Selam kızlar ben de size katılmak istiyorum.
Hep altın almayı ve biriktirmeyi istemişimdir ama bir türlü faaliyete geçemiyorum.
Belki sizlerin sayesinde bende gaza gelip bir yerden başlayabilirim.
Siz bir ayda nasıl biriktiriyorsunuz?
Altın fiyatları malum?
Selam kızlar ben de size katılmak istiyorum.
Hep altın almayı ve biriktirmeyi istemişimdir ama bir türlü faaliyete geçemiyorum.
Altın fiyatları malum?
hoşgeldin canımmnur arkadaşımızında dediği gibi gereksiz hiçbişeye para verme,pazardan ordan burdan artırıp bir kumbara edinip ona atıver çok güzel oluyo şıngır şıngır
Şıngır şıngır kısmına bayıldım ececik'imm
çok teşekkür ederim canım .bende
süpersin canım maşallah çocuklarına da yerim ben onları yaaevet şimdiden alışsınlar para biriktirmeye anne olursam bende öyle yapıcam,allah bereketini versin inşlhh
hoşgeldin canım nur ve ece arkadaşlarımız gerekli bilgileri vermişler.Selam kızlar ben de size katılmak istiyorum.
Altın fiyatları malum?
Burarada hoşgeldin canııımmhayatım sana önereceğim tek şey lüzümsuz harcamalarını kıs boşuna harcadıklarını hesaplayıp bunlardan kendine ders çıkar ve topiği takip etmeyi ihmal etme gerisi geliyor zaten kendiliğinden
Ayyy buarada kızlarr ben telefon faturamdan tasarruf edicem diye sms paketimi iptal ettim gelen fatura 57.30 TL cik nasıl moralim bozuldu
Ayyy buarada kızlarr ben telefon faturamdan tasarruf edicem diye sms paketimi iptal ettim gelen fatura 57.30 TL cik nasıl moralim bozuldu
Burarada hoşgeldin canııımmhayatım sana önereceğim tek şey lüzümsuz harcamalarını kıs boşuna harcadıklarını hesaplayıp bunlardan kendine ders çıkar ve topiği takip etmeyi ihmal etme gerisi geliyor zaten kendiliğinden
hoşgeldin canımmnur arkadaşımızında dediği gibi gereksiz hiçbişeye para verme,pazardan ordan burdan artırıp bir kumbara edinip ona atıver çok güzel oluyo şıngır şıngır
baya çokmuş canım iptal etmesen nasıl geliyordu kibenim eşimin turkcell sabit 35 geliyor hep limiti çok diye ondan konuşuyprum kendime 3 ayda bir 5 tl yüklerim hep:97:
Hoşbulduk kızlar...
Sıcak karşılamanız için teşekkürler...
Valla benim işim zor görünüyor. Çalışıyorum ama eşimle hesaplarımız ortak ayrı gayrı yok.
Artı aynı iş yerinde çalışıyoruz yapışık ikizler gibiyiz. Çarşı pazar heryere beraber gideriz.
Ben şimdi düşünüyorum da ben nerden artırabilirim diye işim zor benim yaaa...
İptal etmeden öncede o civarda geliyordu ama yaklaşık 9 tl azalması gerekliydi en azından neyse artık olan oldu birdahaki ay daha çok dikkat edicem
canım son 20 yıldır iletişime verdiğim parayı aklıma bile getirmek istemiyorum.
Allah muhafaza kafayı yerim herhalde.
üzülme canım dediğin gibi bir daha ki ay dikkat edersin sen
bende çok seviyorum pazarcılarınkinde gözüm kalıyor pazarcılıkmı yapsam ne etsem birpoşet şıngır şıngır para
Eşin tasaaruf sevmez mi ?? durumu eşinede izah et bence ve beraber bir adım atın bence yasa sen tamamen hesaplara el koy
bizde seni seviyoruz canım:127:İnşallah destekleriniz için çok teşekkür ederim canlar seviyorum sizleri
Erkek arkeviyoruz adaşım bu konuda benimle dalga geçiyor onada pet şişeden kumbara yapmıştım ama ben herseferinde ondan daha fazla para biriktiriyordum bana ne dese beğenirsiniz sen heralde gidip bütün paraları bozdurup bozdurup kumbarana atıyorsun demezmidedim nazar etme ne olur çalış çabala seninde olur
Eki Görüntüle 217318 kızlar külçe altın şeklinde kumbara buldum,bizim gibi altın için para biriktirenlere çok anlamlı bi kumbara olur.en kısa zamanda almayı düşünüyorum
Canım eşimden gizli biriktirmek istiyorum. Çünkü şuanda yeteri kadar fazlasıyla kredi ödüyoruz. Bu zamanda ne yatırımı der bana bunu biliyorum. Yoksa istesem her ay bir çeyrek alırım ama krediler belimizi büküyor.
Ben de artık ayda bir değil de iki ayda bir çeyrek alırım napalım...
elbette canım bu abartı kesinlikle değil çok basit bir hesaplaKesinlikle telefonlara kontörlere verdiğim parayla araba alırdım kendime şöyle orta hallice birşeyy ahh bu benim teknoloji merakım :18::18: sizler dizginliyorsunuz beni
biz de seni çok seviyoruz canımİnşallah destekleriniz için çok teşekkür ederim canlar seviyorum sizleri
Erkek arkadaşım bu konuda benimle dalga geçiyor onada pet şişeden kumbara yapmıştım ama ben herseferinde ondan daha fazla para biriktiriyordum bana ne dese beğenirsiniz sen heralde gidip bütün paraları bozdurup bozdurup kumbarana atıyorsun demezmidedim nazar etme ne olur çalış çabala seninde olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?