- 11 Kasım 2021
- 795
- 1.361
- Konu Sahibi Ecemhasan35677
Slm kızlar haydi gelin tanışalım arkadaş olalım 9 yıllık evliyim İzmir'de yaşıyorum memurum 28 yaşındayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba kuzum tanışmıştık aslında ama olsun bu topikte de muhabbet edelim 22 yaşındayım 2 buçuk yıllık evliyim şu an ev hanımıyım eşimin işi dolayısıyla Diyarbakır’da yaşıyorumSlm kızlar haydi gelin tanışalım arkadaş olalım 9 yıllık evliyim İzmir'de yaşıyorum memurum 28 yaşındayım
Merhaba kuzum valahi haturlamadim kusura bakma nasılsın nasıl gidiyorMerhaba kuzum tanışmıştık aslında ama olsun bu topikte de muhabbet edelim 22 yaşındayım 2 buçuk yıllık evliyim şu an ev hanımıyım eşimin işi dolayısıyla Diyarbakır’da yaşıyorum
Gebeyim gebesin de konuşmuştuk geçenlerde çok şükür iyiyim sen nasılsınMerhaba kuzum valahi haturlamadim kusura bakma nasılsın nasıl gidiyor
Heee hatırladım kuzum Allah iyilik versin inşallahGebeyim gebesin de konuşmuştuk geçenlerde çok şükür iyiyim sen nasılsın
Hoş geldin Merhaba nasılsınMerhabalar . Bende 23 yaşındayım. Konyalıyım Konya da yaşıyorum ve evliyim
Hos geldin merhaba nasılsınMerhabalar :) Bende 30 yaşındayım, 2,5 yıllık evliyim. Muğla'lıyım ama Ankara'da yaşıyorum
Hoş buldum. İyiyim şükür sen nasılsın?Hoş geldin Merhaba nasılsın
Hos geldin merhaba nasılsınMerhabalar :) Bende 30 yaşındayım, 2,5 yıllık evliyim. Muğla'lıyım ama Ankara'da yaşıyorum
Hoşbuldum. Teşekkürler, iyiyim. Sen nasılsın ?Hos geldin merhaba nasılsın
selamm ben Sümeyye 27 yaşındayım 6 yıllık evliyim Van'da yaşıyorumSlm kızlar haydi gelin tanışalım arkadaş olalım 9 yıllık evliyim İzmir'de yaşıyorum memurum 28 yaşındayım
Selam.Slm kızlar haydi gelin tanışalım arkadaş olalım 9 yıllık evliyim İzmir'de yaşıyorum memurum 28 yaşındayım
Ahh cağnım izmir. Asıl memleketim orası. Oradan sonra artvin çok zorladı beni.Selam.
2 buçuk yıllık evliyim
İzmir'de yaşıyorum
28 yasimdayim
Ogretmenim ama yapmıyorum yapmayı henüz düşünmüyorum, evdeyim dilciyim.
Aslında artvini ben çok beğeniyorumAhh cağnım izmir. Asıl memleketim orası. Oradan sonra artvin çok zorladı beni.
Nasıl gidiyor bakalımHoş buldum. İyiyim şükür sen nasılsın?
selamm ben Sümeyye 27 yaşındayım 6 yıllık evliyim Van'da yaşıyorum