Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

bereketli olsun canım

Kirli çıkılarımm selamlar hepinize lütfen beni bir silkeleyin kendime gelmeye ihityacım var çünkü biriktirdiklerimide yemeye başladım bozuk para kumbiriğim duruyor fakat kuytuköşebankım tamamen çökme noktasında sözünüze geldim biriktiği gibi para çeyrek alıcam ata olmuyo çünkü bide malum fiyatlar fırladı hepten önceki biriktirdiklerimkle alsam çoktan süper karlar etmiş en azından kenarıda 5 çeyreğim olacaktı bööhhüüü :84::84::84: bide boşuna yediğim 2000 tl hariç neler oluyor banaa :2::2::2::2::2:

Unutmadan söyliyeyim 2 gün önce bozuk para kumbiriğime tam hatırlamamakla birlikte zannedersem 3 tl falan atmıştım şimdide akşam eve gidince 9 tl atıcam (hepsi gene 1 tl lik tabiki) ayy ne takıntılıyım yahu ama genede ne biliyim birikmiyo kenarda kalan paralar hep gidiyor yaklaşık 230 tl vardı kumbaramda ama tükendiler

ufff şimdi eve gidincede 9 tl atıcam kumbarama hepsi 1 tl liklerden oluşan fakat birikmiyor eskisi gibi kuytuköşe bankımdaki 230 tl nin sadece ve sadece 150 tl si kaldı oda cüdanımda hızla eriyor pufff bide alacaklarımı alabilsem

yeme kızz kalsın o 150 tl decumhuriyeti beklemesen iyiymiş evet çoktan karda olurdun bulduğuna çeyrek al at tatlım kalanıda yeme sakın bence altın daha da yükselmeden kumbaranı açıp altına çevir şimdiye kardaydınn

.............................................................

Son düzenleme:

Aslında kumbarayı açmadan bile rahat 5 tane alırdım ececik'imm akıllandım ama geç oldu planım kasıma kadar stok yapıp bir atayı almaktı ama beceremedim :2::2:

slm hanimlar,ben de bugun akilli alis veris yaptim,hem fazla param gitmedi hem de herseyimi aldim...ben suanlik bozuklari ayri biriktiriyorum,bir de bankaya atmaya calisiyorum her ay biseyler...hayirlisiyla bir evim olsun istiyorum..bu konuda cok hirsliyim nedense..o yuzden daha dikkatli harcamaya karar verdim...insallah evimi alicam:))

cincanımmmmmmmmmmmm sana msn de yazdıklarıma ek olarak
sadece şunları söylüyorum
1- ata altını takıntısını bir kenara bırak o an için elindeki neye yetiyorsa onunla al altınını.
2- 150 tl ye sahip çık battı balık deme sakın.
3- ve de her yaşadığından ders çıkarıp ,sonrasında aynı şeyleri yaşamamaya çalış o en büyük kardır unutma

dün akşam eşimin üniversite arkadaşına iftara davetliydik

biz ve bir çift daha vardı yani üç çifttik

birikim konusuna geldi söz içlerinde en kıdemli biziz diğerleri bir senelik evliler kenarda bir tlmiz bile yok dediler

eşimle gözgöze geldik

ilk bir yılımız kötü geçti maddi açıdan ama biz yinede üç beş demeden arttırdık eşimin aldığı ikramiyeleri asla boşa harcamadık..

ve şu an hesapladığımızda düğündeki bileziklerim haricinde ekim sonu gibi kabataslak bir hesapla 8.000-9.000 civarı birikimimiz olucak inş

dün akşam anladım ki doğru yoldayız ve daha da azimlendim

Rabbim bereketli kılsın birikimlerimizi kızlar hayırla harcamak nasip olsun..

evliliklerin ilk yılı genelde eksiklikleri gidermek, ufak tefek borçları kapatmakla ve tabi gezmekle geçiyor. Sonra evlilik de tam rayına oturunca başlıyor gelecek için birikimler. Bizim de böyle geçti. 1.5 yıllık evliyiz biz, keşke aileler destek olsaydı da ilk aylardan başlasaydık birikime şimdiye kadar ev parasının büyük çoğunluğuna sahip olurduk. Ama Allah sağlık ve huzur versin. En önemlisi de bu zaten.

Geçenlerde yaşadığım yere şehit cenazesi geldi hep düşündüm belki onlar da bizim gibi gelecek hayalleri kuruyorlardı, ama ne oldu adamın biri sıktı kurşunu ve şehit oldu. O kadar çok ağladım ki anlatamam size. Karısını çocuğunu düşündüm hep. Allahım sabır versin hepsine. Cenazeyi götürürken eşim de ekip arabasında eşlik ediyormuş onlara insanlar ayağa kalkıp selam verince ben de tutamadım gözyaşlarımı dedi. Onun da aklından kim bilir neler geçti...

Allahım herşeyin hayırlısını versin. Hepimiz için...

merhaba okurken bıle tuylerım dıkıldı...ALLAH aılesıne sabır versın coook zor bısey...bende sızler gıbı kendı capımda bırıkım yapmaya calısıyorumm....ev almak hayalım bakalımm verdıgımız borclar gerı gelırse ne alaa...belkı alırız hepimiz için hakkımızda hayırlısı...

inşallah hayalindeki evi alırsın duru.Verdiğiniz borçları ev alacağız diyerek isteseniz olmaz mı?

günaydın hanımlar.. para biriktircem diye arsız oldum çıktım. akşam iş dönüşü annem bakkaldan ekmek vs genelde bana aldırır.. dün hesap yaptım bi kaç gündür bakkala verdiğim para 25 tl sabah annemden aldım ablam yuh diyor çingen oldun icene

vanda şehit olanlardan biri patronumun amca oğlu..dediğiniz gibi bazen insan düşünüyor yarını belli olmayan bir dünya biriktiriyoruz ama bakalım harcamaya ömrümüz yetçekmi..bahsettiğim şehitte ev almak için doğuda daha çok para veriliyormuş sanırım ondan tayinin doğuya istemiş ve öldü.. bu şekilde düşünüp kimi zamanda soğuyor insan herşeyden.. insan ömrü hem uzun hem kısa diyipte bazende hırslanıyoruz

inşallah hayalindeki evi alırsın duru.Verdiğiniz borçları ev alacağız diyerek isteseniz olmaz mı?

yemin olsun ki 20000 tl alıcamız var söylüyoruz ama nerdee ...hepsi bir bahane...benim ilk hayalim bu borçları geri almak ...gerçi yabancı değiller ama.. söylemektende anlamıyorlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…