• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

akşam kimliğimi ararken kaç aydır kullanmadığım çantamda 5 lira buldum gıcır gıcır:23:sevinirken bozuk 3 lira daha çıktı ama kimlik yok,diğer çantaya bakarken bu kezde 1.25 tl buldum altın bulmuş kadar sevindim hemen 9.25 tlyi atıverdim kumbarama:62:

akşam kimliğimi ararken kaç aydır kullanmadığım çantamda 5 lira buldum gıcır gıcır:23:sevinirken bozuk 3 lira daha çıktı ama kimlik yok,diğer çantaya bakarken bu kezde 1.25 tl buldum altın bulmuş kadar sevindim hemen 9.25 tlyi atıverdim kumbarama:62:

Ben de geçenlerde tüm çantalara ve evin muhtelif yerlerine bakmıştım (dolap altları filan gibi :9:) bayağı bir para bulmuştum bozukluk şeklinde ben de çok sevinmiştim :10: seni çok iyi anlıyorum yani. :9: :52:

Arkadaşlar ne dersiniz.??? Bugün herkes evde para avına çıksın. :64: Çekmeceler, dolaplar , cepler, çocuğun oyuncak sepeti, çantalar bir kolaçan edilsin. :64: Bakalım sonuç ne olacak ??? :6: :6: :6: :27:

Ben de geçenlerde tüm çantalara ve evin muhtelif yerlerine bakmıştım (dolap altları filan gibi :9:) bayağı bir para bulmuştum bozukluk şeklinde ben de çok sevinmiştim :10: seni çok iyi anlıyorum yani. :9: :52:
evet canım süper oluyor:1:
Arkadaşlar ne dersiniz.??? Bugün herkes evde para avına çıksın. :64: Çekmeceler, dolaplar , cepler, çocuğun oyuncak sepeti, çantalar bir kolaçan edilsin. :64: Bakalım sonuç ne olacak ??? :6: :6: :6: :27:

ben akşam gaza gelip baya aradım gerisi varmı diye yok çekmeceden sadece 5 kuruş çıktı:1:

dün kumbişe 4 tl pazardan artanları attım
onun öncesi de eşimin bozukluklarını bunlar lazım mı dedim al senin olsun dedi kumbişe attım:1:
bir kaç tl daha derken 50 tl yi geçti bildiğim kadarıyla:9:

bugün maaşımı aldım kızlar, borclar ıcın esıme para gonderım kaldı 1600tl, bunun 100su dıyetısyen parsı olcak, 300 esımle bana aylık harclık desek 1000-1200 tl arası kalır, hala altın almakda kararsızım, ya düşerse altın dıye tırsıyorum

ayy bide ben bulabilsem öyle fazla düzenliyim birde işin ucunda para varsa asla unutmuyorum bide bana çıksa ne sevinicemm :1::1::1:

Çok arttır çokk :1::1::1: aslında akşam pazara gidince ürünlerin hem en güzeli hemde en ucuzu kalıyor diye biliyorum ben ama tabi şehir şehir böle bölge değişiklik gösterebilir:3:

şimdi geldim canım,20 tl götürdüm 6.5 tl harcadım:1:pek bişey almadım :97:13.50 tl atıverdim kumbarama:81::8:

ohh ne güzel:46::46:

demekki napıyormuşuz arada kumbaraya değil çantalara atıyormuşuz paracıkları ki arada unutuup karşılaşalım :64:

Back