• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

altın fiyatları çok uçuk kızlar. acaba döviz yapıpmı kenara koysak?? tl olunca harcanıyor çünkü ama döviz olunca yine bozdurması zor olur. aslında benim bankada hesabım var ama tl yatırıyorsun altın gramı satın alıyorsun. bende altın çok yüksek diye yatıramıyorum ama düşeceğede benzemiyor.

canım bende öyle duydum aslında geçen sene duvara asmalık almıştım sonraki ay biz para biriktirmeye başladık,ondan uğuruna inandım bereket getirir diye okumuştum işte geçen gün görünce porselen gibi çok şirinlerdi çoktan arıyordum yeni bi yer açıldı alıverdim:1:

En güzelini yapmışsın arada kendimizi şımartmak mutlu etmek gerekir değilmi ama :21::21:

merhaba kızlar

kaç gündür uğrayamadım okuyup çıktım hemen. Diğer evimizde olduğumuz için kumbarama uzağım atamıyorum bişi:( Harçlığımdan ne kadar artarsa kavanozuma atıcam artık :( eve gidincede bozukluk işlerini sürdürürüm :) Burayı okuyunca para biriktirme hırsı geliyor ya :)))))

dün isteksiz isteksiz kuaföre gittim..
isteksiz olmam için sebep varmışta benim haberim yokmuş:36:
çene altımda senelerdir bitmeyen iki üç tel kılama epilasyon ve kaş aldırdım 20 tl mi aldı pis karı.
asla şu ne kadar bu ne kadar mevzusuna girmem ,hiçte girmediğim için soyuyor sanırım çaktırmadan.
böyle fuzuli şeyler çok sinir ediyor beni,bir eksiğimi tamamlardım 20 tl ile...
napalım kısmet

evet canım sormadığından bir anda fiyatı duyunca kazıklanmış hissediyorsun bende çok kazıklanıyordum eskiden de:1:

Epeydir bu başlığa uğramadığımı farkettim...
Görüşmeyeli bir kelepçe bir de bilezik yaptım...
İkinici yolda inşallah... :1:

Son düzenleme:
Sağolasın arkadaşım... :71:

Lahanam nasılsın kuzum...
Görüşemedik epeydir...
Teşekkür ederim bu arada, naparsın canım evlencez birikim lazım :1:
Gereksiz harcama yapmak ne demekti :1: unuttum da...

canım sağol evet epeydir uğramadın.bende çok sık kızlar kadar yazamıyorum onları okudukça geri çekiliyorum:)
bir ben beceremiyorum ya.
sen nasıl bir düzen içinde biriktirdiğini yazmıştın.
hemde her istediğini alırken yani gerekli olan.
ben har vurup harman savuran biri değilim ama olmuyor nedense.
geçen ay düzene koydum herşeyi bu şuraya bu buraya diye maaşımı geç aldım içerden yemek zorunda kaldım .parça pincik alınca maaşı tüm hevesim kırılıyor ve hepten karıştırıyorum.

Son düzenleme:
canım sağol evet epeydir uğramadın.bende çok sık kızlar kadar yazamıyorum onları okudukça geri çekiliyorum:)
bir ben beceremiyorum ya.
sen nasıl bir düzen içinde biriktirdiğini yazmıştın.
hemde her istediğini alırken yani gerekli olan.
ben har vurup harman savuran biri değilim ama olmuyor nedense.
geçen ay düzene koydum herşeyi bu şuraya bu buraya diye maaşımı geç aldım içerden yemek zorunda kaldım .parça pincik alınca maaşı tüm hevesim kırılıyor ve hepten karıştırıyorum.

Oy kuzum benim kıyamam ya...
Ben de senle aynı durumdayım biliyor musun?
Maaşımı her ay bir ay geriden alıyorum ve bölük pörçük...
Dediğin gibi bereketi de kalmıyor gibi kalıyor insana...

Mesela çok uzun süredir kıyafet almadım, artık almaya da hiç niyetim yok...
Çeyiz işini de duraksattım, al al bitmiyor ki az da koca evine kalsın...
Dedim azcık birikteyim hiç olmazsa...

İçerden yemek tüm dengeyi bozuyor canım, haklısın...

Kızlar ben bu birikim işinde bir şeyi fark ettim mesela kredi kartı extrelerimi atmıyorum defterime yazıyorum maaşıma göre maximum daha ne kadar harcanılabilir belirliyorum gereksiz harcamalardan elbette sizler gibi uzak duruyor yemek masrafı yapmamaya özen gösteriyorum evde yemek hem daha ekonomik hemde sağlıklı yol masraflarını olabildiğince kıstım yürünebilecek yere yürüyorum hem spor da oluyor :9: birde birikim için belirli bir tarih ve belirli bir hedef belirliyorum bu sayede hepten gaza gelmiş oluyorum ve elbette sizlerin sayesinde teşekkürler canlarr :21::16::16:

Oy kuzum benim kıyamam ya...
Ben de senle aynı durumdayım biliyor musun?
Maaşımı her ay bir ay geriden alıyorum ve bölük pörçük...
Dediğin gibi bereketi de kalmıyor gibi kalıyor insana...

Mesela çok uzun süredir kıyafet almadım, artık almaya da hiç niyetim yok...
Çeyiz işini de duraksattım, al al bitmiyor ki az da koca evine kalsın...
Dedim azcık birikteyim hiç olmazsa...

İçerden yemek tüm dengeyi bozuyor canım, haklısın...

özel mesajlarına bakar mısın...

dün isteksiz isteksiz kuaföre gittim..
isteksiz olmam için sebep varmışta benim haberim yokmuş:36:
çene altımda senelerdir bitmeyen iki üç tel kılama epilasyon ve kaş aldırdım 20 tl mi aldı pis karı.
asla şu ne kadar bu ne kadar mevzusuna girmem ,hiçte girmediğim için soyuyor sanırım çaktırmadan.
böyle fuzuli şeyler çok sinir ediyor beni,bir eksiğimi tamamlardım 20 tl ile...
napalım kısmet

:57::57:

zaten dikkat ettikçe abuk yerlerden çıkar çok fazla sıkmayacaksın

Back