Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

cnm diğer bakliyatları fln almaya ayrı hesabımız var
sadece yol parasına 120 tl aylık ayırıyrz
o da epeyce artıyor haftada 15 tl harcayınca.
akşamları servisimle dönüyrm
haftasonu annemin yanına gidicem ordaki pazarı gezmeyi seviyrm :)
o yüzden gidiyrm yoksa bize çok uzak ancak bikaç meyve bişiy alırım taşıyamam zaten.
diğer malz. için ayrı para ayırıyrz
üstünü rahatlıkla kumbarama atabiliyrm :)

3 kilo altınnnn 1736 altın ediyo yani 235 milyarar biriktirmiş valla bravooo
ben nası biriktircem adam para vermioki kartla alıyoruz herşeyi ben madurum nas yapcam akıl verin bana kartla alsam ekstreleri da eve geldiğimde şurdan bunu almışsın burdan bunu almışsın diyooo sinir şeyy

benim nişanlıyken kumbaram minik bir poşetti
evlendikten sonra eşime sözde verdiğimiz sandık kumbaram oldu
ayrıca birde kumbaraya para veremem
anneminde kumbarası var bimde satılan kutulu peynirlerin kutusunu yapmış

Kızlarr buarada size petşişe kumbiriğini anlatayım normal 0,5 lt lik pet su şişesinin kapağının tam altını tam 1 tl geçebilecek kadar ocakta ısıttığımız ve tabi elimizin yanmaması için bir pense yardımıyla kızdırıyoruz çivimizi ve şişemizin etiketini çıkarıp oraya sevdiğimiz bir şeyin yada istediğimiz birşeyin resmini kesip yapıştırıyoruz ben genelde kendim çizmeyi tercih ediyorum sonrada o delik açtığımız yerin hemen altına sevimlimi sevimli bir kurdale (evde varsa masrafa gerek yok) ben nazar poncuklu tercih ediyorum yada pembeli pembeli onuda fiyonk yapıp alttan bağlıyorum ve alın size pet şişeden bozuk para kumbarası gerisi sizin yaratıcılığınıza kalmış benim yaptığım bu çocuklarımız içinde eğlenceli çizgi film karakterleri fotoğrafları olabilir ben çocuklar için taz dır buggs bunny dir ne istiyorlarsa çizip yapıştırıveriyorum şirinmi şirin oluyor

Aman hayatım bi kumbara değil mi 30 tl çok bence..

Paracıklar ben pet şişede birikmem mi diyecek?

Çok beğendim,içim gitti ama kalkıp da 30 tl vermem yani..

Paraları kenara koyayım,o külçenin gerçeğini alayım..

Hem senin aklından geçmiş onu almak,O kumbarayı aldım say,çıbık kumbaraya 30 tl at bakiyim çıbııııııııık!!!!

kızlar kusura bakmayın çikolata bisküvi reklamı gibi oldu ama bizim kumbişlerimiz bunlar

canım kartla harcama yapıyorsunuz onu anladım da
senin hiç mi cüzdanında kendine ait paran olmuyor.:26:
yani olmuyorsa da bundan sonrası için olsun canım. her zaman eşin yanında olamayacağına göre .değil mi ama?
paran olsun ama harcamamaya çalış bu kadar basit canım.

işte bu kadarrrrrrrrrrrr
yatırım yapacak olan kakasından belli oluyor.

Annemin mantığı ben cüzdana para verdimmi kızardı eskiden önemli olan içinin dolu olması paranı cebindede taşırsın derdi hihihihihihi
ah teyzem ahh ellerinden öperim hürmetle . aynı ben
Vala canım ben onu çikolata olarak algılamadım içi dolu çeyrek gibi gördüm ben onu Allahım bana neler oluyor :90::90:

olaya yatırımcı gözüyle bakmak diye ben buna derim

Son düzenleme:

bu konuda bilgim yok ama kandırılmamak adına tanıdık bir kuyumcudan alışveriş yapıyoruz sürekli

ne güzel ya o yaşta birikim ilerde her istedklerini alabilirler böylece..

işte bu kadarrrrrrrrrrrr
yatırım yapacak olan kakasından belli oluyor.

ah teyzem ahh ellerinden öperim hürmetle . aynı ben

olaya yatırımcı gözüyle bakmak diye ben buna derim

nası yorumlar öyle çok güldürdünüz beni işyerinde kahkahalarla gülüyorum millet diycek ne oldu bizimkine diye hepsi sizin yüzünüzdennn siz beni güldürdünüz Allahta sizi güldürsünn

arkadaşlar bende heray 1 çeyrek altın almayı prensip haline getirdim işyerinde 4 arkadaşız onlarla 15 günde bir 60ar tl verip 2 çeyrek alıyoruz 2 arkadaş alıyor sonraki 15 gündede diğer 2 arkadaşa alıyoruz böylece 4ümüzde ayda bir 1 çeyrek almış oluyoruz

canlar 14 ayar çeyrek evet normal çeyrek gibi görünüyor ama elinize alın çok yumuşak kağıt gibi resmen
İnceliğinden anlarsınız mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…