Haydi gelin tanışalım arkadaş olalım 🤗

Makineye diz hemen mutfaktan kaç yoksa çok iş çıkar
Ah keşke şu an makineye çalıştırabilirsem malasef bu evi tutduk mecbur en burda bulaşık Makinesi koyacak yer yok gerizali ki adam yatak odasını mutfağa çevirmiş priz bile yok bir tane inada buzdolabı koyduk

Günaydın canlarım bugün çok geç alabildim elime telefonu nasılsınız bakalım
Çok şükür iyiyim, teşekkür ederim. Sen nasılsın? Annemlerle çocukla falan nasıl geçiyor günler anlamıyorum bu aralar Ben sabahtır bayaa iş yaptım ya şimdi oturdum, kahve içiyoruz

Çok iyiyim, teşekkür ederim. Sen nasılsın? Annemlerle çocukla falan nasıl geçiyor günler anlamıyorum bu aralar Ben sabahtır bayaa iş yaptım ya şimdi oturdum, kahve içiyoruz
Oooo mis gibi ne güzel bende evde tek baismaas TV bakıyorum birazdan kitap okuyacağım

Napim annemler bende, o da biraz üşütmüş. Hava değişimi etkiliyor illa. Dün ben biraz rahatsızdım, çok şükür bugün iyiyim sıkıntı yok. Sen napıyosun nasılsın?
Geçmiş olsun canım benim dikkat et kendine bende iyim sukur canım Haluk Levent geldi bizim savcimizin yanına da ona kahve yaptım özel işten çıkıyorum hazırlanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…