sendeki koca modelinden bende de var canım borç istemişti vermiştim sonra aynen seninki gibi geri ödemedi.neyse bi zaman sonra yine istedi borç tabiki vermemiştim.Ama adam paralarımı çalmıştı yakızlar bende 19 haftaya girmek üzereyim evliyim ve ben uzun zamandır
para toplayıp kumbaraya atıyodum eşimden süreklüi para alıp kumbaraya atardımama eşim bi gün bana para lazım demezmi borç olarak ver ben sana sonra paramı alınca verecem dedi bende kumbaramı kırdım içinde tam biriktirdiğim para 500 çıktı
ama eşim ha bugü yarın verecem diyo :84::84::84: ama vermedi bi türlü bende soğudum artık para birikmekten şimdi taksidim var o bitince bende sizinle birlikte toplarım kızlarrr
topiğimiz hayırlı uğurlu olsuuunn
slm kızlarmaşallah iyice bitimiz kanlandı he bu gidişle bu birikim tecrübelerimizden bi danışman bürosu neyim açabiliriz yani
ben de dün biriktirdiğim 1500 tl ile çeyrek aldım 12 tane 1512 tl tuttu.126 dan aldım Allah bereket versin.
bide bşe diycam;hani para biriktirmek için mutfak masrafından artırmaya çalışan kızlara diycam.artırmaya çalışmayın direk para varken parayı kenara koyun ben öyle yapıyorum yoksa artmıyo valla:) o zaman acil bişey lazım olmadıkça harcamıyorum.
sendeki koca modelinden bende de var canım borç istemişti vermiştim sonra aynen seninki gibi geri ödemedi.neyse bi zaman sonra yine istedi borç tabiki vermemiştim.Ama adam paralarımı çalmıştı yagüler misin ağlar mısın??ev hırsızı dedikleri bu işte.neyse artık pişman ettim çaldığına bidaha çalamaz cesareti yok yani
karalahana sen nerdeydin altinlarla kactin sandim
cumhuriyet altınlarımın dışında ne olur ne olmaz diye para da tutuyorum baktım 750 tl olmuş
yanımda da 35-40 tl bulunduruyorum. kredi kartımı zaten çok ölçülü kullanırım.
bugün merak ettim kumbaracığımdakileri saydım 41 tl olmuş. 41 kere maşallah
cumhuriyet altınlarımın dışında ne olur ne olmaz diye para da tutuyorum baktım 750 tl olmuş
yanımda da 35-40 tl bulunduruyorum. kredi kartımı zaten çok ölçülü kullanırım.
bugün merak ettim kumbaracığımdakileri saydım 41 tl olmuş. 41 kere maşallah
:44:altın çok yükseldi malum..hala devam ediyor musunuz?
Merhaba Hanımlar
Bu ay'dan itibaren ben de birikim yapıyorum. 1 yıllık işsizlik ve yığınla borçtan sonra 8 aydır çalışıyorum ama kazandıklarım hep borca gitti. Maaaşım iyi aslında ama işte borç çoktu.
Bu ay bi 900-1000 tl arası param artıcak. Altın çok yükseldi altın almasam mı acaba. Ayrıca bu ay anneme 150 tl yolladım benım yerıme güne giriyor, 15 kısıymısız günde. Bana ne zaman sıra gelıcek bılmıyorum ama 1500 tl de ordan gelıcek:) Altın alırsam gram gram ınternet hasabından alabılırım ancak cunku benım evde saklamam pek mumkun degıl aksama kadar evde yokuz ne olacagı bellı olmaz.
Cnm aramıza hoşgeldinBen de uzun süre işsiz kaldım ve o süreçte paranın ve birikim yapmanın değerini anladım . Kendi kendime söz verdim. İşe girdiğim zaman her ay kenara para atacağım diye. Benimde borçlarım var . Bir kısmını onlara ödüyorum bir kısmına da birikim yapıyorum . Annem de benim yerime güne girmiş arkadaşlarıyla 15 kişilermiş .Ama ben ayda 100 tl veriyorum . Sanırım biz en son sıradayız . En son sırada olmak daha iyi aslında . Gün olayları mantıklı oluyor Saklayacak yer olarak sorun varsa bankada tutman daha iyi olacaktır cnm Bol bol birikimler diliyorum .
paranın yüzü sıcaktır canım. ondan bu topik böyle sıcak
bu ay bende öyle deneyeceğim bakalım
her ay kalanı birikim yapıyordum bu ay başından ayıracağım bi kısmını bakalım bu uygulama tutacak mı
amin canım sağolasın Allah hepimizin kazancını birikimini bereketli kılsın inşallahsüpersin canım allah bereketini versin inşllhbende haziran 10-15 arası açaıcam bakalım kumbaramı
maşAllah caanım bereketli olsun
Merhaba Hanımlar
Bu ay'dan itibaren ben de birikim yapıyorum. 1 yıllık işsizlik ve yığınla borçtan sonra 8 aydır çalışıyorum ama kazandıklarım hep borca gitti. Maaaşım iyi aslında ama işte borç çoktu.
Bu ay bi 900-1000 tl arası param artıcak. Altın çok yükseldi altın almasam mı acaba. Ayrıca bu ay anneme 150 tl yolladım benım yerıme güne giriyor, 15 kısıymısız günde. Bana ne zaman sıra gelıcek bılmıyorum ama 1500 tl de ordan gelıcek:) Altın alırsam gram gram ınternet hasabından alabılırım ancak cunku benım evde saklamam pek mumkun degıl aksama kadar evde yokuz ne olacagı bellı olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?