Bende aranıza katılım bakalım ne kadar biriktiricem..
haydi Bismillah o zaman :13:
hoşgeldin..
sabah eşimin pantolonunu katlıyordum 1.50 çıktı
attım getti...
kızlar ben öğrenciyim ve özel ders veriyorum. 2 ayda elime kredi annemin gönderdiği dahil 2000 tl geçti. 340 yurt parası, 470 anneme yolladım, 300 kendi taksitlerim derken elimde 450 tl civarı kaldı. cok fazla özel dersim olunca yol param ona göre oldu, yemekleri dısarda iki arada yedim mecburen. kalan paramı yaz okulu için ayıracagım. bide 150 tl taksidim var daha offff
bu arada kardeşimi kandırdım, 1 eylüle kdr ortak para biriktirip tatil için harcayacagız. bakalım ne olacak onun için şimdilik 8,30 tl ayırdım
harikaaaaaaaaaaaaa enişteye de aferin destek olduğu içinsagolsun bugun esim kumbarama 40 sterlin ve bozuklarini atti
bu ay bende öyle deneyeceğim bakalım
her ay kalanı birikim yapıyordum bu ay başından ayıracağım bi kısmını bakalım bu uygulama tutacak mı
slm canım nasılsın paracıkların nasılne yaptın denedin mi yöntemi yoksa harcadın mı merak ettim ben zorlansamda yapmaya çalışıyorum.
Bende katılıyorum
nacizane elinden geldiğince market ve pazarlardan uzak durmanı tavsiye ederim cnm o zaman artıyodenedim canım yani deniyorum..
ay başı attım kenara bir miktar kalanıyla idare etmeye çalışıyorum bakalım yetecek mi
birikiyor canım benim 150 tl birikmiş kumbaradabende katılmak istiyorum ama çeyrek de almış başını gitmiş ayda 135 lira öyle kenara atılan bozuklarla birikir mi??
bugün evde mendil açtım.. babamın cebindeki tüm bozuklukları topladım annemde attı bişeycikler 30 liram var kumbaramdaa
hoşgeldin canım hayırlı olsun inşallahBende katılıyorum
hadi bakalım hayırlısıyla evdeki hesabı çarşıya da tutturdun mu tamamdır canım bu iş.Allah kolaylık versin canım .denedim canım yani deniyorum..
ay başı attım kenara bir miktar kalanıyla idare etmeye çalışıyorum bakalım yetecek mi
evet canım çok haklısın gerçekten insanı süper motive ediyorhoşgeldin ..
gittikçe çoğalıyoruz ne atarsanız atın kenara bizlerle paylaşın arkadaşlar
bu sayfalar aktıkça bizde azimleniyoruz :92:
kesinlikle iki de bir çarşı pazar market insanı almıyacaklarını da aldırır sonra da paracıklar öyle elimizden akıp gidernacizane elinden geldiğince market ve pazarlardan uzak durmanı tavsiye ederim cnm o zaman artıyo
birikir canım birikir inşallah.bende katılmak istiyorum ama çeyrek de almış başını gitmiş ayda 135 lira öyle kenara atılan bozuklarla birikir mi??
ohhhhhhhhhhhh bereketli olsun canımcımbugün evde mendil açtım.. babamın cebindeki tüm bozuklukları topladım annemde attı bişeycikler 30 liram var kumbaramdaa
süpersinnnnnnnnnnnnnnnnnnn bereketli olsun canımkızlar normalde cuma açacaktım kumbaramı ama dayanamadım ya gidip geldim kumbarayı sallayıp bıraktım en sonunda açtım 150 tl birikmiş150 de başladığım gün atmıştım yani 1 ayda 300 tl olmuş yaşasınnn darısı gelecek ay başına çarşamba 2 tane altın alırım kalanı diğer aya aktarırım yada ayrı koyarım:129: :118:
kredi kartını da bırakmam ii oldu bilgisayar taksidimizde bitiyor bu ay son 200 tlydi ondan da kurtuluyoruzhesapladım 1 ayda market ve pazarda 170 tl harcamışım içine sigara da dahil 17::78:)süper yaa inşlh devam edebilirim böyle ay sonuda hesaba maaştan kalan parayı atarız bereket versin allah hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?