çidomm canım nasılsınn evmi alcanız hadi hayırlsı olsun ...ama burayada gel bakk özlerim seniiselam kızlar,
lahanam liste harika olmuş emeğine sağlık...
bizde ev almaya kara verdik eşim arabasını sattı, annemlerdende aldık, kalanıda kredi çekicez.. Ev hazır gibi bu hafta içinde netleşcek.. Ben artık büyük birikmler yapamam, ama yinede bozuklukları atıcam kumbarama , tatil paramız çıkar inşallah,
Bu arada altınlarımda evim için harcıycam, içini yaptırcaz küçükte olsa bi katkı olcak çok mutluyum Allahım herkese nasip etsin
herkesi öpüyorum bol birikimli günlr sizee
ğüle ğpüle tak takını cnm[/B]
rica edrim cnm begendim çok zarif modeli ince ..melisdeniz cok sagol canim
gel bekliyoruz sensiz olmazzben bu ay listeye yetişemedim paralarımı toplayıp
gelecek ayy aranızdayım inş
ekimden butana burdayımm gözleirm dolduune güzel birikler yapmışızz dimi arkdaşalr yaa..
herkeze berekeetli olsunn......topik çeyrek zengileri..
tabiii ememgi geçen lahnama çok tşlkler
selam kızlar,
lahanam liste harika olmuş emeğine sağlık...
bizde ev almaya kara verdik eşim arabasını sattı, annemlerdende aldık, kalanıda kredi çekicez.. Ev hazır gibi bu hafta içinde netleşcek.. Ben artık büyük birikmler yapamam, ama yinede bozuklukları atıcam kumbarama , tatil paramız çıkar inşallah,
Bu arada altınlarımda evim için harcıycam, içini yaptırcaz küçükte olsa bi katkı olcak çok mutluyum Allahım herkese nasip etsin
herkesi öpüyorum bol birikimli günlr sizee
iyi akşamlar...
lahanam ellerine sağlık
çiğdem hayırlı olsun cnm iyi günlerde oturun inşallah
unutmadan bugun 16.40 attık...
aygırl çok zarif canım ii günlerde kullan takını
lahanacım ellerine sağlık tatlım,listemiz güzel olmuş
angel cimcime bırakırsa ziyeretine gelicem şefafodaya...
selamlar bu ay lıste yıne harıka.eline saglık karalahanacım.gercı ben bu ay ceyrek yapamadım anca bırıktırmeye cabalıyorum ufak ufak.daha önce de yazmıstım altın hesabı yaptık dıye.oyuzden bu ay bıraz zor oldu bıde bayramdır tatıldır derken fazla atamadık kenara.olsun yıne de az evvel saydım kumbaramı 90 tl 35 kurus bırıktırmısım valla.yıne de fena sayılmazceyrege az kalmıs.artık önumuzdeki ay listeye koyarım kızlar çeyregımı inşallah bu arada ceyrek fıyatları acayıp ucmus durumda dun 114 tl yazıyodu netten baktıgımda sasırdım kaldım . gitgide artıyo bu altın fıyatları..ayrıca vanılla cım tebrık ederım evın hayırlı ugurlu olsun allah gule gule oturmak nasıp etsın.eh darısı basımıza artık.kısmet olursa bizimde ev alma nıyetımız var ama daha cook var.inşallah bizede nasıp olur bıgun.allah herkese nasıp etsın inşallah.herkese bol bol birikimler diliyorum.fırsat buldukca yazıcam yıne ne kadar biriktirebildiğimi.
melisdeniz begendigine sevindim. uygun bir uc bulunca alicam önümüzdeki aylarda. su an altin biliyorsunuz yüksek fiyatta, bir de noel zamani, kuyumcular fiyatlari iyice arttirdilar. ama bu birikim olayini yapmaliyim, en azindan parayi kenara koyup anneme veririm, ucuzlayinca altin yaparim diye düsünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?