Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

Buarada söylemeyi unuttum altın kumabaramada bugün 30 tl koydum öncedende 30 vardı olduuu 60 tl maaşımda kartımı kapatıcak artık :)

canın saolsun canım o kadar çalışıyorsun arada harcamak hakkın tabiki de cicilerini güle güle kullan bitanemm

kızlar ya olaya bakın iyiki izmire gitmemişiz bizim doktor tamda bu hafta izne çıkmış haftaya gelicekmiş,bürosunu öğlene kadar aradım kimse cevap vermedi sekreteri öğlen 1 de gelmiş doktor yok diye,bizde erkenden çıkmıştık saat 10 da izmirde olurduk elimiz boş dönerdik,boşa benzin harcardık allah korusun kaza da olabilirdi,allahın işine bak yaa dün benzin alırken arabının suyu bitmiş diye su koymuştu adam biryere su kaçmış 40 tl aldı adam valla sadece kuruttuneyse her işte bir hayır vardır lafına çok inanırım bir kez daha görmüş olduk

farmasiciiğimmmm neden gelmedi bugünnnnnn :84::84:merak ettim valla çoktan gelirdi:26:umarım iyidir hemşom benim

Kesinlikle ben anladım sende inanılmaz bir şans var zaten canım hayırlısı herşeyin

4 senemiiii çok değil miineler aldın bakalım anlat hele

Neler neler almadımki ececiğimmm bir tane açık mavi skinny jean paçası yırtmaçlı birtane strech formda kafve toprak tonlu cepleri ve paçasında fermuar olan keten bir pantolon oda dar paça 2 tane çanta ufaklar çapraz biri krem diğeri ise kot rengi lacivert 3 tane bluz biri straplez 2 si ip askı biri çiçek desenli sonraaa bir rane nar çiçeği rengi elbise saç düzleştirici şarjlı el süpürgesi ve mesai bitimindede bir tane saat gelicek Allahım sen beni koru açlıkta terbiye etme ıslah et beni

bende basladim dun kumbarama bozukluklari atmaya. ne zamandir bu topiki takip ediyor ve yazdiklarinizi buyuk bi zevkle okuyordum. bakalim basarabilecek miyim dun 1.lira 20 kurus attim kavanoza. bugun ne olacak bakalim.

Son düzenleme:
bende basladim dun kumbarama bozukluklari atmaya. Ne zamandir bu topiki takip ediyor ve yazdiklarinizi buyuk bi zevkle okuyordum. Bakalim basarabilecek miyim dun 1.lira 20 kurus attim kavanoza. Bugun ne olacak bakalim.

hoşgeldin cnm.güzel birikimler yaparsın inş..bereketli olsun..

3 değil 5 tl attım bereketli olsun kızlar paralarfımız akşma kadar çoğalır belkimmm
güle güle kullan tatlım cicilerini
arada insanın bişiyler almayada ihtiyacı oluyor
bende yeni ciciler almak istiy orum tüm param düğüne gidiyor yaaaaaaaaaa

oh ohhh caanım güle güle kullaann iyi yapmışsın zaten çoğu yer indirime girmiştir
bende basladim dun kumbarama bozukluklari atmaya. ne zamandir bu topiki takip ediyor ve yazdiklarinizi buyuk bi zevkle okuyordum. bakalim basarabilecek miyim dun 1.lira 20 kurus attim kavanoza. bugun ne olacak bakalim.
hoşgeldin canım haydi bereketli olsun inşlh
kızlar bugün eve gidince kumbişime 15 tl atacağım....

ohh süperrr:13:

oh ohhh caanım güle güle kullaann iyi yapmışsın zaten çoğu yer indirime girmiştir

hoşgeldin canım haydi bereketli olsun inşlh

ohh süperrr:13:

Hemde ne indirim ama bazı markaları biliyorsun ismi ve kalitesi sattığı için buna şükür dedim 27 tl den sandalet aldım çok şaşırdım aldığım en ucuz ayakkabım

Hemde ne indirim ama bazı markaları biliyorsun ismi ve kalitesi sattığı için buna şükür dedim 27 tl den sandalet aldım çok şaşırdım aldığım en ucuz ayakkabım

süpermiş güle güle kullan şekercimbende belki akşama doğru eşimle giderim outlete,yarın tatile çıkmayı düşünüyoruz doktor arasa geri geliriz diyor eşim zaten buraya 1-1.5 saat uzakta ama otele nasıl anlatırız bilmem günlük kalsakkabul etmeyebilirler,5 günlük ödesek ertesi gün gelirsek parayı alamayabiliriz vs vs o yüzden hiç hazırlığım yok bişeyler almakta istemiyorum olanlarla idare edicem 3-5 gün için tatillik şeyler almak istemiyorumdolaşıp gelirim belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…