- 22 Ağustos 2019
- 3.440
- 8.210
- 158
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #55.101
valla napiyim kocisin gazini aldim o dusa ben mutfak toplamaya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız sen uyumadım mi
Geç mi geliyorYok kiz kocami bekliyom daha :)
Geç mi geliyor
Benim kocam sehirdisinda canım. Yine memleketine gitti p.tesi gelecek bakalımEvet malesef sen de uyumamissin?
Topik sahibinin kocisi geldi galiba yok :)))
T Tatlianne20 nerdesin kuzum :)
Yabanci yerde takiliyoruz gibi oldu :)
Valla konserve bitti tursu yapıom canım sen napıosun
Uyudum canım uyandım da geldim :)
valla napiyim kocisin gazini aldim o dusa ben mutfak toplamaya
Kız sen uyumadım mi
Evet malesef sen de uyumamissin?
Topik sahibinin kocisi geldi galiba yok :)))
T Tatlianne20 nerdesin kuzum :)
Yabanci yerde takiliyoruz gibi oldu :)
Benim kocam sehirdisinda canım. Yine memleketine gitti p.tesi gelecek bakalım
Valla konserve bitti tursu yapıom canım sen napıosun
Kizlarrr geldim yetimm esim gelmedi yarin sabah gelcek kvlerlen koye gitcez bende lavabom banyo kalmisti yikadim yikandim geldim geyige hoş geldinoz gececi hatunlar geyik geyik geziyom ee ne ediyoniz naptiniz bakalim kocalar yokmu sizinde.Hosgeldin canim topik sahibi gitmis kaldik oylece :)
Pancar motoru gibi horluyo icerdeKizlarrr geldim yetimm esim gelmedi yarin sabah gelcek kvlerlen koye gitcez bende lavabom banyo kalmisti yikadim yikandim geldim geyige hoş geldinoz gececi hatunlar geyik geyik geziyom ee ne ediyoniz naptiniz bakalim kocalar yokmu sizinde.
Benim koca anneci memleketine gitti yine senin kocan geç mi geliyor canimKizlarrr geldim yetimm esim gelmedi yarin sabah gelcek kvlerlen koye gitcez bende lavabom banyo kalmisti yikadim yikandim geldim geyige hoş geldinoz gececi hatunlar geyik geyik geziyom ee ne ediyoniz naptiniz bakalim kocalar yokmu sizinde.
Kizlarrr geldim yetimm esim gelmedi yarin sabah gelcek kvlerlen koye gitcez bende lavabom banyo kalmisti yikadim yikandim geldim geyige hoş geldinoz gececi hatunlar geyik geyik geziyom ee ne ediyoniz naptiniz bakalim kocalar yokmu sizinde.
Daha gelirim o zaman sen yazmasan bile ucar gelirim dayanamam sana kuzumAnneAslan özledim çok seni ama
bizimkode horlar biraz kesti darisi senjn başına gülüm cocuk varmi.Pancar motoru gibi horluyo icerde
bizimki araba babasındaydi ankaraya gitti sabah babasinin çıkmış tamirden arabasi onlarlan beraber 8 9 gibi burda olurlar beni alıp köye gececez bugun tekim kuzum keyif ediyomBenim koca anneci memleketine gitti yine senin kocan geç mi geliyor canim
Kiz normal bende sadece böyle bir yere giderken takıntim oluyor yoksam sizde eminim tertemiz hatunlarsiniz evde yokumya ne olur ne olmaz diye.Kiz sen hep ev isi yapiyon masallahin var hee. Ben seni gordukce kadinligimdan utaniyom kiz pismiyim acep diyom hahah :)))
Ben bilmem gordummu etiket ediyorum goremedin heral gelmiyor dedim ama bidakine ben kzuumu ihmal etmem askiletam canimin içi naptin ne ettin bakem bal yanaklim.Daha gelirim o zaman sen yazmasan bile ucar gelirim dayanamam sana kuzum
bizimkode horlar biraz kesti darisi senjn başına gülüm cocuk varmi.
bizimki araba babasındaydi ankaraya gitti sabah babasinin çıkmış tamirden arabasi onlarlan beraber 8 9 gibi burda olurlar beni alıp köye gececez bugun tekim kuzum keyif ediyom
Kiz normal bende sadece böyle bir yere giderken takıntim oluyor yoksam sizde eminim tertemiz hatunlarsiniz evde yokumya ne olur ne olmaz diye.
Yerim seniii yaaaa citir citirrrr Walla kuzum cinari 1 ci sinifa kaydettirdim.Gidip grlyom pesinde kucukle napayim kendime wakit sifir gece kusu oldum bildigin.Sen nasilsinBen bilmem gordummu etiket ediyorum goremedin heral gelmiyor dedim ama bidakine ben kzuumu ihmal etmem askiletam canimin içi naptin ne ettin bakem bal yanaklim.