nası yorumlar öyle çok güldürdünüz beni işyerinde kahkahalarla gülüyorum millet diycek ne oldu bizimkine diye hepsi sizin yüzünüzdennn siz beni güldürdünüz Allahta sizi güldürsünn
inşallah canımbu konuda bilgim yok ama kandırılmamak adına tanıdık bir kuyumcudan alışveriş yapıyoruz sürekli
ne güzel ya o yaşta birikim ilerde her istedklerini alabilirler böylece..
ohhhhhhhhhhhh hayırlı bereketli birikimler olsun inşallahkumbiriğime 15 tl attım bugün
arkadaşlar bende heray 1 çeyrek altın almayı prensip haline getirdim işyerinde 4 arkadaşız onlarla 15 günde bir 60ar tl verip 2 çeyrek alıyoruz 2 arkadaş alıyor sonraki 15 gündede diğer 2 arkadaşa alıyoruz böylece 4ümüzde ayda bir 1 çeyrek almış oluyoruz
Bende daha gecen hafta bu yüzden sevgilimden azar isittim.Konu nerden acildi hatirlamiyorum ama ne olursa olsun sadece sana ait senin icin kenarda neden para biriktirmiyorsun diye kizdi bana.Bende askim kumbaram var ya dedim sevgilimde ama o kumbarayi simdiye kadar hep getirip bana verdin yani senin hala paran yok dedi. Cok hakli valla saf saf biriktirip adama sayiyorum paraciklarimi.
Bizde kart kullanmayiz hep nakit olur yanimizda hepde kagit parayla ödüyoruz o yüzden aksam eve gelene kadar sangur sungur bozuk para doluyor ceplerimiz.Bu sayedede kumbara cabucak doluyor
Bizde de uzaktan bi akraba vardi gayet varliklilardi ne zaman onlara gitsek adam karisina para verirdi git misafirleri gezdir yedir icir diye Kadinda 60 yasindaki dedemle babaannemi mc donaldsa götürürdügeriye kalan para hooopp cebe sonrada ceyrek altina... Bu Kadincagizi sonra kocasi bosadi 25lik bi citir icin ama kadin acikta kalmadii cünküü onun son rivayete göre tammmm 3 kilo ceyrek altini vardi
kızlar bu arada kısaca kendimizi tanıtsak nasıl olur
ben 34 yaşındayım
2 oğlum var
öğretmenim
uşaklıyım ve de memleketimde yaşıyorum.
canlar 14 ayar çeyrek evet normal çeyrek gibi görünüyor ama elinize alın çok yumuşak kağıt gibi resmen
İnceliğinden anlarsınız mutlaka
kızlar bu arada kısaca kendimizi tanıtsak nasıl olur
ben 34 yaşındayım
2 oğlum var
öğretmenim
uşaklıyım ve de memleketimde yaşıyorum.
ohhh olsun böyle düzenbaz zamparalaraayy iyiki biriktirmiş,bende demin tv yi karıştırırken gördüm adamon biri evliyken başka kıza aşık oluyor eve getiriyor karısını boşamadan da tüm servetini getirdiği kızın üstüne yaptırıyor evler arabalar binlerce dolar işyeri vs dedimaksat karısına vermemek boşanırken ama allahtır işte şimdi tv ye çıkmış yeni getirdiği kadın kayıpmış paralarla birlikte onu arıyor ve hala diyorki parada pulda gözüm yok hayatta olduğunu bilsem yeter eeee bee rezil adam madem parada pulda gözün yokta neden karına boşanırken vermemek için oyun yaptın allahtır işte
yaaaaaaaaa sen de mi uşaklısın canımanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hemşoma bak yaaaaaaa bende diyordum bu kıza kanım neden kaynıyor
Aman canım ben yamulturum falan sonra oturup arkasından yas tutarım artık
ohhh olsun böyle düzenbaz zamparalara
yaaaaaaaaa sen de mi uşaklısın canım
değil mi ya ?
Süper olurr bende 22 yaşındayım Eskişehir doğumluyum ve eskişehirde yaşıyorum bekarım biryandan okuyorum bir yandanda devlet sektöründe çalışmaktayım
evet canımmmm
Hemşolar buldunuz birbirinizi ne güzel şanslısınız vallahi :87:
evet yaa şaşırdım bende
ne güzel maşallah barekellah . hem çalışmak hem okumak kolay değil Rabbim kolaylık versin canım.
evet canımmmm
evet yaa şaşırdım bende
profilinde izmir yazıp birde ececikk 35 olunca izmirlisin sanmıştım.
neyse canım benimmmmmmmmmm
kızlar ben 25 yaşındayım
t.dağda yaşıyrm kamuda çalışıyrm.
1 aylık evliyim :)
amin canım Rabbim kendisinden başkasına muhtaç etmesin hiçbirimizi canlarÇok teşekkür ederim canım 2.5 senedir çalışmaktayım okadar güzelki kendi parasını kazanması insanın Rabbim herkese nasip eder inşallah
kızlar ben 25 yaşındayım
t.dağda yaşıyrm kamuda çalışıyrm.
1 aylık evliyim :)
bende 25 yaşındayım,evliyim,uşaklıyım ama balıkesirde yaşıyorum,hemşireyim güzelde puan aldım kpss den ama balıkesir dışı yazamadığım için beklemedeyim
Bende yazdım biyerler kadrom olmadığı için nasip artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?