bileziğe çok şeker diyecek kadar seviyoruz altınıartık topiğimizin adı değişip kirli çıkılar ya da altın kızlar falan olmalı
evlilik yüzüğü dışında aslında altın takmayı hiç sevmem:)takmamda :)
ama dişimizle tırnağımızla tasarruf olsun diye biriktirerek aldığımız altınlar
gerçekten gözüme çok şeker gözüküyor:)
geleceğimizin teminatı onlar:)
kızlar bı ara bende banka kasasıkıralamay karar verdım ış bankasına gıttık konuştuk
ve bışe olursa zararı karşılamıyolarmış banada çok saçma geldı 300 tl kasa parası bıde depozıtosu vardı
sonra ordakı kadınla konuştuk falan bızde evı sıgortalatıp evde sakladık tabı şuan hepsı gıttı ama evı 250 tlye
sıgorta yaptılar 50.000 zıynet eşyası 50.000 ev eşyası olarak yangın sel deprem hırsızlık herşeye karşı bana dah amantıklı gelmıştı
geçen gunde karşı komşuma hırsız gırmış allahım sen koru mubarek ramazzan aynında ınsanlara ne oluyo anlamıyorumn
kızlar kapılarınızı kıtleyın çıkarkende gırerkende ayetel kursi okuyun ayrıca yatarken de evı korur aklınızda olsun
150 lira kirası 150 de depozito veriyosun ama süresi bitince depozitoyu geri alıyorsun. Sadece 150 lira anlayacağın çok mantıklı kasada saklmak. Benim bi tane bile çeyreğim yoktur evde herşey kasada
sigorta oluyor canım.. en güvenli yer ama banka herhangi bir hırsızlık olayında zararını karşılamıyor.. çünkü zaten senin kasaya ne koyduğunu bilmiyor..onun için istersen ayrıca kasaya sigorta yaptırıyorsun.. kasaya koyduğun her bir eşya değerlendiriliyor vs sigorta şirketi tarafından o şekilde oluyor.. banada saçma gelmişti ama bu şekilde..
hangi banka canım:S sadece zinnetmi koyabiliyosun
bankaya gıdıp kendın mı koyuyorsun kasaya altınları anahtar verılıyrosa ben ta bılmıyorum dadaha once eve hırsız grıınce ıstemıstım esım demıstı o kadar cok altın mı var bıde kasaya para vercez dıe ama cok deılmıs 100 dü o zamanda bozdurup bankaya koyduk ve sonra eşimin kredı borcuna gıttı ah ah kas aolsaydı kalacaktı.evde kas avar bızım sımdı onu kullanıyorum
benim sigorta fiyatlarından pek haberim yok,kasaya göre çok daha pahalı olur diye kasa düşünüyordum.sizin bahsettiğiniz bu 250 lira aylık prim mi?
hayır canım yıllık bu hatta ıkı taksıt yapmışlardı sanırım axa sıgorta ama emın değilim anadolu hayatta olabılır
bir sınırlama yoktur herhalde,yasak veya tehlikeli bir şey olmadıkça istediğini koyabilirsin
bugün aldım çeyrek 165 den pahalı geldi bana sanki netten baktıklarımda daha azdı gibi
kızlar bı ara bende banka kasasıkıralamay karar verdım ış bankasına gıttık konuştuk
ve bışe olursa zararı karşılamıyolarmış banada çok saçma geldı 300 tl kasa parası bıde depozıtosu vardı
sonra ordakı kadınla konuştuk falan bızde evı sıgortalatıp evde sakladık tabı şuan hepsı gıttı ama evı 250 tlye
sıgorta yaptılar 50.000 zıynet eşyası 50.000 ev eşyası olarak yangın sel deprem hırsızlık herşeye karşı bana dah amantıklı gelmıştı
geçen gunde karşı komşuma hırsız gırmış allahım sen koru mubarek ramazzan aynında ınsanlara ne oluyo anlamıyorumn
kızlar kapılarınızı kıtleyın çıkarkende gırerkende ayetel kursi okuyun ayrıca yatarken de evı korur aklınızda olsun
hangi banka canım:S sadece zinnetmi koyabiliyosun
hayırlı cumalar hanımlar az önce çarşıdan geldim bozukluk 2.75 tl vardı cüzdandaki 5 tlyide üzerine kattım attım kumbiriğime toplam 7.75 tl. Allah hepimizin kazancına ve birikimine bol bereket versin inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?