gele sıkıldığım ve harcamamaya çalıştığım zamnlarda arabanın aynasını yada sileceğini kıyıyorlar.Allah korusun...:86:
evet maalesef..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gele sıkıldığım ve harcamamaya çalıştığım zamnlarda arabanın aynasını yada sileceğini kıyıyorlar.Allah korusun...:86:
Kızlar ben bu birikim işinde bir şeyi fark ettim mesela kredi kartı extrelerimi atmıyorum defterime yazıyorum maaşıma göre maximum daha ne kadar harcanılabilir belirliyorum gereksiz harcamalardan elbette sizler gibi uzak duruyor yemek masrafı yapmamaya özen gösteriyorum evde yemek hem daha ekonomik hemde sağlıklı yol masraflarını olabildiğince kıstım yürünebilecek yere yürüyorum hem spor da oluyor birde birikim için belirli bir tarih ve belirli bir hedef belirliyorum bu sayede hepten gaza gelmiş oluyorum ve elbette sizlerin sayesinde teşekkürler canlarr
bugün altın hesabı açtım kendime, bankada mevcut paramı da altına çevireyim nasılsa hemen lazım değil, belki biraz da artar dedim. şimdilik 25 gr aldım. daha bankaya yatırmam gereken nakitim var onları da yatırayım da kullanana kadar altın olarak dursun bari.
ama bugün fiyatlar saniyelik değişiyordu, tam alım yapıcam kur yükseldi diye ikaz ediyor. düşsün diye bekliyorum falan. neyse 79.85 tl de yakalayıp aldım. az önce baktım 13 lira kara geçmişim :).. evdekini de yatırayım da...
ekimde düğünüm olacak. mobilya parasını falan ayırdık. 2-3 haftadan erken de alamıycaz daha. ev badana olacak. o zamana kadar altın olarak durması mantıklı geldi.
bu arada nişanlımın evrak çantasında en az 20 tl bozukluk buldum. şimdi yanımda yok, birazdan gelir. gelsin de ben bunları alıyorum diyeyim, akşam da kumbaram bayram etsin
kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi altının gözümü bürüyeceğini
kızlar geçen gün yazdığım üzere 2 adet termal devremülkten 1 tanesinin kalan borcunu ödemek üzere bugün ilk girişim olarak 2 adet kulpsuz ata altın bozdurdum.
18 nisanda tanesini 485 tl den alarak toplam 970 tl ödemiştim .bugün o 2 altını 100 tl kar ile 1070 tlye bozdurdum.
2 ayda 100 tl 2 altından hiç de fena değil
bugün altın hesabı açtım kendime, bankada mevcut paramı da altına çevireyim nasılsa hemen lazım değil, belki biraz da artar dedim. şimdilik 25 gr aldım. daha bankaya yatırmam gereken nakitim var onları da yatırayım da kullanana kadar altın olarak dursun bari.
ama bugün fiyatlar saniyelik değişiyordu, tam alım yapıcam kur yükseldi diye ikaz ediyor. düşsün diye bekliyorum falan. neyse 79.85 tl de yakalayıp aldım. az önce baktım 13 lira kara geçmişim :).. evdekini de yatırayım da...
ekimde düğünüm olacak. mobilya parasını falan ayırdık. 2-3 haftadan erken de alamıycaz daha. ev badana olacak. o zamana kadar altın olarak durması mantıklı geldi.
bu arada nişanlımın evrak çantasında en az 20 tl bozukluk buldum. şimdi yanımda yok, birazdan gelir. gelsin de ben bunları alıyorum diyeyim, akşam da kumbaram bayram etsin
kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi altının gözümü bürüyeceğini
Kızlar altın almaya devam mı hala yaa:26: ben 128.5 tan almıştım (annem almıştı sağolsun) bir önceki hafta, gecen hafta alacak olmuş çeyrek için 135 demiş kuyumcu almamış annem de nereye kadar gidecek bu fiyatlar sizce?? Hani olsun yine de al desem mi param elimde kaldı vallaçar çur etmek de istemiyorum ne yapsam ki??:2:
selam bayanlar.
eskiden pek bi takip ediyordum sizi hatta kumbara edinip sayenizde epeyde bi para biriktirdim
ama evlilikti düğündü dernekti derken bişiy kalmadı elde avuçta.
şimdi yeniden başladım kumbaraya.
ve hatta evlendiğim 1 ay olmasına rağmen 1 çeyrek altın aldım.
2. çeyreğimde yolda kısmetse
130 tlden aldım daha dün. ama ne kadar çıkar daha bilinmez.
gerçi uzun vade de olucağı için pekte zarar etmez herhalde.
sizden aldığım taksitlerlede bütün harcamalarıma dikkat ediyrm.
bugün işe gelmeden 1 buçuk tl attım bile kumbarama.
hayırlı olsun canım Rabbim hep çok çok mutlu etsin sizi
çeyreğinde hayırlı olsun yolun başında birikime başlamışsın ne mutlu sana
harikasın canım zaten aman bununla ne olacak o kadardan birşey olmaz denilen şeyler toplandı mı o kadar çok tutuyor ki işte asıl bunun farkına varıp da önemsiz görülen şeyleri kısıverdik mi hem de nasıl birikim oluyor
kızlar geçen gün yazdığım üzere 2 adet termal devremülkten 1 tanesinin kalan borcunu ödemek üzere bugün ilk girişim olarak 2 adet kulpsuz ata altın bozdurdum.
18 nisanda tanesini 485 tl den alarak toplam 970 tl ödemiştim .bugün o 2 altını 100 tl kar ile 1070 tlye bozdurdum.
2 ayda 100 tl 2 altından hiç de fena değil
bereketli olsun canımkızlar bugün kumbarama 10 tl attım
selam bayanlar.
eskiden pek bi takip ediyordum sizi hatta kumbara edinip sayenizde epeyde bi para biriktirdim
ama evlilikti düğündü dernekti derken bişiy kalmadı elde avuçta.
şimdi yeniden başladım kumbaraya.
ve hatta evlendiğim 1 ay olmasına rağmen 1 çeyrek altın aldım.
2. çeyreğimde yolda kısmetse
130 tlden aldım daha dün. ama ne kadar çıkar daha bilinmez.
gerçi uzun vade de olucağı için pekte zarar etmez herhalde.
sizden aldığım taksitlerlede bütün harcamalarıma dikkat ediyrm.
bugün işe gelmeden 1 buçuk tl attım bile kumbarama.
Hiç fena olmamasını bıraktım bence harikaa dahada bereketlensin paracıklarımız inşallahhh
bereketli olsun canım
bereketli olsun canım hayırlı birikimler yapabilmen dileğiyle...