Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

kızlar ben öğrenciyim ve özel ders veriyorum. 2 ayda elime kredi annemin gönderdiği dahil 2000 tl geçti. 340 yurt parası, 470 anneme yolladım, 300 kendi taksitlerim derken elimde 450 tl civarı kaldı. cok fazla özel dersim olunca yol param ona göre oldu, yemekleri dısarda iki arada yedim mecburen. kalan paramı yaz okulu için ayıracagım. bide 150 tl taksidim var daha offff
bu arada kardeşimi kandırdım, 1 eylüle kdr ortak para biriktirip tatil için harcayacagız. bakalım ne olacak onun için şimdilik 8,30 tl ayırdım

bereketli olsun canım

bende biriktiriyorum para şu an ne kadar var bilmiyorum :) bakalım sizinle ne kadar biriktiricem gaza gelicem gibi görünüyor :)

slm canım nasılsın paracıkların nasıl ne yaptın denedin mi yöntemi yoksa harcadın mı merak ettim ben zorlansamda yapmaya çalışıyorum.

denedim canım yani deniyorum..

ay başı attım kenara bir miktar kalanıyla idare etmeye çalışıyorum bakalım yetecek mi

Son düzenleme:
bende katılmak istiyorum ama çeyrek de almış başını gitmiş ayda 135 lira öyle kenara atılan bozuklarla birikir mi??

bugün evde mendil açtım.. babamın cebindeki tüm bozuklukları topladım annemde attı bişeycikler 30 liram var kumbaramdaa

bende katılmak istiyorum ama çeyrek de almış başını gitmiş ayda 135 lira öyle kenara atılan bozuklarla birikir mi??
birikiyor canım benim 150 tl birikmiş kumbarada
bugün evde mendil açtım.. babamın cebindeki tüm bozuklukları topladım annemde attı bişeycikler 30 liram var kumbaramdaa

süpersin yaaa bayılırım bozuk paralara

kızlar normalde cuma açacaktım kumbaramı ama dayanamadım ya gidip geldim kumbarayı sallayıp bıraktım en sonunda açtım 150 tl birikmiş 150 de başladığım gün atmıştım yani 1 ayda 300 tl olmuş yaşasınnndarısı gelecek ay başına çarşamba 2 tane altın alırım kalanı diğer aya aktarırım yada ayrı koyarım:129::118:

kredi kartını da bırakmam ii oldu bilgisayar taksidimizde bitiyor bu ay son 200 tlydi ondan da kurtuluyoruz hesapladım 1 ayda market ve pazarda 170 tl harcamışım içine sigara da dahil17::78:)süper yaainşlh devam edebilirim böyle ay sonuda hesaba maaştan kalan parayı atarız bereket versin allah hepimize

Bende katılıyorum
hoşgeldin canım hayırlı olsun inşallah
denedim canım yani deniyorum..

ay başı attım kenara bir miktar kalanıyla idare etmeye çalışıyorum bakalım yetecek mi
hadi bakalım hayırlısıyla evdeki hesabı çarşıya da tutturdun mu tamamdır canım bu iş.Allah kolaylık versin canım .
hoşgeldin ..

gittikçe çoğalıyoruz ne atarsanız atın kenara bizlerle paylaşın arkadaşlar

bu sayfalar aktıkça bizde azimleniyoruz :92:
evet canım çok haklısın gerçekten insanı süper motive ediyor
nacizane elinden geldiğince market ve pazarlardan uzak durmanı tavsiye ederim cnm o zaman artıyo
kesinlikle iki de bir çarşı pazar market insanı almıyacaklarını da aldırır sonra da paracıklar öyle elimizden akıp gider işte o yüzden çarşıya çıkacağımız zaman elimizde mutlaka liste olmalı ve dışına çıkılmamalı diye düşünüyorum. şimdi eskisi gibi de değil pazarlar da elektronik terazi kilolarca almak zorunda da değiliz ne kadar istiyorsak alıyoruz hem çürüyüp çöpe gitmiyor hem de paracıklarımız bizde kalıyor
birikir canım birikir inşallah.
en azından ne biriktirirsen o kar değil midir?
kendimizi olumsuza değil olumluya şartlandırırsak başarılı oluruz her işte olduğu gibi bu işte de

ohhhhhhhhhhhh bereketli olsun canımcım
süpersinnnnnnnnnnnnnnnnnnn bereketli olsun canım

harika bundan sonra daha da çok atarsın köşeye bereketli olsun canım

Günaydın kızlar. Ev hanımıyım, bildiğiniz kadar para toplamak çok zor oluyor, eşimin de borcu fln çok, amaaaa yine de kenara para aticam altın alıcam. Çimdilik 15 tl var. Hadi hepimize hayırlı uğurlu olsun!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…