Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

evtttt listemiz bu 7.2 üzerine 50 tl cnmm birirktihihoyyyt

ben en son aldığımda birbuçuk ay olmuştur 94 filandı ne zaman bu fiyata çıktı yahu kafamçokkarıştı100 ürkütücü biraz ticarete dökelim işide son 99 olmazmı abla

Katrem ellerine saglik, cizelge cok guzel olmus.Bugun 9.65 attim , toplam 37.15 oldukaydirigubbakcemile5

ya ben de katılmak istiyorum, hayatım boyunca çok kazansam da az kazansam da para biriktiremedim. 2 yıl sonra evlenicem. beni de ekler misinizz??

dün kuyumcuda bir kadın altı hemde eski çeyrek 101 liraya verdiler.
yine çıkışta yani.
inş 110 uda geçemz ay sonuna kadar...

yok yaw geçmez sanmıyorum

dün bende 4,25 attım sanırım (aslında 6,25 de olabilir ama siz 4,25 yazın ) fazlası varsa ay sonu ekleriz

BENDE VARIIIMM ... BU YÖNTEMLE 4 ALTIN YAPTIM BİLEE
kenarda para olunca bi şekilde harcanıyor.ama altın olunca 3e 5 e bozdurup harcamıyorum.eee zaman tassarruf zamanı...hepimize hayırlı olsun arkadaşlar...

dün 10 tl attım katrem eklermisin cnm opuyorumnanaktan

bugun daha bişey atmadım bilmiyorumkismile

Ben uzun zamandir biriktiriyorum demistim ya.... onumuzdeki hafta Turkiyeye gidecegimizden bu ay a devam edemem...... biriktirdigim parayi goturup butunletecem.. bakalim nekadar olmus... sayip geliyorum

bugün pazara çıkcam ordan para atırırsam kenara koycam artan parayı şimdilik 5 tl daha koydum katrem toplam 50 tl oldu şimdi kaydirigubbakcemile2

eline sağlık canım süper olmuş ama bu seni yormaz mı... zor olur senin için...
bu gün para atamadım henüz biraz sonra eşim gelince bişeyler koparabilirsem atıcam yoksa bu gün boş geçecek artık...:1no2:

aa çok süper bişey :)) Benim şu sağlık sorunlarım çıksın bende aranıza katılıcağım :)))

Katremm toplamda 18tl oldu şuanda. Hiç ilerleyemiyorum biliyorum. Bu ay beceremeyeceğim ben bu işi herhalde...

iyi akşamlar arkadaşlar opuyorumnanaktan şimdi biriktirdiğim bozukları attım kumbaraya 10,30 tl çıktı zemuszemus zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…