• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

2 tl atabildim bugün:25:kaç gndür ekmekte almıyorum hamur işi yapıyorum,gözleme poğaça vs,eşimin vardiyası nedeniyle sadece kahvaltı da beraberiz geçiştiriyorum bende:56:kumbaralarınızı açınca yazın kızlarda gaza gelelim merak ediyorum ben:17:

2 tl atabildim bugün:25:kaç gndür ekmekte almıyorum hamur işi yapıyorum,gözleme poğaça vs,eşimin vardiyası nedeniyle sadece kahvaltı da beraberiz geçiştiriyorum bende:56:kumbaralarınızı açınca yazın kızlarda gaza gelelim merak ediyorum ben:17:

Olur canım hatta çok güzel olur paylaşalım burda rakamlarımızı ben yazayım şimdi işten çıkıcam 5 te hemmen koşup valedi mevduatıma 200 tl atıcam bozuk para kumbiriğimde 50 tl yi geçti :66::66::66: bidahaki ayda bir cumhuriyet parasını tamamlarım inşş şimdilik 400 tl kenarda birde benim maaşım küsüratlı yatıyor 30 tl sini atm de bırakıyorum şimdilik ordada 30 tl var bu aydan sonra 60 olacak :nazar::nazar::nazar::nazar: amann hepimize maşallahhh bereketli olsun paracıklarımız :52::52::52:

Olur canım hatta çok güzel olur paylaşalım burda rakamlarımızı ben yazayım şimdi işten çıkıcam 5 te hemmen koşup valedi mevduatıma 200 tl atıcam bozuk para kumbiriğimde 50 tl yi geçti :66::66::66: bidahaki ayda bir cumhuriyet parasını tamamlarım inşş şimdilik 400 tl kenarda birde benim maaşım küsüratlı yatıyor 30 tl sini atm de bırakıyorum şimdilik ordada 30 tl var bu aydan sonra 60 olacak :nazar::nazar::nazar::nazar: amann hepimize maşallahhh bereketli olsun paracıklarımız :52::52::52:

ohhhh süpersin canım bereketli olur inşallah :16:

ben bu ay açtım 47 çıktı günüme verdim :64:
gelecek ay çeyrek günü başlıyor yine bozukları atıp çeyrek almak için eklerim :64:

geçen çarşıda bıçak gördüm mutfak için 1.5 tl idi renkli sapları vardı
eşime anlattım akşam neden almadın dedi ben de bilmem almadım dedim
sen abarttın bu işi dedi :60:
bu işin sonunu hiç iyi görmüyorum kızlar öldüğünü sandığım alışveriş canavarım hortlamasın:60::60:

ben bu ay açtım 47 çıktı günüme verdim :64:
gelecek ay çeyrek günü başlıyor yine bozukları atıp çeyrek almak için eklerim :64:

geçen çarşıda bıçak gördüm mutfak için 1.5 tl idi renkli sapları vardı
eşime anlattım akşam neden almadın dedi ben de bilmem almadım dedim
sen abarttın bu işi dedi :60:
bu işin sonunu hiç iyi görmüyorum kızlar öldüğünü sandığım alışveriş canavarım hortlamasın:60::60:
aynen canım yaa bende kahvaltılık porsselen tabak gördüm 3.5 tl idi evirdim çevirdim koydum,akşam eşime anlattım alsaydın dedi ona vereceğimi kumbaraya atarım dedim abarrttın sende dedi:60:bakalım nereye kadar gidecek kayınvalidemi aradım demin yeni yolluk alacaktım,neyse aldınmı kzıım dedi yok anne para biriktiriyorum vazgeçtim dedim yazık ben sana alırım dedi babamda arkadan kızım yemenden kessme sakın ben size destek olurum dedi:70::17:size gelsek batırırız o zaman sizi dedi yeme konusunda bende siz merak etmeyin ben size rejim yaptırırım dedim:)güldüler valla bana:)

Son düzenleme:
ben de elime geçen bozukluğu 2 gündür attım kumbişime ama saymadım henüz:1:

gel ayın 15 i gel
ben bu ayda da 1 tane cumhuriyet altını almaya niyetlendim nasıl olacak bakalım :23::23:

Back