Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

sendeki koca modelinden bende de var canım borç istemişti vermiştim sonra aynen seninki gibi geri ödemedi.neyse bi zaman sonra yine istedi borç tabiki vermemiştim.Ama adam paralarımı çalmıştı ya güler misin ağlar mısın??ev hırsızı dedikleri bu işte.neyse artık pişman ettim çaldığına bidaha çalamaz cesareti yok yani

bu ay bende öyle deneyeceğim bakalım

her ay kalanı birikim yapıyordum bu ay başından ayıracağım bi kısmını bakalım bu uygulama tutacak mı

geçmiş olsun canım benimki istedi
bende acıdım verdim vermiyorum
demiyo verecenm diyo ama bir türlü
veremiyo gariban ama bende o göz varmı
ne yapıp edip ondan almam gerek
ne olursa olsun almalıyım çünkü ben onu uzun zamandır topladım

selam kızlar:80:
topic çok hareketlenmiş inanılmaz mutlu oldum, tutmluluğunuza ve para biriktirme azminize hayranım..
benim geçen ayki maaşıma dokunmadık, bu ayda hesap yaptık 250 tl artıyor onuda atıcam bankaya, bi sonraki ayda ne kadar artarsa üzerine koyup bilezik almayı düşünüyoruz kısmetse..
herkese bol kazançlı ve birikimli günler..

cumhuriyet altınlarımın dışında ne olur ne olmaz diye para da tutuyorum baktım 750 tl olmuş
yanımda da 35-40 tl bulunduruyorum. kredi kartımı zaten çok ölçülü kullanırım.
bugün merak ettim kumbaracığımdakileri saydım 41 tl olmuş. 41 kere maşallah

süpersin canım allah bereketini versin inşllh bende haziran 10-15 arası açaıcam bakalım kumbaramı

maşAllah caanım bereketli olsun

:44:altın çok yükseldi malum..hala devam ediyor musunuz?

ben inşallah 1 yıl daha biriktirmeyi ve bozdurmamayı düşünüyorum uzun bir süre bekleyeceği için altın alırım.hem İşin uzmanları da altın almayı öneriyor.2007 den beri altın yükselişte o zamanlar çeyrek altın 35-40 liraydı şimdi 126 eski tarih

Merhaba Hanımlar

Bu ay'dan itibaren ben de birikim yapıyorum. 1 yıllık işsizlik ve yığınla borçtan sonra 8 aydır çalışıyorum ama kazandıklarım hep borca gitti. Maaaşım iyi aslında ama işte borç çoktu.

Bu ay bi 900-1000 tl arası param artıcak. Altın çok yükseldi altın almasam mı acaba. Ayrıca bu ay anneme 150 tl yolladım benım yerıme güne giriyor, 15 kısıymısız günde. Bana ne zaman sıra gelıcek bılmıyorum ama 1500 tl de ordan gelıcek:) Altın alırsam gram gram ınternet hasabından alabılırım ancak cunku benım evde saklamam pek mumkun degıl aksama kadar evde yokuz ne olacagı bellı olmaz.

Cnm aramıza hoşgeldin Ben de uzun süre işsiz kaldım ve o süreçte paranın ve birikim yapmanın değerini anladım . Kendi kendime söz verdim. İşe girdiğim zaman her ay kenara para atacağım diye. Benimde borçlarım var . Bir kısmını onlara ödüyorum bir kısmına da birikim yapıyorum . Annem de benim yerime güne girmiş arkadaşlarıyla 15 kişilermiş .Ama ben ayda 100 tl veriyorum . Sanırım biz en son sıradayız . En son sırada olmak daha iyi aslında . Gün olayları mantıklı oluyor Saklayacak yer olarak sorun varsa bankada tutman daha iyi olacaktır cnm Bol bol birikimler diliyorum .

Canım hoşbulduk, valla sorma bu gün olayını ben de sevdim, ayda 150tl esımle dısarda yeme yıyecegımıze kenara atmıs oluyorz, yoksa o para dursa bır sekılde gıder, biz eşimle borçla evlendık, daha dogrusu kredıyle evlendık, evlenınce ben ankaradakı ısımden cıktım ıstanbula geldım ama 1 yıl kpssye calıstım arada da ıs aradım ama bulamadım, kredı borcumuz aslında 2013de bıtecek ama bız her ay 3 kredı oduyoruzkı erken bıtsın(2100 lıra toplam). böyle olunca hıc bırıkım yapamadım, neysekı sımdı ayda 2 kredi ödüycez bana para kalıcak, proje bazlı bir işde calısıyorum 3 ay sonra iş bıtecek ama ne kadar bırıktırsem kardır dıyorum

bu ay bende öyle deneyeceğim bakalım

her ay kalanı birikim yapıyordum bu ay başından ayıracağım bi kısmını bakalım bu uygulama tutacak mı

Ben hem ayırıyorum hemde artan 1 tl likleri atıyorum ayırdıklarım 400 tl oldu altın ucuzlarsa bidahaki ay tamamlayıp 1 tane daha cumhuriyet alabilirim inşallah maaştan kalan 200 tl de mevduata gidicek kumbaradada 50 tl olmuştur herhalde 1 de cumhuriyet kenarda daha ne isteyeyim hihohoyytt

hoşgeldin aramıza

bankada gramla altın almak gerçekten mantıklı biz de bu ay hesap açtık..

insanın içi rahat oluyor

bol birikimler olur canım inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…