- Konu Sahibi Tatlianne20
- #55.061
Bahhh bunu doğru didin eslmemim kırışmamız lazımNasıl bi aşksa bilmeyen yok kk hakkını vermeli karına ortak etmeli seni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bahhh bunu doğru didin eslmemim kırışmamız lazımNasıl bi aşksa bilmeyen yok kk hakkını vermeli karına ortak etmeli seni
Anne desteği en sevdiğim arkan sağlambi ozel hayatım burda onuda bilmesin annem tek bilir hayatım da ida kızım sen kafani orda rahat ediyorsan der bosver anne kadinlara ait dua ederler morel olurlar derim egerki ogrenirse arkandayım dedi ayip bisi etmiyon dedi yeter bana.
Balliskoom baldan tatliskomm ne ediyo.
Hakkını yedirme arkandayım onlar kurduysa seninde emeğin çokBahhh bunu doğru didin eslmemim kırışmamız lazım
Geldim nihayetinde iyi geceler diyeyim
Ben tvden dün bi hocaya baglandim oda sadece musallat bisi varmi nazar varmi yokmu söylüyor kimsenin haberi yok benimde babam rasiz ya bi kac kisiden duydum yok filanca sunu etmis bunj korktum halbuki babannemler okur kuran namaz doktorlar ihmal etmez bu hoca tesadufen denk gelince acaba varmi üzerinde babamin diye aradim korktum kapattim onlar dönüş etti heme mücahid han hoca buyrun dedim ben babam raszeve kapandi duzelmedi hocaya daniscaktim sizi 5 gibi canli yayin ediyor adam dediki 5gibi 24 içinde görüşturcez tamm ama aksam rasz etmeyin gun içerisinde gizli ariyom tamm dedi bugun telefon çaldimi.Yok kiz okumadim kacirmisim oralari :)))
Yürü beeeee git tutar benim bacimiiiii bende senin arkandayımHakkını yedirme arkandayım onlar kurduysa seninde emeğin çok
Koş koş yetiş o zaman darbe altındayım kızlar hayırlı geceler hepinize bi aile şiddeti yaşamadan çıkayım diloş ve T Tatlianne20 öpüldünüzzzYürü beeeee git tutar benim bacimiiiii bende senin arkandayım
Ben tvden dün bi hocaya baglandim oda sadece musallat bisi varmi nazar varmi yokmu söylüyor kimsenin haberi yok benimde babam rasiz ya bi kac kisiden duydum yok filanca sunu etmis bunj korktum halbuki babannemler okur kuran namaz doktorlar ihmal etmez bu hoca tesadufen denk gelince acaba varmi üzerinde babamin diye aradim korktum kapattim onlar dönüş etti heme mücahid han hoca buyrun dedim ben babam raszeve kapandi duzelmedi hocaya daniscaktim sizi 5 gibi canli yayin ediyor adam dediki 5gibi 24 içinde görüşturcez tamm ama aksam rasz etmeyin gun içerisinde gizli ariyom tamm dedi bugun telefon çaldimi.
İyi geceler tatlımmmmKoş koş yetiş o zaman darbe altındayım kızlar hayırlı geceler hepinize bi aile şiddeti yaşamadan çıkayım diloş ve T Tatlianne20 öpüldünüzzz
Vallaha hemde nasil korktum dötum tutustu hele ailem veya esim duysa mahvederlerdi beni yakınım biri yok flanca babana şunu etmis bu deyince bende boyle bir cesarete nasıl kalkistim bilemedim engelledim hemen numaralarini aramayin dedimtamm kaydınız silincek dedi bu site bile beni yalnis anladi erkek sandilarKiz Allah seni iyi saatte olsunlarin mi geldi kitap belli ayet belli ne hocasi?
Sen git baska topiklere etiket yap banlan hizini alama hocaya baglan
Kiz korkmiyon mu sen o hocalardan deluuu:)
Anne desteği en sevdiğim arkan sağlam
sagol bitanem hosgeldin nasılsın gülüm.Slm hayırlı olsun Tatlım
hoş geldin reyyom napiyon. Özlettin kiz.Geldim nihayetinde iyi geceler diyeyim
Kiz gidiyonmuuu.Koş koş yetiş o zaman darbe altındayım kızlar hayırlı geceler hepinize bi aile şiddeti yaşamadan çıkayım diloş ve T Tatlianne20 öpüldünüzzz
Vallaha hemde nasil korktum dötum tutustu hele ailem veya esim duysa mahvederlerdi beni yakınım biri yok flanca babana şunu etmis bu deyince bende boyle bir cesarete nasıl kalkistim bilemedim engelledim hemen numaralarini aramayin dedimtamm kaydınız silincek dedi bu site bile beni yalnis anladi erkek sandilar
Yok uslu durcam artikKuzum sen o elindeki telefonu sakince birak aman diyim ya :))))
Sınavım var bal bacım onlarla uğraşıyorum.bi ozel hayatım burda onuda bilmesin annem tek bilir hayatım da ida kızım sen kafani orda rahat ediyorsan der bosver anne kadinlara ait dua ederler morel olurlar derim egerki ogrenirse arkandayım dedi ayip bisi etmiyon dedi yeter bana.
Balliskoom baldan tatliskomm ne ediyo.
Allah zihin açıklığı versin kardeşim inşalalh başarıyla geçersin gülüm.Sınavım var bal bacım onlarla uğraşıyorum.
Aminnn inşallah Allah razı olsun kardeşimAllah zihin açıklığı versin kardeşim inşalalh başarıyla geçersin gülüm.