bırıktırmeyı dusnuyorumm...daa ...o da benım garantım olsun ...
pardon şişe derken kumbaradan mı bahsediyorsunuz...:26:
Artık hergün bir haber var şehitlerimizle ilgili. Çok kötü cidden.
Ben çok düşünüyorum bu ay bu kadar koysak şu ay şu kadar koysak kenara diye. Ama yok yani artık elimden geldiğince biriktireceğim ama gelecek ay da şu kadar koyabilsek diye düşünmeyeceğim valla.
Amanın az da değilmiş duru ya. Sertçe söylemedikten sonra vermezler bilirim. Çocuğun da vvar galiba, insan düşünür ya bunların çocukları var diye
Erkekler genelde böyle canım. Kim bilir neye gitmiştir 100tl. Hergün dışarıda yemek yemiştir belki de.
Geçenlerde yaşadığım yere şehit cenazesi geldi hep düşündüm belki onlar da bizim gibi gelecek hayalleri kuruyorlardı, ama ne oldu adamın biri sıktı kurşunu ve şehit oldu. O kadar çok ağladım ki anlatamam size. Karısını çocuğunu düşündüm hep. Allahım sabır versin hepsine. Cenazeyi götürürken eşim de ekip arabasında eşlik ediyormuş onlara insanlar ayağa kalkıp selam verince ben de tutamadım gözyaşlarımı dedi. Onun da aklından kim bilir neler geçti...
Allahım herşeyin hayırlısını versin. Hepimiz için...
kesinle canım hayali olmayan insan mı olur neler düşündüler kimbilir..
ama geleceği düşünmeyede mecburuz insanoğlu hep isteklerimiz planlarımız var malesef..
sanırım attığımız her kuruşta hayırlısını dilemeliyiz..
hani hep bir örnek anlatılır çok çocuk isteyen biri varmış dualarında sacede Allahım bana çocuk nasip et dermiş hayırlısını asla dilemek aklına gelmezmiş..
çocuğu olmuş ama hayırsız büyümüş..
hep bu örnek gelir aklıma ..hayırla biriktirmeyi ve harcamayı nasip etsin yaradan hepimize inş..
ben kumbaramdaki paralarla 30 dolar yaptım kızlar.
malum altın yükseldi o kadarbiriktiremiyorum
bende harcamaktan korktuğum için hemen dolar yaptım
bugünde kumbaraya 6 tl attım
inş. damlaya damlaya altıncıklar olacak
kesinle canım hayali olmayan insan mı olur neler düşündüler kimbilir..
ama geleceği düşünmeyede mecburuz insanoğlu hep isteklerimiz planlarımız var malesef..
sanırım attığımız her kuruşta hayırlısını dilemeliyiz..
hani hep bir örnek anlatılır çok çocuk isteyen biri varmış dualarında sacede Allahım bana çocuk nasip et dermiş hayırlısını asla dilemek aklına gelmezmiş..
çocuğu olmuş ama hayırsız büyümüş..
hep bu örnek gelir aklıma ..hayırla biriktirmeyi ve harcamayı nasip etsin yaradan hepimize inş..
Kirli çıkın daisy =) Önce asker yolu gözledik seninle şimdi de para biriktireceğiz beraberen iyisi cnmbnecede esımle bırıkımımız varr ama onun bılmedıgı yanı bnm bırıktırdgım var oda yenı basladım cnmm azda olsada sene sonuna kadar nekadar bırıktıtırım bakalım
Kirli çıkın daisy =) Önce asker yolu gözledik seninle şimdi de para biriktireceğiz beraber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?