bereketli olsun inş
maşallah canım snein oğlanlar çoğumuzdan zenginAllah bereket versin maşallah bend eoglumu tutumlu yetiştircem inşallah
ayrıca bencede borc ödemekte bı bırıkım bence sonucta yaptıgın bı yatırımın borcu bıran önce ödeyip kurtulmak en iyisi sonra kafan rahat olur
canım ellerine sağlık süper bir liste olmuş da istersen oğlanları listeden çıkarıver ben onlar için şaka manasında demiştim.umarım bu olur . Uğraştım baya .
BİRİKİM LİSTESİ
KK NİCK TL ÇEYREK ALTIN CUMH. ALTINI TAM ALTIN
1 nur_tfk
2 ececikkk35
3 arcak81 37.65 tl
4 karalahana
5 başıyazmalıkız 1.018 tl
6 taydin
7 deren1907 800 tl 3 çeyrek
8
9 sonbahar14
10 amonra
11 julia
12 speedy
13 ferihann 60 tl
14 gamze_eymen 100 tl
15 zehra1025 70tl
16 vanilya30 135 tl
17 seyhan77
18 farmasi 155tl 2 cumhuriyet
19 büyük oğlan 3 çeyrek 1 cumhuriyet 4 tam
20 küçük oğlan 1 çeyrek 1 cumhuriyet 3 tam
YA ARKADŞLAR BİRŞEY SORACAGIM
cumruriyet altının anladım 4 tane çeyrek fiyatına satıylıyor en son 530 lira civarıydı
peki tam altın dediğiniz nedir??
nekadar fiyatı ben hiç duymadım.. ??
taydin
ececikk
nur
başıyazmalıkız
deneme
atble kodu ekle diye bişi vardı deniyorum. bakalım ne olcak
BİRİKİM LİSTESİ
KK NİCK TL ALTIN
1 nur_tfk
2 ececikkk35
3 arcak81
4 karalahana
5 başıyazmalıkız
6 taydin
7 deren1907
8 farmasi
9 sonbahar14
10
11
12
13
14
Bende sizi ariyordum kizlar :)
bende altin almak istiyorum ama isvicrede oldugum icin bilmiyorum burdaki kuyumcularda öyle ceyrek altin falan varmi diye ?
Az önce internetde ufak bir arastirma yaptim 1999 yilindan beri altin temmuz ayinda hep tavan yapmis, acaba bu fiyatlar ne zaman düsüyor tekrar siz arastirdinizmi ?
Birde icimden gecirdim ahh keske swaroski altin olsa hem birikim yapar hemde kendime ciciler hediye etmis olurduk diye :)) böylee beyaz altin taki falan alsan ayni sekilde yatirim olmazmi ???
Bende sizi ariyordum kizlar :)
bende altin almak istiyorum ama isvicrede oldugum icin bilmiyorum burdaki kuyumcularda öyle ceyrek altin falan varmi diye ?
Az önce internetde ufak bir arastirma yaptim 1999 yilindan beri altin temmuz ayinda hep tavan yapmis, acaba bu fiyatlar ne zaman düsüyor tekrar siz arastirdinizmi ?
Birde icimden gecirdim ahh keske swaroski altin olsa hem birikim yapar hemde kendime ciciler hediye etmis olurduk diye :)) böylee beyaz altin taki falan alsan ayni sekilde yatirim olmazmi ???
bende geldim kızlar
canım ellerine sağlık süper bir liste olmuş da istersen oğlanları listeden çıkarıver ben onlar için şaka manasında demiştim.
canım tam altın da küçüğün büyüğü dediğimiz yani 2 çeyrek eden altın ve 260 tl canım
ne güzel yazmışsın onu da kim takacak değil mifarmasi arkadaşımızda aynı şeyleri yazmış ama bende tecrübem dahilinde yineliyim
beyaz altın olarak sevdiğimiz takılası olan herşey bozdurduğumuzda yarı yarıya gidiyor
maalesef en iyi yatırım burmada
onu da kim takacak
bana 3 çeyrek yazıver canım kumbaramdaki az daha
çeyreğin büyüğü yarım altın dıye bılıyom ben tam altın dah abüyük 4 ceyrek etmıyo mu o da cumhurıyet altınıyl ahemen hemen aynı fiyat
Canlarr bu liste olayı çok hoş oldu fakat benim bir fikrim daha var bu liste görevini üstlenen canım arkadaşım listeyi belli bir sayfada yapsa ve hep o sayfada düzenlese bizde gene ayda bir yazsak ve sadece ayın belli bir günü rakamlarımızı belirtsek arkadaşımızda yorulmasa ne dersiniz ??? bende yazayım 1 cumhuriyet 1400 tl para 300 tl de kumbirik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?