Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

Merhaba kızlar, bende uzun zamandır para biriktirip çeyrek alayım deyip durdum ama malesef yapamadım Bende çareyi kredi çekmekte buldum. 12 ay vadeli 2000 tl aldım bankadan. Maaş hesabımda aynı bankada oldugu için dosya masrafo çok cüzi düştü. Üste binen faizde çok düşük zaten. Hesap yaptım bu şekilde daha iyi olacagını anladım... Aldım parayı hemen bankadan altın hesabı açtırıp attım gramları bankaya... Bundan sonra sanki ayda altın alırmış gibi krediyi ödücem. Kredi ödediğim için ilk onu ayırıyorum malum, bankayla oyun olmaz... Ama bana bu gazı verende sizler oldunuz... Çoookkk teşekkür ederim size...

hepimiz kendimize göre bir yol izliyoruz

sizin yolunuzda inş bereketli olur..

önemli olan kenara bimiktar atabilmemiz

bugune kadar burda biriktirdiğim tüm paramla yazlığım için yatak odası yatak örtüsü ve ıvır zıvır aldım..gitti paracıklar:))

bugune kadar burda biriktirdiğim tüm paramla yazlığım için yatak odası yatak örtüsü ve ıvır zıvır aldım..gitti paracıklar:))

ohh canım ne gzel hayırlı olsun.bak o birikim olmasaydı borçla alcaktın belki ama şimdi evini düzmüş oldun.tekrra birikir üzülme.hayırlı olsun...

slm kızlar bende her ay 1 çeyrek almak istiyorum ben zaten burda okumadan bu yöntemi kafamda belirlemiştim kumbaraya para atıyordum benide listeye eklermisiniz

slm kızlar bende her ay 1 çeyrek almak istiyorum ben zaten burda okumadan bu yöntemi kafamda belirlemiştim kumbaraya para atıyordum benide listeye eklermisiniz

canım hoşgeldin burada liste tutmuyoruz herkes gelirine hayat standartlarına göre istediği gibi birikim yapıyor fakat birbirimizle neler yaptığımızı paylaşarak birbirimizi çok iyi motive ettiğimiz kesin.
mesela ben burayı yaklaşık 1.5 aydır takip ediyorum iyiki de burayı keşfetmişim çünkü ben tam burayı keşfettim 3 tane günüm arka arkaya oldu ve ben o gün paralarını hemen değerlendirip 4 tane cumhuriyet altını aldım belki çoktan bir yerlere harcayacaktım kimbilir aslında savruk biri değilimdir cimri de değilimdir ama bu tür etkinlikler kişileri söz konusu olan mevzuya daha çok motive ediyor .şimdiden sana hayırlı bereketli birikimler dilerim .

sanırım regl zamnım ve acaip sinirlerim bozuk.
aklıma beynime tüm düşünceler akın etmiş durumda.
her an birini boğazlayabilecek kapasitedeyim.
maaşımı halen alamadım,bundan daha uzun zamnlar beklediğimde oldu.
zoruma giden hep en sona kalmak.
patronun arkasından bazı çok konuşan elemanlar var,yada maaş gecikince yüzüne ağrına gidecek bazı sözler söyleyenler.
onlar öyle gözünü korkuttuki sanırım hemen ödemeleri yapılıyor laf etmesinler diye.
bende bekarım ihtiyacım yok nasıl olsa bekler mantığıyla sanırım hep sona kalıyorum.
tmm tabiki ilk önce en çok ihtiyacı olana verilsin benimde içime sinmez zaten ama her defada yapılmaz ki ,insan bi ay birine bir ay birine düzeni uygular hak geçmesin diye.
biliyorum ki hiç ağlama sebebi değil sonradan belki kızacağım kendime ama işte regl beni bu duruma düşürdü...:44:

Son düzenleme:

Allah her açıdan kolaylık versin canım .
regl zamanı hangimiz alt üst olmuyoruz ki değil mi? valla bu hormonların işleyişi bizi ne psikolojilerin içerisine sürüklüyor ama biliyoruz ki geçici o yüzden ne yapıyoruz takmıyoruz

sen zaten bu iradenle kendi kendine günlerden fazla biriktirirsin canım
canım ya sizin sayenizde gaza geliyorum valla
hoşgeldin canım süpersin ,nşlh her ay alabilirz
wawww maşallah canıma
canım haklısın ama üzülme bikaç güne geçer inşlh kendini yıpratma er geç paran gelsinde sen canını sıkma

selam tutumlu hatunlarr:92::92::92:
bende yakında nasipse evleneceğim malum çeyiz almak masraflı ve bitmeyen bi iş bunun için bende bi kumbara yapmıştım ilk zamanlarda bulduğumu atıyodum sonrada eksiiklerimi alıyodum ama aylardır unutmuşumm.. bu topik bi köşeye attığım kumbaramın geri dönüşü olduuu belki biriktirdiklerimle çeyrek alamam ama evime bişeyler alabilirim eylülden sonra artık birikim işine geçebilirm

olsun canım evine bişeyler almakta güzel,hemen başla
bu ayın ilk birikimine 5 tl ile başladım hadi hayırlısı
süpersinn bende tık yok:97:
sagolsun bugun esim kumbarama 40 sterlin ve bozuklarini atti
maşallhh bereketli olsun

benimde haftalıktan 10 tl kaldı ama eşim berbere gidecek ona vericem sanırımbu arada gün işi bitmiş bizim yaz geldi herkes köylere düğünlere gidiyor diye kışa devamm edicez:97:dün kumbaramı döktüm bir avuç daha olsa dolacak bisürüydü ama saymadım cuma sayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…