- 19 Eylül 2020
- 431
- 1.992
- 33
- 32
- Konu Sahibi Ecemhasan35677
-
İstanbul’da kar başladı baya, bütün hafta karlı gösteriyor. Yoksa kuru soğuk hiç güzel değil gerçektenKızçeler Ne yapıyorsunuz bakalım ben geldim eve dışarıda öyle bir yağmur yağıyor ki son anda girebildim her yere kar yağar bize yağmur yağıyor millet karı sefasını sürüyor biz soğuğunun cefasını çekiyoruz
Severiz yaa olur arada öyleAy akşam oldu ama ben de söyleyeyimben bugün yemek yapmadım. Poğaça, tatlı, börek yedik çayla. Gün tabağı
Batı Karadeniz turu yapmıştık, Zonguldak çok güzel bir şehir gerçekten. Tekrar gitmek isterim.
Mis gibi biz yıllardır burada kar görünmüyoruz afiyet olsun şimdidenEcemhasan35677 Kız öyle deme tamam kar yapıyor da akşam -14 dereceyi gördük Uzun yıllardır böyle kar görmedik Yemek hazır, çay demledim eşimi bekliyorum gökyüzü kızıllaştı yine kar yağacak belli
Evet ben de çok seviyorum her yer yemyeşil huzur buluyor insan.Severiz yaa olur arada öyleAyy Karadeniz aşığıyım been Türkiye’nin cenneti Miss gibi hava,nem, huzur yaa
Oh olsun böyle bugünlük afiyet bal şeker olsun git git Bir daha gel çok güzeldir Zonguldak tüm memleketler ayrı bu güzeldir ayrı ayrıAy akşam oldu ama ben de söyleyeyimben bugün yemek yapmadım. Poğaça, tatlı, börek yedik çayla. Gün tabağı
Batı Karadeniz turu yapmıştık, Zonguldak çok güzel bir şehir gerçekten. Tekrar gitmek isterim.
Canım ev fiyatları burada ne kadardan başlıyo beş para etmez bir TL başlıyor kötü doğal gazlı olmuyor ama sen yeni ev istiyorsun uç köşelerde yani çiğli'ye falan taraflarında 1500 milyar civarı ama merkezi Gaziemir olsun Karşıyaka Alsancak olsun oralar biraz pahalı oluyorİzmir’de yaşayan arkadaşlar yahu bu ev fiyatları ne? İstanbul ile yarışıyor ya.Bir de biz hiç bilmiyoruz İzmir’i kimsemizde yok. Nerden ev tutmalı? Eşimin işi bayraklı körfezde olacak. Yeni bir ev olsun istiyorum ancak merkezde eski evler bile dünya parası. Çiğli falan uzak mı olur nasıldır? Hadi bana ev bulalım.
Evet aynen öyle sürekli bakıyorum uygulamalardan ama bakalım.Canım ev fiyatları burada ne kadardan başlıyo beş para etmez bir TL başlıyor kötü doğal gazlı olmuyor ama sen yeni ev istiyorsun uç köşelerde yani çiğli'ye falan taraflarında 1500 milyar civarı ama merkezi Gaziemir olsun Karşıyaka Alsancak olsun oralar biraz pahalı oluyor
Sahibinden.com kendinden kiralık evler var sahibinden emlakçı ile uğraşmazsın canımEvet aynen öyle sürekli bakıyorum uygulamalardan ama bakalım.
Yaaa canım haticemm benimmm bende iyi ki seni tanımışım sen herşeyin en iyisini ve güzeline layıksın üzülmeyeceksin tabii üzülsende yanındayım sevinsendeBenim derdimi dinleyen benim için üzülen benimle beraber sevinen urada tanıdığın meleğim bir tanecik arkadaşım yoldaşım iyi ki burada seni tanımışımFatmazell
Hahahaha canım Merhaba nasılsınKız Fatmazel ben de Matmazel sen de buraya gelsene tanışalım
Allah razı olsun canım benim güzeller güzeli FatmazelimmmmYaaa canım haticemm benimmm bende iyi ki seni tanımışım sen herşeyin en iyisini ve güzeline layıksın üzülmeyeceksin tabii üzülsende yanındayım sevinsende
Merhaba çok uyum sağladık benceHahahaha canım Merhaba nasılsıntanışalım tabiii
Öyle olmuş kuzum benim iyiyim bende çok şükürMerhaba çok uyum sağladık benceİyiyim şükür sen nasılsın canım ? Sen gelmeden namın geldi hoşgeldin
Samsundan randevu aldık canim millet tatile gider biz hastaneyeGünaydııınnnYollar çok fena Allah esirgesin dikkat edin canım
Aa öyle mii hadi hayırlı haberlerle gidin dönün inşallah canımSamsundan randevu aldık canim millet tatile gider biz hastaneye
Oh mis gibi vallahi ben ne sabah işe gönderdim bugün çalışmıyorum hafta sonu evdeyim anca kalktım vallahi ne güzel uyumuşumGünaydın herkese soğuk bir Malatya sabahından kar gitti derken yeniden gelecekmis uzun yola çıkacaktık bilmiyorum ne olacaksabah eşimi ise gönderdim şimdi de yatakta tembellik yapıyorum sonrasında temizlik beni bekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?