Günaydın kızlar. Ev hanımıyım, bildiğiniz kadar para toplamak çok zor oluyor, eşimin de borcu fln çok, amaaaa yine de kenara para aticam altın alıcam. Çimdilik 15 tl var. Hadi hepimize hayırlı uğurlu olsun!
kredi kartını da bırakmam ii oldu bilgisayar taksidimizde bitiyor bu ay son 200 tlydi ondan da kurtuluyoruzhesapladım 1 ayda market ve pazarda 170 tl harcamışım içine sigara da dahil 17::78:)süper yaa inşlh devam edebilirim böyle ay sonuda hesaba maaştan kalan parayı atarız bereket versin allah hepimize
saol canım inşllh ,daha hayırlı birikimlerimiz olsun inşlhhoşgeldin canım hayırlı olsun inşallah
harika bundan sonra daha da çok atarsın köşeye bereketli olsun canım
evet canım şimdilik bende evdeyim pazardan marketten atanı kenara koymaya çalışıyorum hoşgeldin canım sendeGünaydın kızlar. Ev hanımıyım, bildiğiniz kadar para toplamak çok zor oluyor, eşimin de borcu fln çok, amaaaa yine de kenara para aticam altın alıcam. Çimdilik 15 tl var. Hadi hepimize hayırlı uğurlu olsun!
saol canım valla bende şaşırdım ilk defa denedim bu ay bakalım nasıl gidecekvay süpersin Allah bereket versinmarket pazar alışverişi sadece 170 mi tuttuu çok iyiymişş. valla böyle tutumlu hanımları gördükçe imreniyorummm
Arkadaşlarım herkesin birikimleri hayırlı ve bereketli olur inşaallah..
Ben de bu azimli ve tutumlu gruba dahil olmak istiyorum
Ben de burayı takip ederek geçen ay 2 çeyrek altın aldım,bu ay da 400 tl biriktirdim 3 çeyrek parası yapıyor ama bir türlü gidip alamadım altınları
Burada böyle paylaşımda bulunmak ve birbirimize destek olmak çok güzel,inşaallah birikimlerimizi en güzel şekilde değerlendirebiliriz
ececik imrendim vallahi sana 170 tl gitmis aylik masrafin bayildim.biz burada iradeli harcadigimiz halde 2 kisi 625 tl oduyoruz nerdeyse her ay mutfak pazar masrafinane pahali memleket burasi yahu
süpersin canımm
ececik imrendim vallahi sana 170 tl gitmis aylik masrafin bayildim.biz burada iradeli harcadigimiz halde 2 kisi 625 tl oduyoruz nerdeyse her ay mutfak pazar masrafinane pahali memleket burasi yahu
canım ya inşllh olur bizde aynı şekilde yaz sonu arabamızı değiştirmek için biriktiriyoruz biriken para arabaya gidinceboş kalmamak için bende ayrı kenara atıyorumCanım hepimiz süperiz buradaki hanımların elinden uçanla kaçan kurtulmaz maşallah..
Benim hedefim eylül sonuna kadar 40 çeyrek yapabilmek..
Yaz sonunda araba almak istiyorum inşaallah..
Biriktirdiğimi eşim bilmiyor o bankadan kredi almaya niyetli..Ama ben en az miktarda kredi alabilmek için arabanın % 50 sini biriktirebilmek istiyorum..
Daha önce de yapmıştım şimdi de yapabilirim de emeklerim heba olmaz inşaallah..
Canım dediğin doğru geçinmek çok zor ama altın meselesi fikrime düştüğünden beri ben acaip dikkatli davranıyorum.Mesela markette uygun fiyatlı ve taze bir sebze görürsem yarım kilo alacağıma (biz evde iki kişiyiz) 3 kilo alıyorum ve ayıklayıp dondurucuya atıyorum,çünkü aynı sebzeyi aynı fiyata bir daha bulamayabilirim..
Bim market çok işe yarıyor bizim sitenin marketi-adını vermiyim hadi-çoook çok pahalı zaten burdaki insanlar da fiyata pek bakmaz doğrusu ama ben ordan almamaya gayret ediyorum.Bimde palmolive,ariel,proteks yani migrosta bulabileceğiniz herşey daha uygun fiyata var..Kalitesiz hiçbir ürün almam,hem gıda hem temizlikte en iyisini kulanmaya çalışırız ve Bim bu ihtiyacımıza %80 oranında cevap veriyor..Geri kalanını da bir şekilde başka yerlerden alıyoruz artık..
inşallah canım herşey gönlünce olsunCanım hepimiz süperiz buradaki hanımların elinden uçanla kaçan kurtulmaz maşallah..
Benim hedefim eylül sonuna kadar 40 çeyrek yapabilmek..
Yaz sonunda araba almak istiyorum inşaallah..
Biriktirdiğimi eşim bilmiyor o bankadan kredi almaya niyetli..Ama ben en az miktarda kredi alabilmek için arabanın % 50 sini biriktirebilmek istiyorum..
