Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

nası yorumlar öyle çok güldürdünüz beni işyerinde kahkahalarla gülüyorum millet diycek ne oldu bizimkine diye hepsi sizin yüzünüzdennn siz beni güldürdünüz Allahta sizi güldürsünn

aminnnnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnn hem de koskocamannnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnn
hepimiz sağlıkla huzurla mutlulukla gülelim canım. canlarrrrrrrrrrr

bu konuda bilgim yok ama kandırılmamak adına tanıdık bir kuyumcudan alışveriş yapıyoruz sürekli

ne güzel ya o yaşta birikim ilerde her istedklerini alabilirler böylece..

inşallah canım
büyük 7 küçük 4 yaşında henüz

kumbiriğime 15 tl attım bugün
ohhhhhhhhhhhh hayırlı bereketli birikimler olsun inşallah

süperrrrrrrrrrrrrrrrr hayırlı ve bereketli olsun canım

kızlar bu arada kısaca kendimizi tanıtsak nasıl olur
ben 34 yaşındayım
2 oğlum var
öğretmenim
uşaklıyım ve de memleketimde yaşıyorum.

ayy iyiki biriktirmiş,bende demin tv yi karıştırırken gördüm adamon biri evliyken başka kıza aşık oluyor eve getiriyor karısını boşamadan da tüm servetini getirdiği kızın üstüne yaptırıyor evler arabalar binlerce dolar işyeri vs dedimaksat karısına vermemek boşanırken ama allahtır işte şimdi tv ye çıkmış yeni getirdiği kadın kayıpmış paralarla birlikte onu arıyorve hala diyorki parada pulda gözüm yok hayatta olduğunu bilsem yeter eeee bee rezil adam madem parada pulda gözün yokta neden karına boşanırken vermemek için oyun yaptın allahtır işte

kızlar bu arada kısaca kendimizi tanıtsak nasıl olur
ben 34 yaşındayım
2 oğlum var
öğretmenim
uşaklıyım ve de memleketimde yaşıyorum.

Süper olurr bende 22 yaşındayım Eskişehir doğumluyum ve eskişehirde yaşıyorum bekarım biryandan okuyorum bir yandanda devlet sektöründe çalışmaktayım

ohhh olsun böyle düzenbaz zamparalara
anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hemşoma bak yaaaaaaa bende diyordum bu kıza kanım neden kaynıyor
yaaaaaaaaa sen de mi uşaklısın canım
Aman canım ben yamulturum falan sonra oturup arkasından yas tutarım artık

değil mi ya ?

Süper olurr bende 22 yaşındayım Eskişehir doğumluyum ve eskişehirde yaşıyorum bekarım biryandan okuyorum bir yandanda devlet sektöründe çalışmaktayım

ne güzel maşallah barekellah . hem çalışmak hem okumak kolay değil Rabbim kolaylık versin canım.

bende 25 yaşındayım,evliyim,uşaklıyım ama balıkesirde yaşıyorum,hemşireyim güzelde puan aldım kpss den ama balıkesir dışı yazamadığım için beklemedeyim

Çok teşekkür ederim canım 2.5 senedir çalışmaktayım okadar güzelki kendi parasını kazanması insanın Rabbim herkese nasip eder inşallah
amin canım Rabbim kendisinden başkasına muhtaç etmesin hiçbirimizi canlar
kızlar ben 25 yaşındayım
t.dağda yaşıyrm kamuda çalışıyrm.
1 aylık evliyim :)

taze gelinnnnnnnnnnnnnnn sonsuza dek mutluklar dilerim

Ben deryacık 23 yaşındayım aslen Afyonluyum ama İstanbulda yaşıyorum
bebem yok evliyim çalışmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…