• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bi ozel hayatım burda onuda bilmesin annem tek bilir hayatım da ida kızım sen kafani orda rahat ediyorsan der bosver anne kadinlara ait dua ederler morel olurlar derim egerki ogrenirse arkandayım dedi ayip bisi etmiyon dedi yeter bana.

Balliskoom baldan tatliskomm ne ediyo.
Anne desteği 😍 en sevdiğim arkan sağlam 😍

Yok kiz okumadim kacirmisim oralari :)))
Ben tvden dün bi hocaya baglandim oda sadece musallat bisi varmi nazar varmi yokmu söylüyor kimsenin haberi yok benimde babam rasiz ya bi kac kisiden duydum yok filanca sunu etmis bunj korktum halbuki babannemler okur kuran namaz doktorlar ihmal etmez bu hoca tesadufen denk gelince acaba varmi üzerinde babamin diye aradim korktum kapattim onlar dönüş etti heme mücahid han hoca buyrun dedim ben babam raszeve kapandi duzelmedi hocaya daniscaktim sizi 5 gibi canli yayin ediyor adam dediki 5gibi 24 içinde görüşturcez tamm ama aksam rasz etmeyin gun içerisinde gizli ariyom tamm dedi bugun telefon çaldimi.

Ben tutustum açtım bayan sekreter hocamiz yorumladi babanizin üzerinde büyü var dedi evinde huzursuz isi gücü rast gitmiyor sozde hocaya baglicaklar ben daniscam kapatca. Bunlar bozmak için okudu dualar falan 200 tl kargoyla gonderilecek baban şifa bulcak dedi donus edecez deder kapattılar.

Ve aradim ben esimden habersiz kimsenin haberi yoktu eşime dedim kizdi ben iptal ediyom buyu falan istemiyom hem siz hocaya baglatmadiniz duadami parayla dedim milyonlar ariyor sans eseri burdan biz iletiyoz okuyor dedi kabul etmiyom yok iptal olunmaz etmiyom falan derken tamm dediler kurtuldum C ChillOutt .

Ben tvden dün bi hocaya baglandim oda sadece musallat bisi varmi nazar varmi yokmu söylüyor kimsenin haberi yok benimde babam rasiz ya bi kac kisiden duydum yok filanca sunu etmis bunj korktum halbuki babannemler okur kuran namaz doktorlar ihmal etmez bu hoca tesadufen denk gelince acaba varmi üzerinde babamin diye aradim korktum kapattim onlar dönüş etti heme mücahid han hoca buyrun dedim ben babam raszeve kapandi duzelmedi hocaya daniscaktim sizi 5 gibi canli yayin ediyor adam dediki 5gibi 24 içinde görüşturcez tamm ama aksam rasz etmeyin gun içerisinde gizli ariyom tamm dedi bugun telefon çaldimi.

Kiz Allah seni iyi saatte olsunlarin mi geldi :KK70: kitap belli ayet belli ne hocasi?
Sen git baska topiklere etiket yap banlan hizini alama hocaya baglan :KK70:
Kiz korkmiyon mu sen o hocalardan deluuu:)

Kiz Allah seni iyi saatte olsunlarin mi geldi :KK70: kitap belli ayet belli ne hocasi?
Sen git baska topiklere etiket yap banlan hizini alama hocaya baglan :KK70:
Kiz korkmiyon mu sen o hocalardan deluuu:)
Vallaha hemde nasil korktum dötum tutustu hele ailem veya esim duysa mahvederlerdi beni yakınım biri yok flanca babana şunu etmis bu deyince bende boyle bir cesarete nasıl kalkistim bilemedim engelledim hemen numaralarini aramayin dedimtamm kaydınız silincek dedi bu site bile beni yalnis anladi erkek sandilar🤭🤣

Anne desteği 😍 en sevdiğim arkan sağlam 😍
Slm hayırlı olsun Tatlım
sagol bitanem hosgeldin nasılsın gülüm.
Geldim nihayetinde🥰 iyi geceler diyeyim :KK66:
hoş geldin reyyom napiyon. Özlettin kiz.
Koş koş yetiş o zaman darbe altındayım 😀 kızlar hayırlı geceler hepinize bi aile şiddeti yaşamadan çıkayım 😀 diloş ve T Tatlianne20 öpüldünüzzz 😘😘😘
Kiz gidiyonmuuu.

Vallaha hemde nasil korktum dötum tutustu hele ailem veya esim duysa mahvederlerdi beni yakınım biri yok flanca babana şunu etmis bu deyince bende boyle bir cesarete nasıl kalkistim bilemedim engelledim hemen numaralarini aramayin dedimtamm kaydınız silincek dedi bu site bile beni yalnis anladi erkek sandilar🤭🤣

Kuzum sen o elindeki telefonu sakince birak aman diyim ya :))))

bi ozel hayatım burda onuda bilmesin annem tek bilir hayatım da ida kızım sen kafani orda rahat ediyorsan der bosver anne kadinlara ait dua ederler morel olurlar derim egerki ogrenirse arkandayım dedi ayip bisi etmiyon dedi yeter bana.

Balliskoom baldan tatliskomm ne ediyo.
Sınavım var bal bacım onlarla uğraşıyorum.

Tatlişim bende gdiommm gelebilirsem gelicem eşim bu gece bir iki işi var saat 2.5 çıkacak evden biraz yanında yatiyim kuzm gelebilirsem gelirim uyuya kalırsam artık bil ki dilosun totosunda pireler uçuşuyordu:ıslık:
:KK60:seviommmmm seniiii ver değerli arkadaşlarimi bacılarimi:KK8::KK74::KK25:iyi gecelerrrrr😘😘😘😘😘😘

Back