- 25 Şubat 2017
- 5.293
- 24.400
- 548
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #1.821
Kendi adıma utanilacak hicbirsey yaptığımı hatırlamıyorum tatlimToplum icinde utancak bisi yaptin mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kendi adıma utanilacak hicbirsey yaptığımı hatırlamıyorum tatlimToplum icinde utancak bisi yaptin mi?
Al benden de okadar burada oyalanarak agrimi düsünmemeyr calisiyorumBakiyorum kizlar. Basim catliyor.
Anladım ufak pıt gibi olabirdiKendi adıma utanilacak hicbirsey yaptığımı hatırlamıyorum tatlim
DoğrulukDoğruluk mu cesaretlik mi BellaCiao
Anladım ufak pıt gibi olabirdi
Hshhh filimsiniz siz yaaaaAnladım ufak pıt gibi olabirdi
Valla hep strestenAl benden de okadar burada oyalanarak agrimi düsünmemeyr calisiyorum
Benim oldu öle gülerim halen aklıma geldikceHshhh filimsiniz siz yaaaa
Hayat kisa stresli olmaya degmiyor.Valla hep stresten
Hiç hak etmediği halde bir kimseye kötü davrandin mi niçin?Doğruluk
Aynı kuzm strest bitmiyor ama düşünüp hasta etme kendini bize oluyor başka kimseye degilValla hep stresten
Kim vardi yanindaBenim oldu öle gülerim halen aklıma geldikce
Dusunmemek elde degil. Ama hersey güzel olacak insllah digil mi Ragve_anyela ❤Aynı kuzm strest bitmiyor ama düşünüp hasta etme kendini bize oluyor başka kimseye degil
Anlatırım bi ara kalabalıktı baya:))))Kim vardi yaninda
Gecenlerde esimin yaninda kacirdim sordu bana pit mi oldu diye dedim yooo ben öyle sey yapmiyorum
Yok kimseye hak etmediği için kötü davranmadımHiç hak etmediği halde bir kimseye kötü davrandin mi niçin?
Sormaya gerek kalmadan söyledin canımBenim oldu öle gülerim halen aklıma geldikce
Elbette üzüntümüz gibi sevincimizde olacak sabır çek ve dua kafanı başka şeye ver şükredelim yoksa bole kafayi yiycez vallahDusunmemek elde degil. Ama hersey güzel olacak insllah digil mi Ragve_anyela ❤
Ben o konuda esimin yannda pek cekinmiyorum alisti adam esimin yanindada yapamicaksam ne anlami var iyi bir insanin icinde kotu bisey kalmamali diyorum geciyorumKim vardi yaninda
Gecenlerde esimin yaninda kacirdim sordu bana pit mi oldu diye dedim yooo ben öyle sey yapmiyorum