- Konu Sahibi Tatlianne20
- #55.061
Bahhh bunu doğru didin eslmemimNasıl bi aşksa bilmeyen yokkk hakkını vermeli karına ortak etmeli seni
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bahhh bunu doğru didin eslmemimNasıl bi aşksa bilmeyen yokkk hakkını vermeli karına ortak etmeli seni
![]()
Anne desteğibi ozel hayatım burda onuda bilmesin annem tek bilir hayatım da ida kızım sen kafani orda rahat ediyorsan der bosver anne kadinlara ait dua ederler morel olurlar derim egerki ogrenirse arkandayım dedi ayip bisi etmiyon dedi yeter bana.
Balliskoom baldan tatliskomm ne ediyo.
Hakkını yedirme arkandayımBahhh bunu doğru didin eslmemimkırışmamız lazım
![]()
Geldim nihayetinde
Ben tvden dün bi hocaya baglandim oda sadece musallat bisi varmi nazar varmi yokmu söylüyor kimsenin haberi yok benimde babam rasiz ya bi kac kisiden duydum yok filanca sunu etmis bunj korktum halbuki babannemler okur kuran namaz doktorlar ihmal etmez bu hoca tesadufen denk gelince acaba varmi üzerinde babamin diye aradim korktum kapattim onlar dönüş etti heme mücahid han hoca buyrun dedim ben babam raszeve kapandi duzelmedi hocaya daniscaktim sizi 5 gibi canli yayin ediyor adam dediki 5gibi 24 içinde görüşturcez tamm ama aksam rasz etmeyin gun içerisinde gizli ariyom tamm dedi bugun telefon çaldimi.Yok kiz okumadim kacirmisim oralari :)))
Yürü beeeee git tutar benim bacimiiiiiHakkını yedirme arkandayım![]()
onlar kurduysa seninde emeğin çok
![]()
Koş koş yetiş o zaman darbe altındayımYürü beeeee git tutar benim bacimiiiii![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
bende senin arkandayım
![]()
Ben tvden dün bi hocaya baglandim oda sadece musallat bisi varmi nazar varmi yokmu söylüyor kimsenin haberi yok benimde babam rasiz ya bi kac kisiden duydum yok filanca sunu etmis bunj korktum halbuki babannemler okur kuran namaz doktorlar ihmal etmez bu hoca tesadufen denk gelince acaba varmi üzerinde babamin diye aradim korktum kapattim onlar dönüş etti heme mücahid han hoca buyrun dedim ben babam raszeve kapandi duzelmedi hocaya daniscaktim sizi 5 gibi canli yayin ediyor adam dediki 5gibi 24 içinde görüşturcez tamm ama aksam rasz etmeyin gun içerisinde gizli ariyom tamm dedi bugun telefon çaldimi.
İyi geceler tatlımmmmKoş koş yetiş o zaman darbe altındayımkızlar hayırlı geceler hepinize bi aile şiddeti yaşamadan çıkayım
diloş ve T Tatlianne20 öpüldünüzzz
![]()
Vallaha hemde nasil korktum dötum tutustu hele ailem veya esim duysa mahvederlerdi beni yakınım biri yok flanca babana şunu etmis bu deyince bende boyle bir cesarete nasıl kalkistim bilemedim engelledim hemen numaralarini aramayin dedimtamm kaydınız silincek dedi bu site bile beni yalnis anladi erkek sandilarKiz Allah seni iyi saatte olsunlarin mi geldikitap belli ayet belli ne hocasi?
Sen git baska topiklere etiket yap banlan hizini alama hocaya baglan
Kiz korkmiyon mu sen o hocalardan deluuu:)
Anne desteğien sevdiğim arkan sağlam
![]()
sagol bitanem hosgeldin nasılsın gülüm.Slm hayırlı olsun Tatlım
hoş geldin reyyom napiyon. Özlettin kiz.Geldim nihayetindeiyi geceler diyeyim
![]()
Kiz gidiyonmuuu.Koş koş yetiş o zaman darbe altındayımkızlar hayırlı geceler hepinize bi aile şiddeti yaşamadan çıkayım
diloş ve T Tatlianne20 öpüldünüzzz
![]()
Vallaha hemde nasil korktum dötum tutustu hele ailem veya esim duysa mahvederlerdi beni yakınım biri yok flanca babana şunu etmis bu deyince bende boyle bir cesarete nasıl kalkistim bilemedim engelledim hemen numaralarini aramayin dedimtamm kaydınız silincek dedi bu site bile beni yalnis anladi erkek sandilar![]()
Yok uslu durcam artikKuzum sen o elindeki telefonu sakince birak aman diyim ya :))))
Sınavım var bal bacım onlarla uğraşıyorum.bi ozel hayatım burda onuda bilmesin annem tek bilir hayatım da ida kızım sen kafani orda rahat ediyorsan der bosver anne kadinlara ait dua ederler morel olurlar derim egerki ogrenirse arkandayım dedi ayip bisi etmiyon dedi yeter bana.
Balliskoom baldan tatliskomm ne ediyo.
Allah zihin açıklığı versin kardeşim inşalalh başarıyla geçersin gülüm.Sınavım var bal bacım onlarla uğraşıyorum.
Aminnn inşallah Allah razı olsun kardeşimAllah zihin açıklığı versin kardeşim inşalalh başarıyla geçersin gülüm.