Maşallah . Daha çok olsun inşallah cnm . Darısı başıma . Çil çil istiyorum
26tane canım.kulpsuz 640 olması lazım bu ay almadım ben bilezik aldımçevet canım yeni yılda 800 olcakmış fiyatı diyorlar
kızlar yaaa bu altının fiyatları nedir ya böyle ben altın alıcam ama bekliyorum düşmesini hiç düşmüyor bu yaa
bende 50 kuruş atabildim,annemin ilaçlarını yolladım bildiğin 2 aspirin kutusu kadar 4 saatlik yola 15 tl aldı yine ne kadar pahalıymış kumbarama atardım ben onu neyse sğlık olsun,yarın pazardan kaç artacak bakalım altın almamız zorlaşacak valla,kuyumcu demişti bana bayramdan sonra 175 olacak gibi çeyrek demişti bankada birikmişimizi altına çevirsek şimdiye arabamızı almıştık yarın altın hesabına yatırsakmı acaba aralığa kadar dursa:97:
dun alım yapmıştım çıkacağını düşünerek yanılmadım:)))kardayım:))biraz daha bekleyip satarım guzel bir noktadan.
çok şükür tatil güzel gidiyor bitanemfarmasi merhabaaaaaaaaa:80: tatil nasıl gidiyor şekerim
canım eşin için yazdıklarında kendi eşimi gördüm sankikızlar altın gıttıkçe yukselıyo kendım ıçın sevınıyorum ama altın borcu olanlar ıçın uzuluyorum
herkes ıçın hayırlısı olsun bende ılk geçens ene bu zamanlar hatta eylulde başlamıştım para bırıktrmeye
benım eşımde çok savruktur saolsun oyle boyle deıl geçen hafta sonu bı kıyma almaya çıktı 120 lıra harcsamış geldı
ben onu hıç gondermıyorum hamıleykende hep son ana kadar kendım gıttım ve bayılır alışvberışe hergun sorar alıncak bışe varmı dıye
var desem marketı eve getırcek şımdı kızım kuçuk am aben hala elımdebn geldıgınce kendım gıdıyorum marketede pazarada
ayrıca ben oyle aylık alışverış yapmıyoruım çunku aylık dıye bı suru gereksız şey alınıyo sözün özü geçen seneben ılk bırıktırmeye bşlayınca eşımın
haberı yoktu sonra 3 çeyrekj olunca dayanamadım gosterdımoda sevındı aslında sonra oda bana katıldı parayı verdı ben altın aldım bırıktırdım
çok şukur bırıkımımız oldu şımdı kesemıze gore bı ev arıyoruz ve ben çok mnutluyum zaten evımız olsun dıye yapıyodum uçuk bırıkımlerımı
ınşallah ahyırlısıyla guzel bı ev bulurda alırız dua edın bıze kızlar rabbim burda evı olmayıpta olsun ısteyen herkese nasıp etsın ınşallah
bu arada benddaha evlenelı kasımda 2 sen eolcak egerkı salsaydım çok harcardık ama hem bı dunya borç odedık evlılık borcu hemde para
bırıktırdık kızlar sızde elınızdegeldıgınce sıkınallah ın ıznıyle oluyo herkese hayırlı bırıkımler:))
gerçekten Allah sonumuzu hayretsin canım ,borçluların yardımcısı olsunoff altına noldu su son bıar ayda yaa ınanılmaz keske bankadakı parayı altın hesabına cevırseydım cok yuksek dıye yapmamıstım gene aynı sey sımdıde yuksek cevırsem mı bılmıyorum.altın felan alamıycam sanırım ben artık ümitlerim kırılmaya basladı üzüldüm yaa bu kadarda cıkmassı ıyı bısey deıl bence allah sonumuzu hayır etsın
maşallah barekellah canım bereketli olsun süpersinselam altın hatunlar,koşuşturmacalarım oldu gene bakamadım bayağıdır.herkeslere bol kazanç inşallah,allah artırsın hepimizinkini.
benim bu ay çok giderim oldu,kuzenimin bebeği oldu şehir dışına çık bebeğe hediye,sadece bebeğe olmaz bi kaç ufak çocuğa daha derken yol parası da binince açıldım biraz:/ e kredi kartına ver,ehliyet işlemleri için ayır derken bu ay pek bi şey atamayacağım diyodum ki sevgilit yetişti,400 kağıt attı üstünü de tamamlayıp tam altın aldım dün,nasıl güzel ışıl ışıl parlıyo yeni birikim yapmaya başlayan ve bu yola baş koyan benim gözlerim gibi
09.08.2011
ikinci ayım
gün itibariyle elimde olan
-1 tam altın
-1 yarım altın
-2 çeyrek altın
-50 €
Tl bozukluklarımı ay sonuna kadar saymayacağım
herkese bol kazanç hatunlarr
tabiki TL aleyhine develüasyon var . her geçen gün TLnin değeri alım gücü düşüyor .[SUP][/SUP]Merhaba kızlar ; Açıkcası altındaki bu yükselişe sevinemiyorum . Ekonomik kriz düşüncesi beni tedirgin ediyor . Bu gidişat iyi görünmüyor . :18:
tl nin alım gücü hapı yuttuğu için bitanemNiyeki?...........
bebeğin hayırlı uğurlu olsun bitanem Allah hayırlı günde saatte sağlıkla birbirinize kavuştursun sizi inşallah .Selam kızlar ;
Bugün dr gittim ve bebeğimin cinsiyetini öğrendim.Bebeğim kız çokkkk mutluyum.Bugünkü mutluluğumu hiçbirşey bozamaz.Bugün biraz bebişim için masraf yaptık ama olsun onun sağlığı için herşey değer.Ben bankada birikim hesabı diye bişey yapmıştım.Her ay kredi kartından 50 TL kesiyordu.2015 yılına kadarda böyle devam edecekti.Bugün gittim 800 TL olmuş birikim hesabım onu vadesiz hesabıma aktardım.O yüzden de mutluyum, sonuçta 800 TL param oldu.Damlaya damlaya göl olmuş.Bu arada altın başını almış gidiyor, bugünlerde altın alacak kadar para biriktiremeyeceğiz anlaşılan.Bakalım hayırlısı.
