Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

Arkadaşlar yakın zamanda İstanbulda iftar için bir buluşma ayarlıcaz eğer burdanda katılmak isteyen olursa beklerizKonu açılınca linki paylaşırım sizlerle

kızlar yaaa bu altının fiyatları nedir ya böyle ben altın alıcam ama bekliyorum düşmesini hiç düşmüyor bu yaa

kızlar yaaa bu altının fiyatları nedir ya böyle ben altın alıcam ama bekliyorum düşmesini hiç düşmüyor bu yaa

Yaklaşık 4 senedir düşmesini bekliyorum ve artık beklememeye karar verdim ipin ucunu nerden tutarsak kardır...:)

hanımlar kumbarama 1.25 lira attım fakirim bu aralar para yok maaşa 5 gün kaldı elim bollassn cok atcam :) gr altın olmuş 100 lira zor alcaz bu ay

bende 50 kuruş atabildim,annemin ilaçlarını yolladım bildiğin 2 aspirin kutusu kadar 4 saatlik yola 15 tl aldı yine ne kadar pahalıymış kumbarama atardım ben onu neyse sğlık olsun,yarın pazardan kaç artacak bakalım altın almamız zorlaşacak valla,kuyumcu demişti bana bayramdan sonra 175 olacak gibi çeyrek demişti bankada birikmişimizi altına çevirsek şimdiye arabamızı almıştık yarın altın hesabına yatırsakmı acaba aralığa kadar dursa:97:

altınla alakası yok ama,anladığım kadarıyla kargo ücretinin pahalılığından dert yanmışsın arkadaşım.bi dahaki sefere ptt kargo'ya sor,uzun zamandır bişey göndermedim ama daha ucuz oluyo,hatta geçen yıl ilk başladıkları zaman ne gönderirsen gönder 5 liraydı

dun alım yapmıştım çıkacağını düşünerek yanılmadım:)))kardayım:))biraz daha bekleyip satarım guzel bir noktadan.

ben kararımı vermiş bulnmaktayım şuan şehir dışındayım evime dönünce ilk işim 2.5 gramlık altın almak elimdeki para ona yetiyor baktım düşücek gibi olursa satarım en azından bi yerden başlamak gerek nakit duramuyor ne yazikki acil bişi çıkıyor çıkarıp harcıyrum altını gene önemli şeyler dışında kıyamıyorum bozdurmaya

Bayanlar altınla ilgili bir soru sormak istiyorum sizlere, geçenlerde ilk kez yarım altın aldım fakat, altının yüzeyi biraz çizikti bozdururken bu sorun olur mu? Yani kuyumcular altın alıp satarken 1. el 2. el gibi bir kavram yok sanırım, darphaneden çıkmış yeni altında başkasının bozdurduğu altında aynı değerde mi?

merhaba günaydın canlarımmmmmmmmmmmmmmm dün burada internette sorun vardı bağlanamadım.
sizleri çok özledimmmmmmmmmmmmmmmmm.
herkese hayırlı bereketli birikimler dileğiyle....
evvelsi gün gözümü karartmış ve 500 gr altın almıştım ,Allah bereket versin dün de altın uçmuş gitmiş yine haydi hayırlısı Rabbim borçluların yardımcısı olsun.

günaydın bayanlar gününüz bol bereketli olsunn.
ben hala kumbarama para atamadım
ama bu ay farklı bir yöntem deniyrm

farmasi merhabaaaaaaaaa:80: tatil nasıl gidiyor şekerim
çok şükür tatil güzel gidiyor bitanem
canım eşin için yazdıklarında kendi eşimi gördüm sanki bu erkekler hep böyle galiba ama biz kadınlar da istedik mi onlara yaptıramayacağımız şey yok
Rabbim düşündüğünden de güzel bir ev nasip eder inşallah canım benimmmmmmmm.
birikimlerinin de bereketli olmasını dilerim, harikasın

gerçekten Allah sonumuzu hayretsin canım ,borçluların yardımcısı olsun
maşallah barekellah canım bereketli olsun süpersin
[SUP][/SUP]Merhaba kızlar ; Açıkcası altındaki bu yükselişe sevinemiyorum . Ekonomik kriz düşüncesi beni tedirgin ediyor . Bu gidişat iyi görünmüyor . :18:
tabiki TL aleyhine develüasyon var . her geçen gün TLnin değeri alım gücü düşüyor .
fakir iyice fakirleşiyor , parası olan parasına çeşitli araçlara yatırım daha da zenginleşiyor.

Niyeki?...........
tl nin alım gücü hapı yuttuğu için bitanem
bebeğin hayırlı uğurlu olsun bitanem Allah hayırlı günde saatte sağlıkla birbirinize kavuştursun sizi inşallah .
birikimlerin bereketli olsun.

Çok para yafff 157 idi dün biraz zorlanırım 100 kağıt atsak olma mı
canım bana da kuyumcu abla ata ile cumhuriyetin bir farkı yok demişti .
ama ben şimdi vadesiz altın hesabı açtım oradan alıyorum.

kızlar mrhb bizim altın hesabındaki altınları paraya çevirsekmi acaba valla bu yükselişin sonu korkotuyor beni zaten varımız yoğumuz o ne yapsak acaba altın olarakmı dursun:44:
bu saatten sonra altını tutabilene aşk olsun uzun vadede zarar ettirdiği zaten görülmemiş.
harikasınız .
listesiz alışveriş yapılmamalı kesinlikle

güle güle kullan bileziğini canımmmmmmmmmmmmmm
canım bunların ikisi de ATA altını biri kuplu diğeri kulpsuz olanı sadece o kadar.
CUMHURİYET biraz daha çapı büyük ama ince ayrıca ondaki görüntü farklıdır.
bulursam ekleyeyim resimlerini.

kızlar ben de başlıyorum Allah'ın izniyle
haydi bakalımm
hoşgeldin hayırlı birikimler hayırlısıyla canım
26tane canım.kulpsuz 640 olması lazım bu ay almadım ben bilezik aldımçevet canım yeni yılda 800 olcakmış fiyatı diyorlar
vayyyyyyyy beeeeeeeeeeeeeeeee
bu saatten düşmesini beklemek hayal olur.
Yaklaşık 4 senedir düşmesini bekliyorum ve artık beklememeye karar verdim ipin ucunu nerden tutarsak kardır...:)
düşmezzzzzzzzzzzzzz
dun alım yapmıştım çıkacağını düşünerek yanılmadım:)))kardayım:))biraz daha bekleyip satarım guzel bir noktadan.
harikasınnnnnn bereketli olsun
kızlar altına hiç yaklaşılmıyor.
altından sonra dolarda uçmuş.
allah borcu olanlara yardımcı olsun

AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

Eklentiler

• $imagesCAD22FPK.jpg
    14,2 KB · Görüntüleme: 30
Son düzenleme:

ata altını ön yüzü

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…