Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

BİRİKİM LİSTESİ
KK NİCK TL ÇEYREK ALTIN CUMH. ALTINI TAM ALTIN
1 nur_tfk
2 ececikkk35
3 arcak81 37.65 tl
4 karalahana
5 başıyazmalıkız 1.018 tl
6 taydin
7 deren1907 800 tl 3 çeyrek
8
9 sonbahar14
10 amonra
11 julia
12 speedy
13 ferihann 60 tl
14 gamze_eymen 100 tl
15 zehra1025 70tl
16 vanilya30 135 tl
17 seyhan77
18 farmasi 155tl 2 cumhuriyet
19 büyük oğlan 3 çeyrek 1 cumhuriyet 4 tam
20 küçük oğlan 1 çeyrek 1 cumhuriyet 3 tam

umarım bu olur . Uğraştım baya .

YA ARKADŞLAR BİRŞEY SORACAGIM
cumruriyet altının anladım 4 tane çeyrek fiyatına satıylıyor en son 530 lira civarıydı
peki tam altın dediğiniz nedir??
nekadar fiyatı ben hiç duymadım.. ??

değerli yorum için çok teşekkür ederim bitanem.
oğlanlara gelince gerçekten çok tutumlular çok şükür.

Bende sizi ariyordum kizlar :)

bende altin almak istiyorum ama isvicrede oldugum icin bilmiyorum burdaki kuyumcularda öyle ceyrek altin falan varmi diye ?
Az önce internetde ufak bir arastirma yaptim 1999 yilindan beri altin temmuz ayinda hep tavan yapmis, acaba bu fiyatlar ne zaman düsüyor tekrar siz arastirdinizmi ?
Birde icimden gecirdim ahh keske swaroski altin olsa hem birikim yapar hemde kendime ciciler hediye etmis olurduk diye :)) böylee beyaz altin taki falan alsan ayni sekilde yatirim olmazmi ???

Benimde 100 tl var cnm 1 de çeyreğim.
önceden olanları saymıyrm sadece kendi biriktirdiklerimi hesaplıcam
gerçi eşimde destek oluo ama olsunn

canım ellerine sağlık süper bir liste olmuş da istersen oğlanları listeden çıkarıver ben onlar için şaka manasında demiştim.
YA ARKADŞLAR BİRŞEY SORACAGIM
cumruriyet altının anladım 4 tane çeyrek fiyatına satıylıyor en son 530 lira civarıydı
peki tam altın dediğiniz nedir??
nekadar fiyatı ben hiç duymadım.. ??

canım tam altın da küçüğün büyüğü dediğimiz yani 2 çeyrek eden altın ve 260 tl canım

canım beyaz altın 14 ayardır benim bildiğim ve sadece süs olur ama satarken neredeyse yarıyarıya zarar ederek satarsın.
yatırım için mantıklı olmaz yani

farmasi arkadaşımızda aynı şeyleri yazmış ama bende tecrübem dahilinde yineliyim

beyaz altın olarak sevdiğimiz takılası olan herşey bozdurduğumuzda yarı yarıya gidiyor

maalesef en iyi yatırım burmada

onu da kim takacak

çeyreğin büyüğü yarım altın dıye bılıyom ben tam altın dah abüyük 4 ceyrek etmıyo mu o da cumhurıyet altınıyl ahemen hemen aynı fiyat

ne güzel yazmışsın onu da kim takacak değil mi resmen hırsıza davetiye çıkarmak gel hırsız gel
bak burmalarım var kes beni doğra beni der gibi
Allahım düşamana fırsat vermesin inşallah.

bana 3 çeyrek yazıver canım kumbaramdaki az daha

bereketli olsun canımcım

Canlarr bu liste olayı çok hoş oldu fakat benim bir fikrim daha var bu liste görevini üstlenen canım arkadaşım listeyi belli bir sayfada yapsa ve hep o sayfada düzenlese bizde gene ayda bir yazsak ve sadece ayın belli bir günü rakamlarımızı belirtsek arkadaşımızda yorulmasa ne dersiniz ??? bende yazayım 1 cumhuriyet 1400 tl para 300 tl de kumbirik

çeyreğin büyüğü yarım altın dıye bılıyom ben tam altın dah abüyük 4 ceyrek etmıyo mu o da cumhurıyet altınıyl ahemen hemen aynı fiyat

haklısın canım doğru söylüyorsun beynim durdu resmen
çeyrek yarım tam diye gider sıralama doğrusun.
ben de hep küçük küçüğün büyüğü cumhuriyet derim ağız alışkanlığı işte .

çok güzel olur canım harika fikir.

bir de para kısmını kuytu köşebank ve kumbiş diye de ayırsak mı ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…