Kızlar dün gittim gram altını mı her zamanki kuyumcumdan 90 TL ye aldım internette ki fiyatların 5-6 lira fazla olduğunuda öğrenmiş oldum biraz daha gezseymişim 88 e de alabilirmişim biraz dolaşınca onu anladım.. Benim gram altınım yuvarlak kızlar sizin resimlerini koyduğunuz gibi kare ve bilet şeklinde değil acaba farkeder mi ?
Erkek kardeşiminde bir miktar parası var ve o da dün karar aldı parasını altına yatırmayı düşünüyor dün cumhuriyet altını ve ata fiyatlarına baktık fiyatların maşallahı var sizce altına şu zamanda uzun vadeli yatırım yapmak ne kadar doğru olur? Ben ufak tefek paralarım çar çur olmasın diye gram veya çeyreğe veriyorum ama kardeşimin çok büyük miktar olmasada 5-6 milyar parayı vermesi doğru olur mu? Yani siz verirmiydiniz desem daha doğru bir soru olur?
Ve son olarakta uzun vadeli altın yatırımınızı hangi altın çeşidine vermek doğru olur..( Cumhuriyet,Ata,Bilezik,vb..)
Annem kulpsuz Ata dedi sattığı zaman pek zarar etmiyeceğini söylüyor..
Rabia Rabbim, bebeğini sağlıkla ve mutlulukla kucağına almayı nasip eder inşallah..
canım bana da kuyumcu abla ata ile cumhuriyetin bir farkı yok demişti .Çok para yafff 157 idi dün biraz zorlanırım100 kağıt atsak olma mı
bu saatten sonra altını tutabilene aşk olsun uzun vadede zarar ettirdiği zaten görülmemiş.kızlar mrhb bizim altın hesabındaki altınları paraya çevirsekmi acaba valla bu yükselişin sonu korkotuyor beni zaten varımız yoğumuz o ne yapsak acaba altın olarakmı dursun:44:
harikasınız .hanimlar merhaba,herkese hayirli birikimler.....
su market ,pazar olayinda asiriya kacmamak icin en iyi yontem,bir eksik listesi yapip olye alisverise gitmek.yoksa o lazim ,bu lazim dusuncesyle bir bakmissin limiti asmissin ve hatta cok luzumsuz seyler almissin...ayni sekilde esim yanliz gidersede liste yapip bunlar al sadece diyorum, sagolsun alip geliyor...bu arada ilk evlendigimizde esimde cok beterdi..dolaptan biaz biseyler eksilse hemen alisverise kosardi,bana kizardi bisey yok diye bir de hep ivir zivira cok verirdi..ama ogrendi simdi cok sukur simdide ben abartirsam o beni frenliyor ,ne gerek var diye
güle güle kullan bileziğini canımmmmmmmmmmmmmm
Bende 3 yıl önce kulpsuz altın biriktirmeye başladım şimdi bayağa bir var sayısını söylemeyeyim
Bencede kulpsuz al kuyumcumda onu tavsiye etmişti
geçenhaftada bilezil aldım ondanda an itbariyle 200liraya yakın kar ettim.
Altın en iyi yatırım aracı ülkeler bile paralarını altına yatırıyor,vazgeçmeyelim altından:
Gerçi yakında altın alamıcak duruma gelcez
canım bunların ikisi de ATA altını biri kuplu diğeri kulpsuz olanı sadece o kadar.Ata altın kulplu,cumhuriyet kulpsuz oluyor canım.
Ben cumhuriyet biriktiriyorum
bu ata altın
Eki Görüntüle 237779
----------------------------------------------------------------
buda cumhuriyet
Eki Görüntüle 237780
hoşgeldin hayırlı birikimler hayırlısıyla canımkızlar ben de başlıyorum Allah'ın izniyle
haydi bakalımm
vayyyyyyyy beeeeeeeeeeeeeeeee26tane canım.kulpsuz 640 olması lazım bu ay almadım ben bilezik aldımçevet canım yeni yılda 800 olcakmış fiyatı diyorlar
bu saatten düşmesini beklemek hayal olur.kızlar yaaa bu altının fiyatları nedir ya böyle ben altın alıcam ama bekliyorum düşmesini hiç düşmüyor bu yaa
düşmezzzzzzzzzzzzzzYaklaşık 4 senedir düşmesini bekliyorum ve artık beklememeye karar verdim ipin ucunu nerden tutarsak kardır...:)
harikasınnnnnn bereketli olsundun alım yapmıştım çıkacağını düşünerek yanılmadım:)))kardayım:))biraz daha bekleyip satarım guzel bir noktadan.
kızlar altına hiç yaklaşılmıyor.
altından sonra dolarda uçmuş.
allah borcu olanlara yardımcı olsun
günaydın bayanlar gününüz bol bereketli olsunn.
Ben hala kumbarama para atamadım
ama bu ay farklı bir yöntem deniyrm :d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?