- 3 Şubat 2018
- 2.642
- 5.265
- 88
- 34
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #1.881
Oo buyuk hizmetttBitti heralde
Stritizcide benden hadi ;D
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oo buyuk hizmetttBitti heralde
Stritizcide benden hadi ;D
İnşallah tez vakitte❤Sagol bitanem yakinda hersey gececek insallah:)
Ben kola seviyorum kizlar yada redbull olsun enerjik olmam lazim. Kocayi defedince cok calisicam oyuzden baya bir ihtiyacim olacakSütümle gelirim eli boş gelmek olmaz
Bir kasa redbull’a gelcemBen kola seviyorum kizlar yada redbull olsun enerjik olmam lazim. Kocayi defedince cok calisicam oyuzden baya bir ihtiyacim olacak
Oo buyuk hizmettt
Ooo cok iyiBir kasa redbull’a gelcem
Nedir bu adamlar bole kış kış kovduk hepimizBen kola seviyorum kizlar yada redbull olsun enerjik olmam lazim. Kocayi defedince cok calisicam oyuzden baya bir ihtiyacim olacak
Fransız şarabı getirem mi bendeŞaraplarda benden ozman italyan sarabi
Ben daha kovmadim kiz temelli kovacam biriktiriyom. Baska kovan varmi aramizdaNedir bu adamlar bole kış kış kovduk hepimiz
Bu gacilar ne oldii size da aa şive değiştiŞaraplarda benden ozman italyan sarabi
Ay yok ben kovmadım kocamıNedir bu adamlar bole kış kış kovduk hepimiz
Kizlar ben onlari icemem daha once hic icmedim. Visne votka olsa veya tekilla oooFransız şarabı getirem mi bende
Yok ben kovmadım duruyor dahaBen daha kovmadim kiz temelli kovacam biriktiriyom. Baska kovan varmi aramizda
Benimde ağır tasiyamiyom gitmedi dana horluyyorAy yok ben kovmadım kocamı
Ben sana pembe şarap getircem içersin içersin. Yenilikleri yelken açççKizlar ben onlari icemem daha once hic icmedim. Visne votka olsa veya tekilla ooo
Haha ay yok kız benimki uyudu da. Uyumasada kovmama gerek yokBenimde ağır tasiyamiyom gitmedi dana horluyyor
Kovcan mi ?Yok ben kovmadım duruyor daha