- 19 Ağustos 2017
- 315
- 469
- 18
- 29
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #1.841
Canım benim :)) aynen yaa herşey çok güzel olcak ben eminim ❤Dusunmemek elde degil. Ama hersey güzel olacak insllah digil mi Ragve_anyela ❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım benim :)) aynen yaa herşey çok güzel olcak ben eminim ❤Dusunmemek elde degil. Ama hersey güzel olacak insllah digil mi Ragve_anyela ❤
Ayneen katılıyorumBen o konuda esimin yannda pek cekinmiyorum alisti adam esimin yanindada yapamicaksam ne anlami var iyi bir insanin icinde kotu bisey kalmamali diyorum geciyorum
DoğrulukRagve_anyela doğruluk mu cesaret mi ?
Kötülükleri salin icinizde tutmayin: ))Ben o konuda esimin yannda pek cekinmiyorum alisti adam esimin yanindada yapamicaksam ne anlami var iyi bir insanin icinde kotu bisey kalmamali diyorum geciyorum
Alemlere akicazzCanım benim :)) aynen yaa herşey çok güzel olcak ben eminim ❤
Düsünceni begendimBen o konuda esimin yannda pek cekinmiyorum alisti adam esimin yanindada yapamicaksam ne anlami var iyi bir insanin icinde kotu bisey kalmamali diyorum geciyorum
Geçmiş olsun canım ❤Bakiyorum kizlar. Basim catliyor.
Sagol bitanem yakinda hersey gececek insallah:)Geçmiş olsun canım ❤
Vuhuuu hemide nasılAlemlere akicazz
Doğruluk
Korkun bizdenVuhuuu hemide nasıl
okuldan geç cikicaz bu gun etüt var birde dondurma yemeye gidiyorumSevgilinle buluşmak için hangi yalanı söylerdin ailene ?
ahaha valla tüm kk yi toplayalim parti verelim
İlk uçakla
Ben gelirim tabi hazırlayın siz
ahaha valla tüm kk yi toplayalim parti verelim
Iyi geceler cnm dikkt etArkadaslar bana müsade
Kendimi iyi hissetmiyorum
Epicinize iyi geceler
sınırsız sütKendi evime geceyim ilk isim o olacak
Aydin hayırlı geceler ksumArkadaslar bana müsade
Kendimi iyi hissetmiyorum
Epicinize iyi geceler