Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

kusura bakmayın ya sözümde durmadım.
cumartesi hastalandım erken çıktım,pazar günüde tüm gün yattım.
aslında benimde aklımdaydı ama işte bekletmeyeyim diye ekleyiverdim.
inş öbür aya kuzum...

ben daha aylığımı alamadığım içün yeni aya yetişemedim mesela artık aralık listesinde inş...

Geçmiş olsun cnm . Saglık olsun Gelecek aya yaparız o halde

haftasonu + bugün için toplam 20 lira ekledim
ayrıca 200 lira gün parası günün tam da bu ay bende olması nefis oldu

çok geçmiş olsun ve ellerinize sağlık

dün çeyrek altını sordum 114 tl dedi şok oldum..ben netten bugun çeyrek ne kadar diye takip ediyordum o tutmuyormus her şehirde farklıymıs öğrenmiş oldm

dün çeyrek altını sordum 114 tl dedi şok oldum..ben netten bugun çeyrek ne kadar diye takip ediyordum o tutmuyormus her şehirde farklıymıs öğrenmiş oldm

114 mü? Şuanda bende şok oldum :26: Yok yok bu çeyrek her geçen gün alıp başını gidiyor . Duracak gibi değil.

Son düzenleme:

geçmiş olsun cnm ...bu arada listemiz cok cici olmuş ellerine sağlık hayatım.bol bereketli bi ay geçiririz umarım...sanırım ben bu ay bu kadar bırıktıremem hem bu ay okul harcı yatırıcam 450 tl hemde yılbası oldugu ıcın malum hedıyelerrr var

slm kızlar nasılsınız?kumbaralar doluyor ne güzel ya iyiki gördüm bu topiği ya.önceden markete gıdınce bıle fuzulı şeyler alıyordum sımdı artan parayı kumbarama atarım dıye cok harcamıyorum.eşimde amma cimri oldun diyo
he he

senin toplamda bir yanlışlık olmuş canım.
düzeltmek için süre dolduğundan değiştiremedim malesef.
kusura bakma diğer ay listesinde inş .
umarım kızmazsın

ekim ve kasım ayı birikimler bakalım neler yapmışız:)

kızlar sseffaf odadayım

ekim ve kasım ayı birikimler bakalım neler yapmışız:)
ekimden butana burdayımm gözleirm dolduune güzel birikler yapmışızz dimi arkdaşalr yaa..
herkeze berekeetli olsunn......topik çeyrek zengileri..

tabiii ememgi geçen lahnama çok tşlkler

selam kızlar,
lahanam liste harika olmuş emeğine sağlık...
bizde ev almaya kara verdik eşim arabasını sattı, annemlerdende aldık, kalanıda kredi çekicez.. Ev hazır gibi bu hafta içinde netleşcek.. Ben artık büyük birikmler yapamam, ama yinede bozuklukları atıcam kumbarama , tatil paramız çıkar inşallah,
Bu arada altınlarımda evim için harcıycam, içini yaptırcaz küçükte olsa bi katkı olcak çok mutluyum Allahım herkese nasip etsin
herkesi öpüyorum bol birikimli günlr sizee

ne güzel bişeye gidecek canım.şimdıden hayırlı ğurlu olsun.güle güle ağız tadıyla oturmak nasip etsin.bizde eve ödüyoruz.bir kısmınıda biriktiyoruz.ALLAH herkese nasıp etsın

iyi akşamlar...

lahanam ellerine sağlık

çiğdem hayırlı olsun cnm iyi günlerde oturun inşallah

unutmadan bugun 16.40 attık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…