Kızlaarr ben dün alışveriş çılgını gibi gene ona buna saldırdım sonuç 500 tl gitti olsun karttan çektim napıyım şimdide saate sardım 310 da ona gidicek (karne indirimiyle) kastım kastım şimdi daha çok harcıyorum keşke paylaştırabilseydim aylara ama napim çok güzel ciciler var heryerde outlet diye bir gittim anam iyiki normal mağazadan almamışsımbuarada benim bozuk para kumbiriğime 2 tl attım bugün yavaş yavaş doluyor açmamakta hala inatlaşıyorum öptüm hepinizi bereketli günlerr
canın saolsun canım o kadar çalışıyorsun arada harcamak hakkın tabiki de cicilerini güle güle kullan bitanemm
günaydın kızlar sabah erkenden yola çıkıcaktık hazırlanıp indik araba çalışmadı gidemedik izmire,halbuki dün benzin alıp geldik sorun yoktu:44:neyse her işte bir hayır vardır dedik buna da şükür
Teşekkür ederiim artık 4 sene götürsün bunlar benibuna inanmak istiyorum
kızlar ya olaya bakın iyiki izmire gitmemişiz bizim doktor tamda bu hafta izne çıkmış haftaya gelicekmiş,bürosunu öğlene kadar aradım kimse cevap vermedi sekreteri öğlen 1 de gelmiş doktor yok diye,bizde erkenden çıkmıştık saat 10 da izmirde olurduk elimiz boş dönerdik,boşa benzin harcardık allah korusun kaza da olabilirdi,allahın işine bak yaa dün benzin alırken arabının suyu bitmiş diye su koymuştu adam biryere su kaçmış 40 tl aldı adam valla sadece kuruttuneyse her işte bir hayır vardır lafına çok inanırım bir kez daha görmüş olduk
4 senemiiii çok değil miineler aldın bakalım anlat hele
farmasiciiğimmmm neden gelmedi bugünnnnnn :84::84:merak ettim valla çoktan gelirdi:26:umarım iyidir hemşom benim
bende basladim dun kumbarama bozukluklari atmaya. Ne zamandir bu topiki takip ediyor ve yazdiklarinizi buyuk bi zevkle okuyordum. Bakalim basarabilecek miyim dun 1.lira 20 kurus attim kavanoza. Bugun ne olacak bakalim.
bende yeni ciciler almak istiy orum tüm param düğüne gidiyor yaaaaaaaaaagüle güle kullan tatlım cicilerini
arada insanın bişiyler almayada ihtiyacı oluyor
oh ohhh caanım güle güle kullaannNeler neler almadımki ececiğimmm bir tane açık mavi skinny jean paçası yırtmaçlı birtane strech formda kafve toprak tonlu cepleri ve paçasında fermuar olan keten bir pantolon oda dar paça 2 tane çanta ufaklar çapraz biri krem diğeri ise kot rengi lacivert 3 tane bluz biri straplez 2 si ip askı biri çiçek desenli sonraaa bir rane nar çiçeği rengi elbise saç düzleştirici şarjlı el süpürgesi ve mesai bitimindede bir tane saat gelicek Allahım sen beni koru açlıkta terbiye etme ıslah et beni
hoşgeldin canım haydi bereketli olsun inşlhbende basladim dun kumbarama bozukluklari atmaya. ne zamandir bu topiki takip ediyor ve yazdiklarinizi buyuk bi zevkle okuyordum. bakalim basarabilecek miyim dun 1.lira 20 kurus attim kavanoza. bugun ne olacak bakalim.
kızlar bugün eve gidince kumbişime 15 tl atacağım....
Kumbaram için 1 tl ayırdım :)
oh ohhh caanım güle güle kullaanniyi yapmışsın zaten çoğu yer indirime girmiştir
hoşgeldin canım haydi bereketli olsun inşlh
ohh süperrr:13:
Hemde ne indirim ama bazı markaları biliyorsun ismi ve kalitesi sattığı için buna şükür dedim 27 tl den sandalet aldım çok şaşırdım aldığım en ucuz ayakkabım
Hihih damlaya damlaya göl olsunlar inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?