Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

Beni de ekleyin kiiizzzzzzzllllllllaaarrrrrrrrrrrr opuyorumnanaktan
Hatta ilk parami bugün atiyorum. ( Ben Almanyada yasiyorum, ama Türk parasi olarak size söyleyecegim, ayni para nasilsa )
Hatta suan kumbarama 8 milyon attim, Rabbim herkesin bereketini versin.
Hadi bakalim

Kız allah iyiliğini vermesin, külçeyi nasıl alcez biz ?
Bir külçeyle nerdeyse bi ev alınır :)
Ama biriktirdiklerimiz belki bigün külçe olur dimi ama :)
Haydi berekerli ola bakalım.

Benden 400 lira bu aylık.Toptan koyuyorum ben.
eksiyede geçtim ama olsun.Ekonmistler ne diyor en borçlu ayınızda bile birkimi ertelemeyin.
Çünkü borçlar hiç bitmez.Bende bu mantıkla eksiye geçtim.Ama 90 liracık eksi :) fazla değil.
Ben altın almıyorum.Para olarak dursun.Belki bugün bankayla görüşür hazine bonosu yaptırırım ama birkimimide buray yazmak istiyorum ki azmedeyim biriktirmek için.

KK nın güzel hatunları bereketli günler olsun inşşşş opuyorumnanaktan

bayanlar aklınızda bulunsun aslında altında eski yeni diye bişey yok
kuyumcular odası vs hep söylüyorular altın altındır tarihi önemli değildir diye

6 tl daha attım sempatiksalakcinni ama şimdi götürmem bankaya daha 10 gün önce gitmiştim. ekim ortasında götürüm hem daha fazla birikir. neyse bu ay hedefi tutturduk :hooray:

aslında külçe değilde gram altın alınabilir
arkadaşta onu söylemek istedi sanırım

benim listeye 100 yazılmış ama 500 liram var:)
ama altın bu ara çok yüksek biraz daha bekleyip alıcam
bu 500 lirayı hiç yokmuş gibi düşünüp bi kenara atıorum
tekrar biriktirmeye başlıorum şuan 30 lira ayırdım evdeki kumbaramıda bi sayim bakim nekadar var
inşallah çoktur

25 kuruş buldum onu da attım mı 102 oluyo :lepi:

sadece eylül ayındaki birikimler yazılıyo listeye... 500 ü 1 yda mı biriktirdin... maşallah canım öyleyse...

haydi bakalım az kaldı...alkisalkisalkis

Maicim canım nasılsın?
Ramazan girdi araya görüşemedik...
Gündekileri tekrar bir araya getirelim bi ara kuzum :)

Ya bayanlar ben de 100 lira attım köşeye altın almak için fakat pahalı olduğu için almıyorum şuan...
Listeye alındı olarak eklenebilir ama ben yaptım sonuçta birikimimi demi zemuszemus

merhaba kızlar bugun itibari ile 50 liram oldu ayrıca lısteyıde gorduğume çok mutlu oldum dahada ıştaha geldım ellerıne sağlık katrem:)

sadece eylül ayındaki birikimler yazılıyo listeye... 500 ü 1 yda mı biriktirdin... maşallah canım öyleyse...

yok canım keşke biriktirebilsem bir ayda günüm vardı oradan geldi
sadece eylül baz alınıorsa 130 liram var şuan evdekileride hesaplayıp yarın diyiveririm artıkın:enbuyukkk:

Katrem ellerine sağlık kaydirigubbakcemile5
Ben ayırdım parayı ama altın yapmadım, fiyatı biraz düşsün öyle yapmayı düşünüyorum...
Biriken para olarak bana da 110 tl yazabilirsin canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…