Daha önce de yapmıştım şimdi de yapabilirim de emeklerim heba olmaz inşaallah..
selam kıızlar bende daha once burda çeyrek bırıktırmıştım sonra doğum falan yaptım masrafımıkz oldu
ama bura sayesınde epeyce bırıkım yaaptık eşımlede eylulde başlamıştım bırıkıme şımdı burayı okudum yenıden bırıktırmeye karar verdım eşımın ışlerıde pek ıyı deıl ama ne koysam o kardır yenıden bırktırmeye başladım bugunluk benden 1 lira
ya kizlar ben yurtdisindayim burada bim felan yok keske olsa
bizde harcamalarimizi minumuma indiriyoruz her ay su anda odedigimiz ev kirasi ve aylik harcamamiz iste.faturalar ev kirasinin icinde 2000 tl kiramiz var,ustelik 3 kucuk oda icin kiytirik bir apartman katigelde icin acimasin ama yapacak birsey yok burada ev almasi ruya kiralrda boyle isimize gelirse yani ay sonu 2-3 kurus kenara koyuyorsak ona sukur ben calismiyorum sadece esimin maasi bu ulkede ancak yetiyor.yinde cok sukur kendi yagimizla kavruluyor ilerisini icin azda olsa birikim yapiyoruz elhamdulillah.
bugun kumbaradan 20 sterlin cikmak zorunda arkadasa gidecegim oglunun dogum gunu vardi dun gidemedik. benimde hediye alacak zamandim olmadi para verecegim yani
kesinlikle birikimde bimin katkısı yadsınamaz meyve sebze hariç herşeyi bim den alırım bimin kendi markaları da gerçekten çok kaliteli özellikle temizlik malzemeleri.Canım dediğin doğru geçinmek çok zor ama altın meselesi fikrime düştüğünden beri ben acaip dikkatli davranıyorum.Mesela markette uygun fiyatlı ve taze bir sebze görürsem yarım kilo alacağıma (biz evde iki kişiyiz) 3 kilo alıyorum ve ayıklayıp dondurucuya atıyorum,çünkü aynı sebzeyi aynı fiyata bir daha bulamayabilirim..
Bim market çok işe yarıyor bizim sitenin marketi-adını vermiyim hadi-çoook çok pahalı zaten burdaki insanlar da fiyata pek bakmaz doğrusu ama ben ordan almamaya gayret ediyorum.Bimde palmolive,ariel,proteks yani migrosta bulabileceğiniz herşey daha uygun fiyata var..Kalitesiz hiçbir ürün almam,hem gıda hem temizlikte en iyisini kulanmaya çalışırız ve Bim bu ihtiyacımıza %80 oranında cevap veriyor..Geri kalanını da bir şekilde başka yerlerden alıyoruz artık..
Güncel Altın fiyatları - Doviz.comkızlar çeyrek altın ne kadar suan tam olarak 130 liramı
az daha bekleseydin antikacılara satarmışsınay hanımlar, ben kendimi bildim bileli artanı bi kumbaraya koyarım.
o kumbaram hala dolmadı. biraz büyük. 1 sene önce içini karıştırdığımda 90ların bozuklukları vardı.
yani biriktir biriktir, biz biriktirirken paranın değeri düşüyor :90:
bu yüzden aylık olarak birikim yapmak çok mantıklı, her ayın sonunda kumbarayı boşaltın. birikmezse 2 ya da 3 ay. gerçi buaralar enflasyon çok az. paranın değeri sabit hatta bazen artıyor.
ben de almanyası fransası vs bi sürü ülkede yaşadım sen sanırım ingilteredesin orası daha da pahalıymış bi de çalışmıyorsan işin zor birikim yapmak için Allah kolaylık versin. Seni çok haklı buldum paranın bereketi mi olmuyor nedir bilmiyorum. 3000 lira maaş alıyordum tektim 1000 lira kira veriyordum kalan mutfaga filan ancak yetiyordu bi de uçak parasınabaşka da süsüm yol param vs vs olmamasına ragmen doğru dürüst bi birikim yapamadım, yurtdısında zor valla. Şimdi ankarada çalısıyorum 1500 alıyorsam 1000 lirası bana kalıyor (e babamın evindeyim masrafım sıfır bi tek anneme veriyorum işte kendime de ufak tefek) çok iyi gidiyor şimdilik
nacizane elinden geldiğince market ve pazarlardan uzak durmanı tavsiye ederim cnm o zaman artıyo
bende katılmak istiyorum ama çeyrek de almış başını gitmiş ayda 135 lira öyle kenara atılan bozuklarla birikir mi??
kızlar normalde cuma açacaktım kumbaramı ama dayanamadım ya gidip geldim kumbarayı sallayıp bıraktım en sonunda açtım 150 tl birikmiş150 de başladığım gün atmıştım yani 1 ayda 300 tl olmuş yaşasınnn darısı gelecek ay başına çarşamba 2 tane altın alırım kalanı diğer aya aktarırım yada ayrı koyarım:129: :118:
Arkadaşlarım herkesin birikimleri hayırlı ve bereketli olur inşaallah..
Ben de bu azimli ve tutumlu gruba dahil olmak istiyorum
Ben de burayı takip ederek geçen ay 2 çeyrek altın aldım,bu ay da 400 tl biriktirdim 3 çeyrek parası yapıyor ama bir türlü gidip alamadım altınları
Burada böyle paylaşımda bulunmak ve birbirimize destek olmak çok güzel,inşaallah birikimlerimizi en güzel şekilde değerlendirebiliriz
ay hanımlar, ben kendimi bildim bileli artanı bi kumbaraya koyarım.
o kumbaram hala dolmadı. biraz büyük. 1 sene önce içini karıştırdığımda 90ların bozuklukları vardı.
yani biriktir biriktir, biz biriktirirken paranın değeri düşüyor :90:
bu yüzden aylık olarak birikim yapmak çok mantıklı, her ayın sonunda kumbarayı boşaltın. birikmezse 2 ya da 3 ay. gerçi buaralar enflasyon çok az. paranın değeri sabit hatta bazen artıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?