Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkürlerr hiç biriktiremeyen biriyim bana birşeyler katacağına eminim bu konunun :)
evet canım ya maşallah bizebravoooooo ayy nasılda tutumlu hanımlarız biizzz
süpersinnn yaa maşallah bende 10 gün sonra açacağım kumbaramı bakalım kaç lira çıkacakdün çeyrek aldım 127 idi söylemiyi unutmuşum sizlere ..
bugün altın ne kadar oldu hiç fikirm yok :78:
kızlar bende katılabilirmiyimm aranızaaa
süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrdün çeyrek aldım 127 idi söylemiyi unutmuşum sizlere ..
bugün altın ne kadar oldu hiç fikirm yok :78:
kızlar bende katılabilirmiyimm aranızaaa
2 tl atabildim bugünkaç gndür ekmekte almıyorum hamur işi yapıyorum,gözleme poğaça vs,eşimin vardiyası nedeniyle sadece kahvaltı da beraberiz geçiştiriyorum bendekumbaralarınızı açınca yazın kızlarda gaza gelelim merak ediyorum ben
Olur canım hatta çok güzel olur paylaşalım burda rakamlarımızı ben yazayım şimdi işten çıkıcam 5 te hemmen koşup valedi mevduatıma 200 tl atıcam bozuk para kumbiriğimde 50 tl yi geçti bidahaki ayda bir cumhuriyet parasını tamamlarım inşş şimdilik 400 tl kenarda birde benim maaşım küsüratlı yatıyor 30 tl sini atm de bırakıyorum şimdilik ordada 30 tl var bu aydan sonra 60 olacak amann hepimize maşallahhh bereketli olsun paracıklarımız
2 tl atabildim bugünkaç gndür ekmekte almıyorum hamur işi yapıyorum,gözleme poğaça vs,eşimin vardiyası nedeniyle sadece kahvaltı da beraberiz geçiştiriyorum bendekumbaralarınızı açınca yazın kızlarda gaza gelelim merak ediyorum ben
aynen canım yaa bende kahvaltılık porsselen tabak gördüm 3.5 tl idi evirdim çevirdim koydum,akşam eşime anlattım alsaydın dedi ona vereceğimi kumbaraya atarım dedim abarrttın sende dedibakalım nereye kadar gidecek kayınvalidemi aradım demin yeni yolluk alacaktım,neyse aldınmı kzıım dedi yok anne para biriktiriyorum vazgeçtim dedim yazık ben sana alırım dedi babamda arkadan kızım yemenden kessme sakın ben size destek olurum dedisize gelsek batırırız o zaman sizi dedi yeme konusunda bende siz merak etmeyin ben size rejim yaptırırım dedim:)güldüler valla bana:)ben bu ay açtım 47 çıktı günüme verdim
gelecek ay çeyrek günü başlıyor yine bozukları atıp çeyrek almak için eklerim
geçen çarşıda bıçak gördüm mutfak için 1.5 tl idi renkli sapları vardı
eşime anlattım akşam neden almadın dedi ben de bilmem almadım dedim
sen abarttın bu işi dedi
bu işin sonunu hiç iyi görmüyorum kızlar öldüğünü sandığım alışveriş canavarım hortlamasın
.
slm
kizlar dün 6. ceyregimi aldim
ama altin firlamis yaaa, 57€ verdim bir ceyrege (
.
bu kumbara işine bende başladım hatta eşim kumbara hediye etti
.
slm
kizlar dün 6. ceyregimi aldim
ama altin firlamis yaaa, 57€ verdim bir ceyrege (
.
ben de elime geçen bozukluğu 2 gündür attım kumbişime ama saymadım henüz
bende tık yok akşamada güne gidicem,para harcamayayım diye markete de çıkmadım çıksam yumurta yoğurt vsvs almam lazım çıkmıycam bugün inat ettim